AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dış politikada başarılı mı puahahahah daha parasını verdiğimiz paraları alamıyorlar ne başarısı :)
Tampon bölge bence 1923'ten bu yana başarılı en iyi hamle, ayrı Savunma Saniye de dışa karşı gövde gösterisi yapıyoruz ve Libya ile deniz yetki alanı da ayrı bir başarı.
Suriye iç savaşından önce "Emevi caminde cuma namazı kılacağız" diyerek akıllarınca neo osmanlıcılık oynadılar. İç savaşın tarafı olarak muhalifleri desteklediler silah yardımı yaptılar. Sonucu ne oldu Esad gitmedi emevi caminde namaz kılamadık ve milyonlarca mülteci ülkeyi işgal etti hala da kaçaklar elllerini kollarını sallayarak ülkeyi işgal ediyor. akpnin suriye politikası en başından yanlıştı. ihvancılık oynayacağına ukrayna rusya savaşındaki gibi pozisyon alsaydı suriye bugün bu halde olmazdı. şimdi din kardeşlerini ülkesine göndermek istemeyen akp aslında din kardeşlerinin yerinden olmasına sebep olanlardan biri :) hem suriye politikası doğru olsaydı ve suriyenin bütünlüğü savunulsaydı en başından tampon bölge kurmana gerek kalmayacaktı
Sana göre yanlış diye bir olgu yanlış olmak zorunda değil. Bana göre göçmen gelmesi iyi oldu. Niye diye soracak olursan çünkü doğumlar neredeyse durmuştu. Türkler ekonomik kriz var diye tek çocuk yapmaya başlamıştı. Bu da ülkenin istikbalini tehlikeye atar. Bugün Almanya genç nüfus bulamıyor diye Türklere ordumuza katılın diye ağlamaya başladı. Ve şu an Kuzey Irak'ta ne kadar Türk üssü kuruldu incelersen anlarsın Türkiye'nin hedefini. Suriye, Irak, Fas, Tunus, Cezayir zaten benim topraklarım. Ecdadın kanı dökülen her toprağı geri alacağız. O yüzden her şeyin zamanı var. Yakında Kuzey Irak Türkiye topraklarına katılacak bunu yaz bir yere. Adım adım her karış toprağımızı geri alacağız
katılacak abi üstad Kadir mısıroğlu Suriye Irak Lübnan halkın reyiyle katılacak videosu vardı
@uyanmakzorundayiz üstad Kadir mısıroğlu mu puahahah
Sen o iyi olduğu dediğin mülteciler yüzünden ülkenden olma da sonra alırsın diğer yerleri
katılacak inşallah Kemalistler kudursun
@uyanmakzorundayiz puahahahah
@sedomania2 Kadir Mısıroğlu ölmeden ABD'de eyalet savaşları çıkacak dediğinde de puhaha diye gülüyordunuz bak bugün eyaletler baş kaldırmış durumda ABD'de. Adamın her dediği gerçekleşiyor. Adamı sevmeyebilirsin ama tarihten yola çıkarak çok iyi analiz yapma yeteneği olduğu ortada rahmetlinin
evet ateşi bol olsun kendisi shakespeare de şeyh pir derdi. stalin de kumlara ayetel kürsi okutturdu diyordu :) abdinin bunun için çok iyi analizci olmaya gerek yok. federasyonla yönetilen bir ülkede bu ihtimal her zaman olur zaten. zamanında akp de eyalet sistemini savunuyordu çözüm sürecinde de pkkya da buı sözleri verdi. malum kendisi aynı zaman BOP eşbaşkanı. aaa tesadüfe bak ki sizin üstad dediğniz kanı bozukta BOP güzellemesi yapıyor ve üstüne BOP nasıl gerçekleştirilir diye rapor sundum diyor. Siz de onları destekleyerek BOP'a hizmet etmiş oluyorsunuz. Bugün bölge bu haldeyse Filistin bu haldeyse sizin BOP'a hizmet etmenzi sayenizde. Sizin de elinizde Filistinlilerin kanı varı. Bu bölgede olan biten her şeyde sizin de payınız var. BOP Eşbaşkanını desteklemeye BOP güzellemesi yapanalra üstad demeye devam edin :) Nasıl bir ihanete destek verdiğinizin farkında değilsiniz farkında olursanız da iş işten geçmiş olacak
