İş yerim ve mobingleri?

Merhaba arkadaşlar bu benim çile çeken iş hayatım. Mağazacılık yani satış danışmanlığı sektöründe çalışmaya başladım hiçbir sorun yoktu başlarda her şey güzel ilerliyordu ta ki işin gerçek yüzünü görene kadar. Bizim kotamız var örneğin 350.000 tl satış yaptığında 3.500 alıyorsunuz buda primimiz oluyor daha fazla yaparsak daha fazla alırız kısaca 350.000 yapmamız gerekiyor yapamazsak hiçbir şey alamıyoruz. Bizim artık kotamız değişti 500.000 oldu ve iş yok. Satıl yapamıyoruz psikolojik olarak çöküntüdeyim. Basen 200 tl nin lafını yapıyoruz kızlarla inanın ne ben ne de o kızlar bu durumdan memnun değil ancak mecburuz yapmaya bizim işimiz kurtlar sofrası gibi herkes bir şey satmaya çalışıyor satmak zorunda ki kotayı geçebilesin. Gelelim benim olayıma. Hasta oldum doktor rapor verdi bu ay sık hastalandım malum havalar soğuk ve öyle bir şey ki bizim kapımız sürekli açılıp kapanıyor. Klimamız otomatik kendini soğutmaya aldığında ısıtıcı yakıyoruz onada erkek müdür karışıyor klimayı açın bunu kapatın diyor. Bizim dış teşir yani ürünleri kapının önüne koyduğumuz sırayla dizdiğimiz ve sürekli olarak değiştirdiğimiz oluyor sabahın ayazında onları dizip topluyoruz akşamın soğuğunda. Bunda ne var diyeceksiniz belki ama kapıya fırın bile koyuyoruz. Depomuz ise yan tarafta mal almak için gidip getiriyoruz yağmur yağsa yağmurun suyunu yiyoruz. Hafta içi bir gün iznimiz var o izinde yatıp dinleniyorsun. Sosyal hayatın yok vardiyalı çalışıyorsun bir gün fulsün şu şekilde sen sabah 9 akşam 7 de çıkıyorsun 11 de gelip 8.30 çıkışın var ful ise 9 da gelip 8.30 çıkışın oluyor oda tabi toplandığın zaman müşteri gelirse geç kapatıyorsun eve geç gidiyorsun. Depocumuz yok indir kaldır bindir yapıyoruz mal geliyor biz taşıyoruz asansör yok merdivenleri in çık yaptığımı bilirim bir günde 1000 defa çok sık hasta olduğum için ve ince giyindiğim için ekstra rapor aldığım için bir daha rapor alırsam çıkışımın verileceğini söyledi müdürümüz. Burada öyle bir şeyki takım arkadaşın oluyor hani ful oluyorsun demiştim ya işte takım arkadaşın gelmezse sen ful oluyorsun ve bende gelmediğim için benim takım arkadaşım ful oldu 3 gün boyunca bende çıkışımı vermek istiyorum hem kota yüzünden hemde bana karşı yapılan ağır konuşma yüzünden sizin fikriniz var mı arkadaşlar çok doluyum ve sürekli inanın mobing uygulanmasından negatif enerjilerinden sürekli laf yemek laf işitmekten yoruldum kota derdi geçer miyim geçemez miyim bu ay 3 ay ya geçemeyip atarsalar beni sıkıntısı gözlerimin altı çöktü artık sizinde düşünceleriniz benim için önemli aileme söyleyemedim bu utanç verici durumu dersimi kime yansam şaşardım artık şimdiden teşekkür ederim
İş yerim ve mobingleri?