Güncellemeler
+1 yıl
Deprem olayıyla ilgili bir şey daha diyim sana. hadislerde istanbulun yeniden feth edilirken surların yıkılacagından bahsedilir. Bu büyük bir ipucudur. topkapıdaki surların hala ayakta oluşunun bile büyük bir hikmeti var aslında. buradan bile anlaman lazım İstanbul'da büyük yıkıcı bi deprem olmayacagını.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar korkmayın mudanyada oldu , İstanbul'da değil. olsa bile yıkıcı bişey olmaz korkmayın yahu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1999 depreminde bir sürü kişi öldü ama , sen ne anlatıyon, İstanbul'da deprem olursa seni görürüm o zaman ama bana göre 10-20 sene sonra belki
İstanbul'da değil o gölcükte oldu. onun etkileri görüldü avcılarda falan. istanbulun göbeğinde olsaydı insan kalmazdı. her iddiasına girerim İstanbul'da deprem yaşanmayacak. burası kıyametten evvel işgal edilip sonra feth edilecek. hadisler öyle söylüyor.
hatta hadislerde yeniden feth edilirken surların yıkılacagından bahsedilir. topkapıdaki surların ayakta oluşunun bile bir hikmeti var aslında.
Korkutma beni ya dogalgasiz çok eski en ustta oturuyorum tavanim su alıyor coktu cokecek yalnız yasuyorum ucuz diye buraya geldim huzursuz oldum yine of
ben kötü bişey demedim İstanbul için.
Yok dimi bişi :(
Duşa gircektim sorundan sonra korktum
hatta hadislerde yeniden feth edilirken surların yıkılacagından bahsedilir. topkapıdaki surların ayakta oluşunun bile bir hikmeti var aslında. buradan bile anlaman lazım büyük yıkıcı bi deprem olmayacagını.
Çok korkuyorum çünkü eski binadatim doğalgazı bile yok o kadar eski kırık dökük
yok korkma rahat ol. sen niye tek yaşıyon ki ailen yok mu
Yok :(
Ağlıyorum. Korkuyorum :(
Güzel ev bulamadım çok pahalı kiralar. Ev sahibinmde vicdansız doğalgazsiz olmasına rağmen çok büyük zam yaptı :(
ailene noldu ki? bi de yaş kaç senin? ne işle ugrasıyon? kaç para kira ödüyosun? merak ettim cidden.
sen bi tane oda arkadaşı bulsana kendine doğalgazlı evi olan. kirayı ortak ödüyorsunuz hatta 3 kişi falan olursa fazla koymaz sana kira. hem de sıcak bi yerin olmuş olur
Bu laflara kanan hâlâ var mı?
ister kan ister kanma. sizin gibi cahiller sadece fay hattı saçmalıklarına kanar. her şey Allahın kontrolünde. istediği tarafı yıkacak şekilde kaf dağlarından o bölgeye damarlar uzatmış ve meleklerini deprem için vekil tayin etmiş durumda.
Allah dünyayı kendi halinde bıraktı. Boşuna cehennem ile cennet yok. Kaderi belirlemek biraz da kendi elimizde.
o senin hüsnü kuruntun. lafa bak cehennem/cennet yok diyor böyle biriyle laf dalaşına girmem
Cehennem ve cennet yok demedim. Türkçeyi anlamak gibi bir sorunun var sanırım.
ooo çok özür dilerim hızlı okuyunca yanlış okumuşum. seni de diğer inkarcılardan sanmıştım ben ilk cümleni okuyunca
Sorun yok.
kaderi belirlemek bizim seçimlerimize bağlı evet haklısın fakat değişmez bir kader var ama. o kaderden kaçamaz kimse. . kader 2 ye ayrılıyor. biri senin tercihlerinle çizilen kader. diğeri değişmeyen , kıyamete kadar vuku bulacak olan tüm olaylar. bunların bilgisi kuranda anlatıldıgı gibi yaratıcı katında saklanan levhi mahfuz adlı kitapta yer alıyor ve bu kitabı melekler taşıyor. adem'den kıyamete kadar vuku bulacak tüm olaylar bunun içinde yer alıyor.
deprem olayıyla ilgili bir şey daha diyim sana. hadislerde istanbulun yeniden feth edilirken surların yıkılacagından bahsedilir. Bu büyük bir ipucudur. topkapıdaki surların ayakta oluşunun bile büyük bir hikmeti var aslında. buradan bile anlaman lazım İstanbul'da büyük yıkıcı bi deprem olmayacagını.
Hadislerin hepsinin gerçek olduğuna dair bir kanıt yok. Sadece varsayım. Gerçek olduğuna inanılıyor ama uydurma da olabilir. İstanbul'da depremin yanına tsunami bekleniyor. Kimin haklı olduğunu zaman gösterecek.
bir hadiste sefih yöneticilerin geleceğini haber veriyor. hadis çok anlamlıydı bulursam atarım. o hadis uydurma değil çünkü çıktı haber verilen şeyler. uydurma hadisler kendilerini belli ediyor zaten
Shitpost
işine gelmedi tabi. kardeşim melhamei kübrada yiyince akıllanıcak sizin gibi küfür ehilleri. ben çok istiyorum temizlenmenizi. yer yüzü sizin gibiler yüzünden bu halde çivisi çıkık. genç yaşlı hepinizin kalpleri katılaşmış şeytan ruhunuzu ele geçirmiş sayenizde avane takımını çoğaltıyor. kabalacı siyonistlerin de bir misyonu var. dünyanın resetlenmesi için lazımlar. sonra da onlar temizlenecek ondan sonra yeryüzü iyi insanlara kalacak
Abdulhamitle deprem ne alaka mkkkkk
ümmetin en bozuk halinin oldugu dönem onun zamanında düşürüldü sonrasında cebbar yöneticilerin dönemi başladı. beyin olmayınca düşünemiyosun tabi
Olur inşallah