gurur duymak ne anlamadımki zaten adama bir şey demiyorum allahın izniyle inşallah kazasız belasız döner ama bu milli bir gurur olamaz kardeşim hatta tam tersi eziklikltir
İşte sizin hatanız bu. Yurt dışında adamlar o kadar alışkın ki böyle şeylere normal karşılıyor. Biz ateşi bulmuş kromagnon gibiyiz. 20 yıl önce bizim her şeyi yapıyor olmamız lazımdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir özel sirkete 55 Milyon Dolar ödeyip, uzaya ciktilar iste. burada büyütülecek ne var? O parayi o sirkete sen ver senide uzaya cikartirlar.
Basiyorsun parayi aliyorsun bileti. AKPnin cahilleri kandirmak icin secim yatirimi.
ya gerçekten sanki ben yapmışım gibi kandırılmışım gibi yorumlar geliyor ben sadece Türkler adına bir şey olduğunu paylaşıyorum
amerika adına gidiliyor? Uzay aracının adı göktürkmü? araç merzifondanmı havalandı
tamam ben bu konuda bir şey mi dedim sadece bir Türk uzaya çıktı dedim
gurur duymak ne anlamadımki zaten adama bir şey demiyorum allahın izniyle inşallah kazasız belasız döner ama bu milli bir gurur olamaz kardeşim hatta tam tersi eziklikltir
Ay sonu nasıl gelir onu düşünüyor millet, uzayda ne olacaak sanki
Oyları kaptı şimdi parayla uzaya adam yolladik acınası bir durum
ya haklısınız ama sevinelim
Sevinecek bir durum değil bizim için bir faydası yok 55 milyon dolar versen sende çıkardın kanka
umarım verilen paraya kadar az bir para değil
Başkasının aracıyla başkasının teknolijisyle turst olarak gidiyor ne gurur verici demi. Rezillik sadece
Türkler değil bir Türk
genel anlamda demek istedim Türkler diyerek kast ettiğim Türk Milleti
İşte sizin hatanız bu. Yurt dışında adamlar o kadar alışkın ki böyle şeylere normal karşılıyor. Biz ateşi bulmuş kromagnon gibiyiz. 20 yıl önce bizim her şeyi yapıyor olmamız lazımdı
yapmamız lazımdı ama hiçbir şey yapmadan yola başlanmıyor eşleştirmek yerine desteğinizi bekliyorum
Ben kötülemiyorum. Verdiğim mesajı demek istediği mi anlamış olsan şu tepkiyi vermezsin
Daha varmadılar abi sakin ol 😅
inşallah gideceğiz
İnşallah
GURURDUYTÜRKİYE diyorum.