@sedomania2 Peki Shakespeare kim hiç araştırdın mı? Bilginiz yok fikriniz var. Tek yaptığınız şey size saçma geliyor diye bir bilgiyi araştırmadan dalga geçmek fakat asıl komik duruma düşen sizlersiniz çünkü yaptığınız yorumlar tek bir kaynak dahi içermeden araştırmadam cahil bir kitle olduğunuzu çok belli ediyorsunuz. Al sana bu konu ile ilgili Kadir Mısıroğlu dışında dile getirilmiş olan kaynaklar: 1) Türkiye’de “Hz. Muhammed’in Hayatı” (sallallahu aleyhi ve sellem) isimli kitapla tanınan tasavvuf uzmanı Martin Lings, Shakespeare’in müslüman olabileceği kanaatindedir ve onun sufi olduğunu yazar. 2) Vanessa Thorpe, “The Guardian”da Shakespeare ile alakalı “Sufi or not Sufi? That is the question” (Sufi mi değil mi? Sual bu) başlıklı bir makale kaleme alır.3) Nitekim Vanessa Thorpe, “The Guardian”da Shakespeare ile alakalı “Sufi or not Sufi? That is the question” (Sufi mi değil mi? Sual bu) başlıklı bir makale kaleme alır.4) Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Doç. Dr. Semih Çelenk, “Radikal” gazetesinde yayınlanan bir makalesinde şu malumatı vermektedir:“Peter Brook “Evoking Shakespeare”de, Rusya’da karşılaştığı bir seyircinin ona Shakespeare’in Özbek olduğunu söylediğini, “Sheik”in Şeyh “Peer”in ise erdemli kişi (yani pir) anlamına geldiğini, dolayısıyla Shakespeare’in bir kod adı olduğunu ve kendisinin aslında bir kripto-Müslüman olduğunu iddia ettiğini yazıyor.”Bu satırlar 24 Nisan 2005 tarihinde yazılmış… Yani Kadir Mısıroğlu’nun “garip” bulunan beyanından 11 sene evvel. Peki siz cahil kemalistler ve Hürriyet’te yazan Ahmet Hakan denen zat niçin sözkonusu makale yazarıyla alay etmediniz? KADİR MISIROĞLU SİZE BİR GÖMLEK FAZLA GELİR. O YÜZDEN SİZE SADECE GÜLÜYORUM ÇÜNKÜ ARAŞTIRMA ÖZÜRLÜSÜNÜZ
BOPÇU popcorn kadir mi bize fazla gelecekmiş puahahahhhah aynen kanzi aynen. yıllardır yalanlarla masallarla kandırılan aldatılan sizler araştırma özürlü değilsiniz aynen kdkdkdkdkdkd
@sedomania2 Şahıslarla değil kaynaklarla ilgilenmeyi öğrendiğin gün bu cehaletten kurtarırsın kendini bir gün. Madem masal neden bu kaynaklara verilecek tek bir cevabın dahi yok? Bunu bugün bol bol düşün.
sen söylediğim tek bir şeye cevap verdin ona bakarsan. ben yazdığını okumadım bile. bi de akıl verir gibi bol bol düşün demiş sen ve senin gibilerin düşünme yetisi olsa bugün ülke bu halde olmaz zaten. biraz düşünme yetin varsa nasıl bir ihanete destek verdiğini anlarsın bopa hizmet ettiğini anlarsın.
@sedomania2 okudun ama kaynaklar işine gelmiyor çünkü verilecek cevabın yok. Bu yüzden Şeyh Pir konusundan vazgeçip Bop konusuna geçiş yapıp beni oraya çekmeye çalışıyorsun. Konumuz Bop değil. Bir iddia attın ortaya dalga geçmek için elinde patladı. Bunun farkındasın bu yüzden konuyu değiştirme derdindesin. KADİR MISIROĞLU ile dalga geçiyorsan eğer Şeyh Pir dediğin için o zaman bu yabancı yazarların da dalga geçilecek deli insanlar olduğunu ispat etmek zorundasın. Çünkü onlarda aynı şeyi söylüyor. Ayrıca bu konuda farklı yabancı yazarların kaynakları da var. Eee ne olacak şimdi. Dalga Geçtiğin adam senden daha bilgili çıktı. Bunu ne yapacağız şimdi?
