İntihar mı, cinayet mi, kişi garibansa üstüne düşüp çıkarmazlar da.
Sedat Peker bas bas bağırdı, gazeteci kızı öldürdü Mehmet Ağar'ın oğlu diye, YARPRAK kıpırdamadı ülkede.
Kızlar sevgililerinizle birlikte olup, ailelerinizden korkup intihar ediyonuz. Bi ağmdan, bi pipiden ibaret değilsiniz. Tecavüz vs ise yaşanan, intikamını almak için bile olsa yaşamayı seçiniz.
Bu cesetlerin şu epstein olayıyla ya da onu gibi tarikatlarla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Umarım konunun üzeri örtülmeden her şey açığa çıkar, ve daha fazla can yanmadan.
Yani bilmiyorum ama şu an Antalya da yasiyorum bende büyük bi söylenti var ya toplu katliam ya da organ mafyası önüne geleni kaçırıyormus herkese korktu iyice
Mülteci botu denmesi hedefleri şaşırtmak için mükemmel bir bahane. Kolu kopmuş. Kafası kopmuş. Cinayet işlenmeden bunlar nasıl oluyormuş cesetler de? Cesetlerden birisinin Türk olduğu teşhisi çok önemliydi. Bahaneleri ellerinde patladı. Olayın seyri değişti. Bakalım ne pislikler çıkacak altından. Gerçi mecliste önerge reddenler bunun da üstünü kapatmasının bir yolunu bulur.