Yani bana göre de komikde, kendi düşünceleri pek tabii, isterse 1.40 olsun, 190 istiyorum diyorsa yine kendi tercihii, beni bağlamıyor, dediğim gibi umrumda değiller keenks :d
Erkekler komplekse giriyo siz kızlar 180 alti kisa dedigi icin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka jsjzjzkzk biz 1.80 altına değil 1.70 altına kısa diyoruz bazı küfür etmemem gerekiyor burada (sana değil kızlara) jsjzjzjzj kızlar hadsizler 1.80 altı erkeğe erkek demem diyorlar boş geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Milletin düşünceleri zkimde değil keenks
Kötü düşünenlere boydan gireyim boy 171 falan SLKJNHDSALFLKJKDSAFDS
Normal boyun
Genel olarak hemcinslerin açısından 180 altı erkek kabul edilmiyormuş öyle diyorlar ABDSAFKJHGDASJFKGHKSJADGJKFDS
Öyle diyenler hep 1.50 ki 1.50 kötü değil ama saçma yani komik öyle düşünceleri
Yani bana göre de komikde, kendi düşünceleri pek tabii, isterse 1.40 olsun, 190 istiyorum diyorsa yine kendi tercihii, beni bağlamıyor, dediğim gibi umrumda değiller keenks :d
Erkekler komplekse giriyo siz kızlar 180 alti kisa dedigi icin
Kanka jsjzjzkzk biz 1.80 altına değil 1.70 altına kısa diyoruz bazı küfür etmemem gerekiyor burada (sana değil kızlara) jsjzjzjzj kızlar hadsizler 1.80 altı erkeğe erkek demem diyorlar boş geliyor
Öyle boy takıntım yok ama nasıl desem kendimden de aşırı uzun istemem. 150-175 cm arası bana tamam.
Günümüz güzellik algısına takılıyolar özellikle dizide gösterilen uzun boylu kaslı erkekler ile kıyaslıyorlar kendilerini
Mesela ne kadarlık boy?
aslında boy degil işlev onemli
Kızlar bunu yapıyor
Hayır erkekler daha çok yapıyor sevgilinin boy farkına değil insanların kendi boylarına takışından bahsettim
Kısa olmayı sevmiyorlar demek ki
Önemli çünkü
Takılacak derecede çünkü
Yoooo
Kaçki boyun
Ben takmıyorum
Tamam kaç
Sanane
Tamam 1.50
Ne alaka
Cevap ver
E kaç yaz