Konun BOP değil mi? Olmaz tabi çünkü BOP'a hizmet ettiğin gerçeğini kendine yediremiyorsun Yıllardır reisimiz dediğin adamın BOP Eşbaşkanıyım demesini ve BOP poltikalarını uygulamasını yediremiyorsun. Üstad dediğin adamın " BOP nasıl gerçekleştirilir diye benden rapor istediler ben de yazdım. BOP faydalı bir şey" demesini yediremiyorsun çünkü Senin gerçek derdin davan bu ülke bu bölge veya Filistin değil. Öyle olsaydı böyle önemli bir konuyu bir delinin saçmalıkları ve kopyala yapıştır yaptığın sözde kaynaklarla geçiştirmeye çalışmazdın :)
keşke yunan gelseydi diyen kanıbozuk haysiyetsize de üstad diyecek kadar da zavallısınız nerde Türk düşmanı varsa dibinde bitiyorsunuz. Her dini kullanın peşinden giderseniz her Türk düşmanın kucağına oturursunuz zamanında fetö pcine hocam diyip ağlayarak donunu kokluyordunuz. üstadınızın gerçek yüzünü anlayınca ona da düşman olacaksınız hatta üstadınıza karşı gelenleri siz onu savunuyordunuz diye utanmadan da suçlarsınız çünkü cibiliyetinizde bu var
kudur kemalist kudur
kemalist bir gün gidecek bu ülkeden Kemalistler devri kapandı
@uyanmakzorundayiz zamanında ingiliz babalarınız da öyle diyordu ama alayınızı kudurttuk aq kanıbozuğu
tek parti zihniyeti ulusalcı rejim yıkılmalı eyalet gelmeli Kürt sorunu çözülmeli
@uyanmakzorundayiz ahahahh ingiliz babaların da öyle diyordu ama Türkün tokadını yediler. varsa gücün çık er meydanına. şimdi moda değişti sonun sarı ceset torbası olur
@uyanmakzorundayiz pkklısın yani bi de
millet uyanıyor artık millet Atatürk ne olduğu ortaya çıkacak koruma kanunu saçma maalesef Atatürk ilahlastitoyorlar
@uyanmakzorundayiz eyaleti pkk ister abd ister. BOPçular ister. bu kadar bop çocuğu olduğunu belli etme.
Kürt sorunu nasıl çözülecek peki
Kürtçe ne zaman resmi dil olacak
Kemalist rejimin Kürtlere yaptığı zulümler bahset
@uyanmakzorundayiz Kürt sorunu diye bir şey yok Terör sorunu var. Terör sorunu da ancak son terörist yok oluncaya kadar biter. Cumhuriyete devlete millete orduya baş kaldıranın sonu sarı cesat torbası olur
peki neden Kürtler hakları verilmiyor dil haklar
@CounterOffensive111 bu abide Kürt Kürt sorunu çözümü önerileri var
@sedomania2 bak ben o konuya henüz girmedim farkındaysan. Sen bir iddia attın önce şeyh pir diye dalga geçtin. Bende sana bu konu ile dalga geçilecek düzeyde olan senin bilgi ve kültür seviyeni kaynaklarla ispat ettim. Fakat sen bu kaynakları dâhi çürütemeden hemen başka konuya geçtin. Önce Şeyh Pir konusunda bilgisiz olduğunu kabul et sonra BOP konusana geçiş yapalım. Öyle daldan dala atlamak cahil insanların işidir. Bir konu bitmeden başka konuya geçilmez. Şimdi ben sana desem ki senin Atan Mustafa Kemal BOP'a hizmet eden bir Yahudi'nin tekiydi bu yüzden Lozan heyetine Yahudi Haham başı Haim Nahum'u görevlendirerek Zafer kazandığımız halde Türkiye topraklarını Lozan Antlaşması maddeleri ile peşkeş çekti. Bunu dedikten sonra sen benim bu iddiamı çürütebilecek misin? Diyelim ki çürütecek kaynak sundun bana, sen bu kaynakları sunduktan sonra ben senin yaptığın gibi şöyle desem: okumadım bile Mustafa Kemal'in Türk askerlerinin şehitlik gibi Kutsallık anlayışı ile cephede arkadaşları şehit olurken iken İngiliz bir kadınla mektuplaşıp dalga geçtiği işinize gelmiyor." Böyle yapsam nasıl olur sence? Bak senin yaptığın şeyi yazdım buraya. Bu nasıl bir kafa bana bu kafayı açıklar mısın lütfen?
