Yani kurt kardeşlerimi seviyorum ama geçen 2 tane kurt arkadaşım vardı kendileri biz kürduz keseriz biceriz siz dağa Türk askerlerinin leslerini toplayamiyorsunuz gibi cümleler kullanıyorlar internet üstünden doğuda Türk Kürt laa Çeçen ne fark eder etmez bu insanlar mahkemede yargılanıp hiç terorden dolayı yatmiyormu ülkede adalet yok bize bir şey olmaz diyorsr bunu diyenlerde 19 20 yaşında çocuklar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alice'nin harikalar diyarının gerçek olma ihtimali , kürdistan diye tabir edilen var olmayan yerin var olma ihtimalinden daha gerçek yani diyeceklerim bu kadar =)
Sen böyle orbu cocuklarla takilma. Onlar gotsin Kürdistani amerikada kursun. orbu cocuklai. Takilma onlarla. Uzak dur. Mesafeni koy.
Onları bizzat bizim yani halkın yargılaması lazım bu ne cesaret
Reis bu olaylar ne olacak valla isteyen istediğini olduruyor kimi zaamn devlet yardımcı oluyormu onu bile bilmiyorum doğuda hayat nasıl ilerliyor bilmiyorum ben Ege'de yasiyorum
Herkes bi gün hakettiğini bulur
Keşke öyle insanlar bana denk gelse
Öyle diyenler ile niye arkadaşsın
Bana ilk başlarda ülkücülere düşman olduklarını solyediler bir şey demedim sonradan abartmaya baslasilar
Arkadaş olma onlar ile bağını kes sen nerelisin
Uşak
Batı'nın dibindeyim çok Cook uzağım doguya
İlişkinin kes onlar ile hain onlar belli
Chpye sorun
bence bir devlet hastanesine gidip sana IQ testi yaptırarak zeka seviyeni sormamız lazım!..
Bi sik* t cevap verme bi daha
tebrikler IQ seviyenin eksilerde olduğunu kanıtladın acizliğinle :D :D :D
Aciz değilim ne kadar anlatsam sizin laftan anlamaz çünkü ondan sizin gibilerine hep böyle seçimde koyup geçeriz.
tebrikler acizliğini tekrar tekrar kanıtlıyorsun yapabildiğin tek şey acizlerin yapabildiği hakaret küfür :D :D
Çünkü sizin gibiler anca hakaretten anlar
birader adam doğruları söylemiş ve küfürü hakareti sadece aciz ve söylenen doğrulara cevap veremeyecek kadar ezik hissedenler eder.
79 yıldır iktidarda olmayan bir partiyi suçlamak iktidardaymış gibi suçlamak iftira atmak nedir ki?
Demek istediğim CHP neden kürt partisiyle ittifak kuruyor neden salahattin demirtaşı çıkarmak istiyorlar özgür özel neden Selam gönderiyor kılıçdaroğlu neden özerklik getireceğiz dedi , ak parti iktidar evet ama her şey ak partiyle olmuyor bunu anlayın salahattin demirtaş hapiste peki CHP neden serbest kalmasını istiyor önemli olan bunlar ama tabi siz bunları göremezsiniz işinize gelmez.
unutma ki aynı parti ile akp iki defa ittifak kurdu ama chp ittifak kurmadı akp nin seçimlerde iftirasından başka bir olay değildi. Bu ülkede kürtlerde yaşıyor kürt partisi olması normal değilmi? Kaldı ki savunmuyorum ama demirtaşın suçu ne idi Erdoğanın söylediği sözleri eleştirmesi idi sadece. Demirtaşı şu an içeride tutma sebepleri bile eşine sahre hasta raporu alması nedeni ile Kılıçdaroğlu özerklik istemedi özerklik istiyorlar dedi lafları çarpıtmadan doğru şekilde dinlemek anlamak gerek.
Kürt partisi dediğin partiye akp bakanlıklar verdi, osloda dolmabahçede onlarla pkk pazarlıkları yapıp mutabakat imzaladı cb secimlerinde desteğini alarak seçildi ibb seçimlerinde oylarını istediğini söyledi.
Anayasa değişikliği için kürt partisi dediğin partinin kapısını aşındırdı chp ve diğer partiler buyursunlar gelsinler biz hazırız demelerine rağmen ve gülerek tekrar kapılarını çalacağız dedi akp.
cb seçimlerinde apo itinin mektubunu okutan kimdi? İbb seçimlerinde pkk elebaşısı ve kırmızı bültenle aranan apo itinin kardeşini devlet tv sine oy için kim çıkartmıştı?
apoyu öven akplileri neden eleştirmiyorsun? haburda çadır mahkemeler kurulmasına neden laf edemiyorsun?
davulla zurnayla karşılamalara neden ses çıkartamadın? ülkenin kuruluşunun kutlandığı gün terör örgütünü halaylarla ülkeden geçirip lahmacun ısmarlayan kimdi? Türkiye teröristtir diyen ve hakkında tutuklama kararı olan şivan perverle kim megri megri diye sarılıp ağlaştı? akp nin ortağı hüdar daha yeni özerlik istediğini açıkladı niye tepki gösteremediniz? kürt partisi dediğin partinin ülkeyi 25 eyalete böleceğiz açıklamasını alkışlayan akp ye neden sesinizi çıkartamadınız?
demirtaş eşine sahte sağlık raporu aldığı iddaasıyla 2018 de 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı yıl kaç hesaplasana anayasa mahkemesi kararına uymayan akp değil mi?
