İş yerinde mobinge uğruyorum?

Merhaba arkadaşlar ben kamuda devlet memuruyum 23 yaşındayım iş yerindeki çalışma arkadaşlarımın yaş aralığı 28-33 . Resmi bi yer değil çalıştığım yer o yüzden hanım bey diye hitap etmiyoruz birbirimize en küçükleri benim aralarında ben de 1 yıldır yanlarındayım iş arkadaşlarıma isimleriyle hitap ediyorum fakat arkamdan konuşulmuş bizden küçük şu özgüvene bak bize abi abla demiyor gibisinden ben hiçbirine bu zamana kadar saygısızlık yapmadım sadece abi abla demiyorum diye (33 yaşındaki erkek) iş arkadaşım bana şunları söyledi aynen tayinle giden birisini örnek verdi “Şu kişi seni hiç sevmiyordu seninle çalışmak istemiyordu bana demiştiki abi şu kızdaki özgüvene bak ne saygısız ben sana aramızda 3 yaş olmasına rağmen abi diyorum kız sana demiyor bende dedim ki abi abla benim açımdan saygı göstergesi değil davranış daha önemli ben bu zamana kadar hiçbirinize saygısızlık yapmadım bende o dediğin kişiyle emin ol bayıla bayıla çalışmıyordum ama yüzüme karşı çok iyiydi dedim derdi olan varsa gelsin benimle konuşsun arkamdan konuşmasın dedim. dediki burası doğu burada yanlış anlaşılır abi abla demezsen erkek ortamında da konuşuldun vs dedi. Bende sorun yaşadığım bi iş arkadaşımı örnek verdim bana işim olmayan bir şeyi söyledi yapmadım diye bana hakaret ettiğini söyledim ona yaşından ötürü ben kalkıpta abla demem dedim yaşla armut olgunlaşır dedim beni manipüle etmeye devam etti sen kendini düzgün tanıtamadın kendini sevdiremedin bize dedi iş yerinde sevilmemek güzel bi şey değil dedi bende dedim ki inan zaten gördüğün gibi kendimi kimseye sevdirme çabam yok işimi bitirip evime gitme derdindeyim ben dedim. ben küçük bi kız çocuğu gibi iş yerinde abi abi abla abla diye dolanmak istemiyorum açıkçası siz bu abi abla konusunda ne düşünüyorsunuz

İş yerinde mobinge uğruyorum?