Güncellemeler
+1 yıl
Birde zaten daha önce savcılığa vermiş önceki adamı benim yazdıklarımda dosyaya eklenir mi ya da benide dahil ederler mi?
Arkadaşlar dün tiktoku ilk defa indirdim gezinirken önüme canlı yayın yapan bir kız çıktı müstehcen yayın yapıyordu bende biraz rahatsız oldum ve biraz üstünü ört yayında cinsel cağrışım uyandırıyor dedim profilimdede kaplan resmi vardı yayıncıya başka bir kaplan resimli profil yazmış sanki önceden ona bir hayli sinirlenmiş ve benide o sandı ve bana sen şimdi bekle ss vs alıyorum savcılığa şikayet edeceğim dedi yine geldi bu dedi falan olaya hakim değilim gerçekten bir kötü niyet yoktu ayrıca yayınlarında şişman insanlara hakaret ediyor ve yayını ortada kesildi arkadaşlar içimde telaş ve korku var ne yapabilirim anlaşılan önceki kişi bunu çok rahatsız etmiş fikirleriniz nedir şimdiden teşekkürler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
merak etme ip adresinden her şey ortaya çıkıyor sen değilsen niye korkuyorsun sensen eğer şapa oturdun
Sıkıntı olabilir avukata bağlı zaten kazanırsa avukat ücreti de sana yüklenir geçmiş olsun.
Yayıncının suçu yokmu? Kilolu insanları ve diğer şeyleri aşağılıyor kendisi daha suçlu
Belirli bir kişiye hakaret etmiyor ama
Yayındaki bir kişiye ediyor profiline baktı ve ıyy sana kim baksın iğrenç vs diyor
O kişi şikayetçi olmazsa savcı re'sen bir şey yapmaz tasarruf ilkesi var sonuçta.
Pek anlamıyorum fakat hiçbir kötü niyetim yoktu sadece bunu söyleyebilirim
Konu niyet değil konu yaptığın yorum
Yinede bir daha kimseye yorum yapma
3 kişi şikayet edicem der 2 si etmez ama biri eder
Karşıdakine bağlı
Sadece cinsel cağrışıyım uyandırıyorsun orayı ört yazdım
Bu da sıkıntılı bir cümle
tamamda kötü bir şey yazmamışsın ki asıl onun yaptığı suç
Vallahi kral bilmiyorum sade vatandaşım hiç böyle adliye vs işim olmadı çok şükür kendi halinde biriyim korkutuyor insanı ister istemez iki gündür uykularım kaçtı bunalım depresyon halindeyim
ya yok delirme ben neler yazanı gördüm boş ver bir şey olursa yaz bana hallederiz
Tamam buralarda olurum abi teşekkür ederim desteğin için
Yapamaz hiç bir şey o.. buuu ancak s.. kii yer oturur
Vallahi kötü bir niyetim yoktu daha önce hiç adliyeye gitmemiş biriyim işinde gücünde biriyim
Tiktoktan bir sey olmaz ben sövüp geciyorum onun o.. buluguu sadece ne diyecek ben o.. buluk yapiyordum o.. buluguma mani oldu diyecek
Dayı bilmiyorumda piyasada böyle yayın yapan çok kişi var yaa
İyicene azıttılar işte hele ki tktok ben daha denk gelmedim ara sıra nadir bakıyorum sen diyince baktım o kadar saçma sapan yayınlar var ki kişiler var ki diyecek bir şey yok mesela Gagabulut var bunu gibi iğrençler çok birde bunlara hediye yağmuru yapıyorlar şunlara bakılınca bu ülkenin neden bukadar pislik içinde olduğunu görüyorum bu pislikler olduğu sürece hiç bir şey düzelmez asla
Dayı bequit yayını için indirdim bende yoksa yakından uzaktan alakam olmaz
Takma sen onu boşu boşuna şey etme birgün beyinsizin bir tanesi insatgramdandı galiba bana mesaj attı seni şikayet edecem de falan da filan bilmiyorumm etmiyorum düşünüyorum bulamıyorum saydm sövdüm kime gidiyorsan git dedim daha gidecek aradan kaç sene geçti
İşin sıkıntısı şu daha önce zaten bu kaplan resimli kişiyi şikayet etmil herhalde savcıya yazıyorum yine geldi vs diyordu benide dahil ederler mi davaya? Daha önceki o kişiyle bir alakam yok bu aralar kaplan resmi moda diye onu koymuştum
Olmaz bir şey sana öyle bir şey varsa da zaten o ayrı sen ayrı o seni o zannediyor ama bakıldığında sen olmadığın anlaşılır ıp adresi vs şeyler var
İnşallah valla çok kötü bir ruh haline girdim iki gündür uykularım kaçtı bunalımdayım normalde kendi halinde biriyim adliye yüzü görmedim
Lannn yok o kadar s. alagı daa çıkmaz uğraşacak bir de tiktok bu ve kızın hali ortada tiktokun pislik olduğunu sağır sultan bile duydu
İnşallah bir şey olmaz yinede azda olsa içime su serptiniz teşekkür ederim varolun
boş işler
Kimm
Ya ismini hatırlamıyorum keşfetteydi zaten o ruh haliyle hesabı tiktoku full sildim moralim bozuk kötü bir niyetim yoktu