Keşke öyle olsa. Ben de Putin’e dua ederim ancak İsveç’in NATO’ya üyeliğini ne için onayladık? Karşılığında iyi bir şey alabildik mi yoksa elimiz boş mu döndük?
@NoodleLover_ Umrumda değil ne aldığımız. Kuranı Yakan elin, elini tutmak. Yakarım. Bu kadar şey yaşadık. İsralden kuran yakma eylemi duymadım ben. Gerçi ikiside şerefsiz ama bu nasıl bir yaklaşımdır. Yarın savaş çıksa bu zihniyette olan bir ülkeyle nasıl müttefik oluruz. Rusya İsveçe inşallah girer.
Haklısın. Ne olursa olsun İsveç’in NATO’ya üyeliği kabul edilmemeliydi. Hem kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yaktılar, hem de pkkyi beslediler şerefsizler. İsrail de şerefsiz. Binlerce insanı katlettiler, soykırım yaptılar, bayrağımızı ayaklar altına aldılar. Rusya’nın İsveç’e girmesini ben de istiyorum. Kaliningrad’dan İsveç’e savaş açabilirler sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kuranı yakanları baştacı edenler, aynı ceza ile cezalandırılırlar. Halkı oyalamayın
Toplam 600 oy olması gerekmiyor muydu?346 oy var, geriye kalan 254 oy nerede? Bu işte bir tuhaflık yok mu?
Bu arada Rusya bize doğalgaz vermeyi kesebilir.
@NoodleLover_ keşke. Ne dua ederim Putine
Keşke öyle olsa. Ben de Putin’e dua ederim ancak İsveç’in NATO’ya üyeliğini ne için onayladık? Karşılığında iyi bir şey alabildik mi yoksa elimiz boş mu döndük?
@NoodleLover_ Umrumda değil ne aldığımız. Kuranı Yakan elin, elini tutmak. Yakarım. Bu kadar şey yaşadık. İsralden kuran yakma eylemi duymadım ben. Gerçi ikiside şerefsiz ama bu nasıl bir yaklaşımdır. Yarın savaş çıksa bu zihniyette olan bir ülkeyle nasıl müttefik oluruz. Rusya İsveçe inşallah girer.
Haklısın. Ne olursa olsun İsveç’in NATO’ya üyeliği kabul edilmemeliydi. Hem kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yaktılar, hem de pkkyi beslediler şerefsizler. İsrail de şerefsiz. Binlerce insanı katlettiler, soykırım yaptılar, bayrağımızı ayaklar altına aldılar. Rusya’nın İsveç’e girmesini ben de istiyorum. Kaliningrad’dan İsveç’e savaş açabilirler sanırım.
@NoodleLover_ Sen gerçekten 18 yaşındaysan, seni yetiştiren annenin babanı kutlarım. senide yanaklarından öpüyorum evladım.
Evet, 18 yaşındayım. Teşekkür ederim.
Rusya Kaliningrad şehrinden direkt olarak İsveç’in başkenti Stockholm’e savaş açsın.
Rte ey diye başlayıp ben burada oldukça diyorsa yurt dışına mesaj gönderiyor demektir bana para ver isteğini vereyim
Klasik erdoğan mnce atıp tutar sonra yapmayacağım dediği herşeyi yapar peşindekilerde her boka alkış tutar
tükürdüklerini yalamada üstlerine yok
Bir gün atıyor ikinci gün attığını tutuyor
Hahaha sıgınmcı dolck
Erdoğan AKP'lilerin rabbi ulusu tanrısı