Büyük İstanbul depremi her an olma ihtimali varken bu neyin rahatı?

İnsanlar sanki bu dünyaya sadece yiyip içip sıçmak için gelmiş gibi davranıyorlar ilahi yasaları tanrı hükümlerini çiğneyip hiç hesap vermeyecekmiş gibiler ölüm bir nefes kadar yakınken insana bu neyin gafletidir ben buradan uyarımı yapıyorum artık yaratılış amacınıza uygun yaşayın ve özünüze dönün , Nefsin kötü alışkanlıklarından vazgeçip en yakın zamanda Rabbinize dönün , Ben 6 Şubat depremini yaşadım gözümün önünde tüm mahallem yok oldu çocuk çığlıkları içinde , çoğu insan sabah kalkıp işe gidecekti pek çoğu günah işliyordu 6 saniye içinde sadece benim mahallemde 1000 kişi öldü, Yol yakınken tövbe edin içki içmeyi bırakın zina etmeyi isyan etmeyi ve en önemlisi nankörlük yapmayı sahip olduklarınızın kıymetini bilin , şımarmayın , ya da bu uyarıyı ciddiye almayın ileride eğer deprem olduğunda halen benim gibi yaşıyorsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, Bu dünyaya geliş amacınızı lütfen unutmayın, şu uygulamada kötü işler peşinde koşup ruhunuzu kirletmeyin en basiti namazınızı kılın ve tövbe edin

Büyük İstanbul depremi her an olma ihtimali varken bu neyin rahatı?