Şimdi acaba kim neyi göremiyor sesini çıkartamıyor bir daha düşün istersen işine gelirse tabi!
Kardeşim her şey ortada eğer senin dediğin gibi olsaydı bu dediğin şu an CHP iktidar olurdu , ayrıca kılıçdaroğlu özerlik getireceğiz dedi , apo kardeşi neden çıktı tvye bide tvde bunlar önemli çıkıp kılıçdaroğlu özerklik getireceğiz mi dedi apoya Selam mı gönderdi ne yapmış bu adam tvde ne konuşmuş bunlar önemli gerçi kardeşinin yapmadığı CHP yapıyor hiç boş konuşma bütün Türkiye neyin ne olduğunu biliyor.
sende haklısın 37 şehidimizin katili, kırmızı bültenle aranan pkk elebaşısı olan osman öcalan itinin devlet kanalına akp için kürtlerden ve pkklardan oy istemesi kadar olağan bişey zaten!
Apoya selam gönderenler akpli hatırlatayım hatta akp nin apo itini hapisten çıkartmak için 3 defa kanun çıkartmaya çalıştığı ve bunu da chp nin engellediği ortaya çıktı
apo itine sayın demeyi pkk paçavrasını açmayı yasallaştırıp suç kapsamından çıkartılması da olağan zaten senin gözünde!
kimlerle birliktesin savunuyorsun gör biraz
https://www.facebook.com/watch/?v=1442274816074812
https://youtu.be/eGMMOcmwxbU?si=3XWExuXPS6G9xbjC
https://youtu.be/lTY2zfksjGA?si=mqDqhl82UC0qnvVl
https://youtu.be/Nfaqdy0DDqg?si=RDqE3Ibfokrbbkj5
Kırmızı bültenle arananı yakalayıp tvye çıkartıp sonra serbest bırakıldı dimi 😅😅
CHP mi engellemiş 😅😅 CHP çıkartmaya çalışıyor şimdi boş konuşma özerklik getireceğiz diyenleri gelip bana savunuyor.
işte idrak kapasiten bu kadar düşük. Sana bazı şeyleri anlatmaya çalışmak ölüyü diriltmekten bile zor. Çünki alışmışsın cehaletinle kulağına fısıldanan şeyleri doğru sanmaya, doğruları ise inkar edip başkalarnın üzerine iftira olarak atmayı!
Kırmızı bültenle aranan birini devlet tv sine oy için çıkartan kim diyorum zekanla verdiğin cevaplara bak yaa yazık valla yazık senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde...
Kardeşim dediğim gibi eğer dediklerin doğru olsaydı AKP iktidarda olmazdı
dediklerimin hangisi yalan? apo itinin mektubunu okutmadılar mı?
oslo ve dolmabahçe sarayında o zamanki adı ile hdp ile pkk pazarlıkları yapılmadı mı üstelik oslo tutanakları yayınlandığı halde?
29 ekim 2014 cumhuriyet bayramında pkk nın suriye kanadı olan pyd, ypg gibi terör örgütlerini davullarla zurnalarla lahmacunlar ısmarlayarak geçirmediler mi?
2015 te hdp ye bakanlıklar verilmedi mi?
cb seçimlerinde hdp desteği ile seçime girmedimi akp ve erdoğan?
ibb seçimlerinde kırmızı bültenle aranan 37 şehidimizin katilini devlet tv sine çıkartmadılar mı ve binali yıldırım hdp nin oylarını istemedimi?
açılım süreci masalıyla 865 polis ve askerimizin şehit olmasına sebep olmadılar mı?
haburda çadır mahkemeler kurularak 5 savcı görevlendirilerek teslim olan tüm pkklıları serbest bırakmadılar mı?
teslim olan pkklıları otobüs üstünde davullarla zurnalarla karşılayıp hepsini topluma kazandırdık demediler mi?
terörle mücadelede pkklı teröristleri imha ettiğimiz için Türkiyeyi terörist ilan eden şivan perverle ve barzaniyle megri megri diye ağlamadınız mı?
apoya sayın demeyi ve pkk paçavrasını suç olmaktan çıkartan akp değilmiydi?
anayasa değişikliği için hdp yeni adıyla dem partisinin kapısına giden kimdi ve gerekirse tekrar gideceğiz diye sırıtarak konuşan akpli bakanlar değilmiydi?
Daha geçen gün mecliste hizbullah terör örgütü değildir diyen hüdapar özerklik istediğinde akp ve mhp neden çıt çıkartamadı?
akpli beşir atalay öcalanın mesajları bizim düşüncelerimizdir demedi mi?
pkk terör örgütü değildir öcalana terörist demek denize göl demek gibi bir şey demek ve kürt ulusalcısı olarak siyasi amacına ulaşmak için şiddet kullanan bir politikacıdır demedi mi akpli miroğlu ve emre aköz?
akp mv orhan miroğlu pkk ve ışıd terör örgütü değil politik oluşumdur demedi mi?
pkk ile akp nin doğrudan görüştüğünü pazarlıklar yaptığını eski içişleri bakanı akpli efkan ala değilmiydi?
cumhuriyet bayamını kutlamayı yasaklayıp apo gösterileri yapmaya izin veren akp değilmiydi?
İmralıya pazarlıklar için arkadaşları ben gönderdim derdi olan bana söylesin diyen erdoğan değilmiydi?
bunları söyleyen yapan akp ama suçlu başkaları ya neyi yaşıyorsunuz anlamıyorum ki neyin kafası bu biraz aklınızı kullanın artık yaa particilik yapacağız derken ülkeyi ne hale getirdiniz yazık