Astronot Alper Gezeravcı, uzay istasyonundan Dünya’yı çektiği bir fotoğraf paylaştı! Nasıl görünüyor? Siz Alper Gezeravcı yerinde olmak ister miydiniz? :)

Astronot Alper Gezeravcı, uzay istasyonundan Dünya’yı çektiği bir fotoğraf paylaştı! Nasıl görünüyor? Siz Alper Gezeravcı yerinde olmak ister miydiniz? :)

İsterdim, her insanın ulaşamayacağı ve çoğu insanın hayalini bile süsleyemeyecek kadar büyük bir olayı yaşamak isterdim.
İstemezdim diyenlerin hepsi harcanan 55 milyon doların hesabını yapıyor. O parayla şöyle yapardım böyle yapardım diye milyonlarca kişi hayalini kurmuştur. Öyle tipler genelde her gittiği restoranda mekanda gelen müşteri sayısını hesaplayıp günde ne kadar kazandığını hesaplayıp iç geçirenler.
oraya gitmek isterdim ama o kadar paraya değil. O parayı çoluk çocuğuma bıraksaydım daha iyiydi. Düşünsene bundan 50 yıl sonra torunların geçinme mücadelesi veriyor sonra biri çıkıyor diyor sizin dedeniz/nenemiz zamanında uzaya gitti 50 milyon dolar verdi. oradan torun sövüyor onun uzayını skm. :)
Her yuksek para ödenen bilimsel çalışmaya ne gerek gözüyle baksaydık şu an gelişmemiş bir insan topluğu olurduk mesela sen şu an bu siteye giremezdin. Teknolojinin gelişmesi beleşe olmuyor malasef.
@ikizterazi haklısın ama bu kimin için. Türkiye’de bu alt yapı daha oluşmamışken kendi cebinden bu kadar parayı sadece tatil amaçlı Ödemiş olursun.
isterdim tabiiki. Müthiş bir duygu. İçinde yaşadığımız ve yapısını idrak edemediğimiz bir gezegeni uzaktan madde olarak algılayıp seyrediyor. Bu müthiş bir algı.
Cevap
34Cevap
Evet tabi ki de yerinde olmak isterdim.. o heyecanı yaşamak iç. in zaten her zaman uzaya gitmek istemişimdir
orada yaşam hiç o kadar göründüğü gibi değil ama. yinede oradan dünyaya bakmak isterdim gadası
Harika tek kelimeyle! Ben her gün canlı yayından ISS'yi takip ediyorum ve nerede olduklarıni anbean izliyorum inanılmaz keyifli oluyor. Okyanus üzerindeki bulutlar inanılmaz güzel hatta İstanbul üzerinden bile geçmişlerdi o anı hemen fotoğrafladım bu da fotosu:
Eskiden turist Ömer vardı,
Şimdi ise turist Alper var 🤣
Millet karnını zor doyuruyor,
önceliklerim farklı, hayal perest yerine ayaklarımın yerine basmasını tercih ederim
Ben isterdim düşünsene geliyosun tür bitince kameralar önünde başkanım haklıymışsınız dünya düzmüş bunu yaptığımız deneylerle ispatladık çok şükür diyosun falan 😂😂😂
Tabikide istersim adam bastı parayı gitti ve hayatın ne kadar anlamsız olduğunu kendine kanıtladı adam dünyanın dışında şu an
çokk korkutucu ama bir o kadar güzel.. Orada olmak istemezdim sonsuzluk gibi bir şey
Istemem ben keyfime duskunum uğrasamam 😅 ama uzaya çok merakliyim arastirip oğrenmeyi cok seviyorum ama dünyadan 😅
istemezdim ben bana bu kadar şey fazla gelirdi :D
ayrıca bu dünyanın hangi tarafı acaba :D :D kendimi göremiyom da :D
Alper abi biraz da diğer tarafi çeker misin hep aynı açı ya kadın astronot gitse böyle olmazdı
Benim psikolojim bozulurdu valla bu oyuncağın içinde mi herkes birbirini yiyor diye düşünürdüm
Dünyayı o açıdan görmek güzel bir duygu olsa gerek ama havasız bir yerde kalamam. Şimdilik kalsın
Bu b oktan dünyanın dışında olup ona orta parmak göstermeyi isterdim evet
Bu adamın uzaya gittiğine inanmayan bir ben miyim acaba 😂
Ben olsam şu fotoyu atıp kurtuldum diye not geçerdim 😂 adam nispet ediyo be😂
boydan da gelir mi acaba
Atlasak bise olur mu nghfhb
hayır, istemem
Evet isterdim
Nerenin fotoğrafını çekti acaba?
Çokta yüksek değilmiş
Güzel olurdu macera severim
İsterdim kesinlikle çok gurur verici
İyi olurdu yerinde olsam
adamdaki manzaraya bak
Dunya düzcüler bunu da inkar derler :D
Dünya düz diyenlere gelsin
Korkarım ben düşerim diye
Inanilmaz bi tecrübe olsa gerek
Neden uzay mühendisi göndermediler ki
Yalan, aslında dünya üçgendir.
Ne rakı içilir orada bee:)
Sorgusuz sualsiz giderdim valla korkum yok zaten
Guzelll yuvarlak aaa dunya
Tesekkurler kendisine ilk kez gordum
55 milyon dolarlık bilet
Kim olmak istemezdiki
İstemem
İstemezdim
İsterim
Çok sıkıcı daha güzel fotolar var daha uzaktan
Hayir istemezdim
Kim istemez ki
Offf çok iyi ya...
Kesin fotoşoktur😜
Hayır istemezdim
s2cem artık uzayını da
Demek ki yuvarlakmış
İsterdim tabi
Bok gibi foto
@cnssssm tesekkurler
İsterdim
evet isterdim
Isterdim tabii ki
İsterdim
Yükseklik korkum var istemem
Evet isterdim
Evet isterdim şu an
Gurur cidden gurur. Helal olsun devletimize
Onun yerine bir kadin olsa ne işi varmiş kadinin uzayda işi olmaz derdiniz heyt adalete bak bee
Onun yerine bir kadin olsa ne işi varmiş kadinin uzayda işi olmaz derdiniz heyt adalete lbak bee
simge ne alaka tipsiz feminist. birde 2 defa yazmış sjdhkk
@simgee_yuuna sen ne saçmalıyorsun değişik karı
Kes sesini lavuk
inek simge
Evett
Hm hayr
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?