Filistin'li Araplardan banane , İsrail'i destekliyorum diyen ırkçı kafa Türk vatandaşları, hâlâ İsrail safında olmaya devam ederler mi sizce?

Filistin'li Araplardan banane , İsrail'i destekliyorum diyen ırkçı kafa Türk vatandaşları, hâlâ İsrail safında olmaya devam ederler mi sizce?

Bununla beni bir odaya koyup, kapıyı arkadan kilitlesinler.. Kafasını gövdesinden koparıp vücudunu bin parçaya bölmezsem yüzüme tükürsünler..!
Bölgeye hükmedecekmiş, karısına hükmettiğim domuz dölü..
Ben olsam kafasını gövdesinden koparıp gtüne sokar , sonra ağlama duvarına asardım o şekilde. Sonra da tel aviv merkezi sistemden tüm İsrail halkına şu şekilde bir anons duyurusu çekerdim:: "Dikkat dikkat, İsrail'in ağlama duvarında ağlamak için artık bu gt kafalı duvarda ağlayacaksınız. İyi ağlamalar"
9 milyonluk nüfusa sahip bir zavallı sadece :) . Ateşle oynuyor bu zavallı yahudicik. Türkiye'yi ise yaktıkları ateşe çekmeye çalışıyorlar. Sayın Amiral Cihat Yaycı'nın dediği gibi asıl hedefleri Türkiye...
Ama hedeflerine asla ulaşamayacaklar.
Welt ohne Juden! Heil Hitler!
Bu cıkcık katillerin destekçisi bu ülkede İsrail'den daha fazla. Önce bu katillerin atıklarını bu ülkeden temizlemeden İsrail'e karşı ne yapsak boş, asıl siyonizmle savaş bu ülkede başlamalı.
dün youtube da yorumlara denk geldim algı yapabilmek için yazılımla üretilmiş benzer nickler'le yorum kasmışlar hep. ama dikkatli bakmayan anlamaz o derece kurnazlar. kimbilir kaç para ödüyorlar bu algı yorumlarını yaptırabilmek için.
Cevap
2Cevap
y*mın başını hükmeder. yavaş hükmetsin savaşçı görmemiş bunlar o yüzden her horozun kendi çöplüğünde öttüğü gibi bu da boş boş ötüyor 😂
Amaçlarını tüm dünya biliyorda bir tek bizim cahiller bilmiyor.
TR deki kriptolar dünyanın hiç bir yerinde yok :D onlar kripto kriptoo
Onlar zaten gizli yahudi, uyan da balığa gidelim
Az önce uyandım ne zaman gidiyoruz 😀
Sana daha ilgincini söyliyim, dün youtube da yorumlara denk geldim algı yapabilmek için yazılımla üretilmiş benzer nickler'le yorum kasmışlar hep. ama dikkatli bakmayan anlamaz o derece kurnazlar. kimbilir kaç para ödüyorlar bu algı yorumlarını yaptırabilmek için.
@acayipadamm Israil şu an deli gibi imaj düzeltme çabasinda. Benim paylaştığım belden aşağısı fosfor bombasindan yanip lime lime olmuş bir bebek fotosu var deri kalmamiş. Bu paylaşımımı instagram ve twitter hemen sansürledi sebep çocuk p*rno! Inanabiliyor musun? Bebeğin lime lime olmuş etleri bunun nesi p*rno?
o tür sansürler zaten meşhur o platformlarda. fonluyorlar (rüşvetliyorlar) oraları hep. çeşitli bahanelerle sansürleme çalışmalarını hep yapıyorlar bunu kovidde de yaptılar. kullanmayın kardeşim onları. ne whatsapp , ne Instagram ne facebook hepsi onlara çalışıyor ceo'ları aynı zaten. bu platformlarla işim olmaz benim şahsen.
Bence evet devam ederler. çünkü cidden onların gözleri gerçekleri göremiyor ya
Türkiye Zaten hedeflerinde bu biliniyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?