1- r. te ; devri bitti, ciddi anlamda yalanla devlet yönetiyor ve ülkenin sosyal dengesini bozdu.
2- ba. çeli ; devri bitti , tek yaptığı ayıya dayı demek ve koltuktan düşmemek.
3- özgür öze. l ; yandaşlıktsn başka birley değil. Bence hükümete çalışıyor.
4- er. bakan : babasının oğlu değil. Saçma fikirleri olduğunu düşünüyorum. Sosyal olarak açıklamalarını dinleyin berbst.
5-özda. ğ ; fikir ve düşünce yönünden destekliyorum ama radikal biri. C. b olmaz ama çok iyi bakan olur.
6- akçe. ner. : orta terazide biri ama parti içi onun da kötü gibi.
1-ince 2. Özdağ 3- Akşener derim.
🔥ince ; bence orta bir insan radikal değil. Olması gerekeni söylüyor her zaman. Ülke çıkarlarına göre hareket ediyor. Teröre karşi. Bence c. b olmağı çoktan hak ediyor. Belki zamanında da kazandı ama parti arkasında durmadı. Araştırma vs. Olmadı. Bilerek kurban ettiler
Peki sizin görüşleriniz neler.
2- ba. çeli ; devri bitti , tek yaptığı ayıya dayı demek ve koltuktan düşmemek.
3- özgür öze. l ; yandaşlıktsn başka birley değil. Bence hükümete çalışıyor.
4- er. bakan : babasının oğlu değil. Saçma fikirleri olduğunu düşünüyorum. Sosyal olarak açıklamalarını dinleyin berbst.
5-özda. ğ ; fikir ve düşünce yönünden destekliyorum ama radikal biri. C. b olmaz ama çok iyi bakan olur.
6- akçe. ner. : orta terazide biri ama parti içi onun da kötü gibi.
1-ince 2. Özdağ 3- Akşener derim.
🔥ince ; bence orta bir insan radikal değil. Olması gerekeni söylüyor her zaman. Ülke çıkarlarına göre hareket ediyor. Teröre karşi. Bence c. b olmağı çoktan hak ediyor. Belki zamanında da kazandı ama parti arkasında durmadı. Araştırma vs. Olmadı. Bilerek kurban ettiler
Peki sizin görüşleriniz neler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Devri bitti dediklerin ülkeyi yönetiyor agzini topla
🤣🤣🤣 öyle mi? Çık bi sokağa bak. Ne var ne yok. Git markete ne var ne yok bi bak.
Cebine 17 bin tl para koy ve harcama tap. 4 kişilik aileye göre.
Hadi bekliyorum. Bakalım kim haklı çıkacak.
Muharrem’e İnce’ye bir şey diyemem ama Ümit Özdağ ve Meral Akşener’den bir halt olmaz. Muharrem İnce o ikisini adam yerine koyup ciddiye bile almaz.
Başka adam yok ki hani böyle iyinin kötüsü gibi bir şeyler diyoruz hani Muharrem ince birinci gelir benim gözümde ikinci sırada ümit Özdağ üçüncü sıradan Meral Akşener.
Başka adam yerine konulup hani bunların kalitesinde bir insan yok ümit Özdağ biraz baskın bir insan hani radikal bu yönden sevdiğimiz söylenemez Meral Akşener‘de ortaya karışık ne yaptığı belli değil ama Muharrem ince bence tam kalıp adam Türkiye için şu anda ihtiyacımız olan adam o adam çünkü fazla radikal değil hani her şey kararında adamda ve bir çizgisi var
Meral Akşener bile Ümit Özdağ’ı adam yerine koymuyor.
Allah aşkıma o kadın kim? Ümit Özdağ dan daha kötü siyaset yapsan biri.
Özdağ ustaysa Akşener çırak.