Evimin ön tarafi yuksek giris arka tarafi ise 3. kat gibi ve denize bakiyor. 30 yillik bina. Binada çatlaklar var. Deprem aninda bina arka tarafa dogru yatarak yikilir. Yatak odam arka tarafta. Denizi goren yuksek tarafta. Gece deprem olsa yataktan cikip kendimi yola atmam 5 saniye. Cunku yuksek giris merxiven falan yok. Daireden ciktiktan sonra apartman kapisi karsimda. Apartmandan cikmak icin kapiyi actihimda bina arkaya dogru egilmis ve temelinden ayrilmissa o seviyedeyken ne yapmaliyim? Binanin temelinden demir cubuklar cikar mi? Yolun karsisi da full bina 5 er katli. Onlar da arkaya dogru devrilorse yola ciksam uzerime duserler. Ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
İstanbul samatyada yasiyorum. Tarihi semt bilen bilir oranin evlerini
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Binalar yana doğru yıkılmıyor aşağı çökerler ama tabi altındaki toprak kayarsa bilemem
Asagi cokerse daha kotu hic vakit yok.
Duvarlardaki çatlaklar önemli değil kolonlar sağlamsa yıkılmaz
30 yıllık bina ve çatlak varsa o bine dümdüz çöker.
Kalbim sıkıştı.
Bunları düşünmeye gerek yok. Su akar yolunu bulur. Kaderinde yaşamak varsa o evden sağlam çıkarsın ölüm varsa yarın ayağın kayar kafanı kaldıra vurur yine ölürsün.
3. kattan atlasam ölür müyüm. Yatak odasi tarafinda camda demir korkuluk yok. Sadece yüksek baya
Kaderin de ne varsa o
Samatya gelmiştim
Abicim bulunduğun sehir neresi
İstanbul
Off normalde nerelisin giriş kat mi eviniz yüksek giriş mi
önce tedbir sonra tevekkül
Hataylıyım.. yüksek giris
Peki deprem bölgesi orası neresi
İstanbul
Allah yardım etsin tabi nerede deprem olacağını Allah bilir ama korkuyor musun peki
Evet
Allah yardım etsin ne diyim maraş depremini ben de Kayseri’den hissettim deprem fobisi oldu ben de istersen mesaj atabilir miyim sana yanlış anlamasın
Hataylıyım
Ciddi mi tam depremin göbeğinden mesaj yazsam yanlış anlar mısın
denize atla
%88 gittin
Uyu bence
Uyuyamiyorum 1 saattir ağlıyorum
Neden
Kanepeye kıyeıl