Olayı bilmeyenler için diyarbakır da bir imam cuma hutbesinde şehitlerimizle alakalı olan bölümu atlıyor ve kaymakam bunun farkına varıp cemaat gittikten sonra odasına giriyor ve mikrofonla karnına vuruyor. Detay haber aşağida..

Olayı bilmeyenler için diyarbakır da bir imam cuma hutbesinde şehitlerimizle alakalı olan bölümu atlıyor ve kaymakam bunun farkına varıp cemaat gittikten sonra odasına giriyor ve mikrofonla karnına vuruyor. Detay haber aşağida..

Bir mülki amirinin hutbeyş daha önceden okuması devlet adamının işini hakkıyla yaptığını gösterir tebrik ederim
Şehitlerimize allahtan rahmet dilerim vatan sağolsun
Ama olayın içeriği ne kadar haklılık payı yüksek olsa da bir devletti temsil eden mülki amirinin dini simgeleyen cami içerisinde şiddet uygulaması doğru bir davranış değil sayın kaymakam beyi bu konuda şahıs olarak değil özür dilemesi konusunda beklenti içerisindeyim çünkü devlet adamı devleti temsil etiiği için şiddet uygulamamalı yasalarla yönetim biçiminde şiddet olmamalı olursa halk şiddete meyilli olur cezaların bir anlamı kalmaz şahsi fikrim bu yönde
Oncelikle şehidlerimize Allahtan rahmet dilerim. Ama bu yapilan şey ve hele hele ic isleri bakanindan da destek gormesi oradaki halkın kafasinda "acaba bu devlet gercekten zorba mi?" Sorusu olusturacaktkr.
Yani her camide cuma hitbesinde metin tam okunuyor mudur? Belki yanloslikla atlamis ta olabilir. Devlet doguya bilincli olarak sorunlu tipleri yolluyor olabilir mi? Halki birbirine dusurmek. icin planli yapilan seyleri 90 larda cok gorduk. Veya terorist elebasinin idamini onlemek icin mhp nin devreye girmesi gibi bari şüphe doguracak seyler var. Ben o bolgeden olmasam da O bolgenin koylerinde olan ve saglam. yerlerden duydugumuz bircok sey devletin milletle olan bagi konusunda cok soru isareti doguruyor. Yani cok uzatrim ama bu kaymakam ın yaptigi sey milletin birligini saglamaya yonelik mi yoksa milleti bölmeye yonelik bisey mi bilemiyorum
Hrpimiz belli bir yasa geldik kaymakamin suratindan ve yuz kfadesinden durusundan bile olayin haksiz tarafinin kim oldugunu belli ediyor. İrkci birini doguya kaymakam olarak atarsaniz ordaki halki devlete karsi sovutur. Bunu ben biliyorsam devletin basindakiler de biliyordur. Bilerek yolluyorlarsa dıj gujler içimizde mi acaba diye sorarim
Evet cok haklisin ben de cok sasiriyorum bunca sene olusmayan. kutuplasma au siralar olustu. Bu millet bu kadar kolay oyuna gelir mi aklim almiyor
millet çabuk oyun geliyoruz
Cevap
12Cevap
kaymakam haklı ama şiddet yaptığı için haksız ikisi de
İmam unutmuş olabilir de kaymakam neden inş gibi uyarmamış
Uyarılara rağmen devam ettiyse imam haksız hak etmiş ozamn
Anarşiye artık negatif bakmıyorum. Kaymakam gibi bir mevkiye liyakat ehli olmayan insanlar geliyorsa...
Bu ülkenin sorunu bitmez.
Konuyu tam bilmiyorum tabi ama görünene göre imam haklı gibi. Kaymakamın ne haddine. Adam dövsün diyemi kaymakam yapmışlar hıyarı
Mikrofonla karnina vurdu ibaresi komigime gitti :D
Kaymakam hakli bence
Kimseye vurmaya hakkı yok. Gerekli şikâyette bulunur. İşlem yapılırsa yapılır.
Şehitlerimize rahmet dilerim fakat adalet nerede hukuk nerede Teksas mi burası herkes kalkıp istedigini yapıyor onlarin kutsal saymasi gereken bir hukuk sistemi var adalete ihanet eden birini niye savuniyoruz anlamıyorum o devleti temsil eden biri kalkip boyle seyler yapmasi dogru degil
Eğer doğruysa eline ayağına sağlık şehitler ölmez vatan bölünmez
iki tarafta haksız ancak kaymakam daha bir haksız çünkü şiddet uygulamamalıydı. ancak imamda şehitlerimize bir rahmet okumalıydı
Kaymakamın bıyıkları zaten potansiyelini ortaya koyuyor. İmamın yalan söylediğini sanmıyorum.
iddia olunan ve aslolmayan bir şeyle başlık atmak ilgi toplamak için olsa gerek gazeteci değilsen iş yaparsin.
Diyarbakirdan bahsediyoruz sonuçta oranin imami da pkkyi destekleyebilir
Kaymakam adamdır
Aksini iddia eden atasizdir
Ülkede şiddet fazlasıyla meşrulaştırıldı.
Eğer karşılaştırmanin içinde bir din adami varsa haklı olan mutlaka karşı taraftır 👍
Kaymakam haklı helal olsun
gayet iyi yapmış
Kaymakam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?