Senin bu kafasız ve kanıbozuk oluşunun açıklaması yok. Senin dedelerin İngiliz mandasını savunup sevre razıyken Türk milletinin bağımsızlığını isteyen ve mücadele edenler için idam istiyorlardı. Üstad keşke Yunan galip gelseydi derken o istediğiniz Yunanlılar milleti öldürüyor kadınlarımıza tecavüz ediyor ve Osman Bey'in türbesini tekmeleyip kalkta torunlarını kurtar diyordu. Siz böylelerini savunurken Osmanlı torunuyuz demeye utanmıyor musunuz? Utanmazsınız çünkü cumhuriyet ve Türk düşmanlığınız gözünüzü bürümüş. Atan Bop'a hizmet etti dediği yerde bam güm gittik zaten puahahah. Bopa hizmet etmiş olsaydı şu an Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak değil senin dedelerinin istediği gibi İngiliz mandası altında küçük bir devletçik olarak Anadolu'da can çekişirdik. Benim Atam Bop eşbaşkanıyım demedi ama senin dünya lideri dediğin adam kendi ağzıyla söylüyor ve yine seni üstad dediğin adam yine bopun gerçekleşmesi için ben de rapor verdim diyor. Yani kısacası siz dün İngiliz mandacasıydınız bugün de BOP hizmetkârı. Her zaman emperyalistler için kullanışlı bir aparat oldunuz ancak hiçbir zaman Türk olamadınız.
Peki senin atanın kanı bozuk değilse neden Yunanlılarla ile dans edip Mezarını bile kadınlarımıza tecavüz eden adamların Yunan Tapınağı şeklinde yaptırdı. Atanın mezarı bile neden Türk yapımı değil de Yunan yapımı? Kanı bozuk olan sen misin yoksa?
@sedomania2 Sevr mi🤦 yav bugün daha ilkokul çağına giden bir çocuk bile padişah imzası olmayan anlaşmaların hiç bir hukuki geçerliliği olmadığını bilir. @uyanmakzorundayiz bunlar da tarih biliyoruz diye övünüyorlar. Kimlere ne anlatıyorum. Adamlar zaman israfı resmen
üzücü abi
@sedomania2 Pek çok ordu gördüm. Ama gördüğüm pek çok ordu arasında sizin ordunuzun en üstün ordu olduğunu düşünüyorum. Yunan ordusunun mertliğini ve dayanma gücünü takdir ettim. Yaptıklarının ve çektiklerinin yanı sıra gelip bize Küçük Asya’nın ( Anadolu'nun ) kalbinde saldırması büyük bir başarıydı. Kötü yönetim nedeniyle ordunun dağılması ve yenilmesi başka bir mesele, beni ilgilendirmiyor. Ordunuz takdirimi ve hayranlığımı kazandı.” (Mustafa Kemal Atatürk) kaynak: P. Zannas, Arhio tis P. S. Delta, Eleftherios K. Venizelos, Imerologio-Anamniseis-Martiries-Alilografia. Ekdosis Er mis, Atina 2002, sayfa 170, 171. Aktaran; Damla Demirözü, Savaştan Barışa Giden Yol, Iletişim Yayınları, İstanbul 2007, sayfa 165. Ee Yunan Galip Gelseydi ne saltanatı kaldırırdı, ne hilafeti kaldırırdı. Ne Türk milletinin bin yıllık Türk alfabesini Hurda kağıt diye Bulgaristan'a satardı. Ne kadınlarımızın çarşaflarınnı açmaya çalışırken Namus için kan döken ecdadın kadınlarını kılık kıyafet kanunu ile zorla açardı. Ne ezanı yasaklardı. Diyen Kadir Mısıroğlu için Yırtınan Türk bile olduğu şüpheli olan sen YAHUDİ atanın bu sözü için de yırtınacak mısın şimdi?
Kemalistler laf anlamıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!