- + "Adam İsrailli. Bunu yapması normal" diyenler de var; "Hamas'a verelim" diyenler de var. Peki sen ne diyorsun? Yoksa hep duygusal reflekslerle adım atıp kendimize mi zarar veriyoruz?

Ülkesinin propagandasını yapması normal
Serbest bırakıldı
Moto kuryeye çarpıp öldüren Somali'liye gücü yetmeyen ülke İsrail vatandaşına ne yapabilir ki
Sanırım sen de benim gibi "İsrail ajanları paket edildi" haberine güvenmeyenlerdensin. 👍
Adam Hamas tarafindan esir tutulan insanlari hatirlatmis. Adamin kötü bir sey söyledigi bile yok.
AKP ülkeyi nasil bogtan bir yere cevirdi la.
Bizim vatandasimizi öldüren Somalilar ellini kollunu sallayarak gezsin, Araplarin esir aldigi sivillere dikkat cekenler tutuklansin. Resmen Türkün bir degeri olmayan bogtan bir ülkeye dönüstük.
Tam provokatif bir eylem.. Az bile yapılmış, derhal ülkesine postalanmalıydı.. Neyin şovunu yapıyor bu adam.. Bizim ülkece bu savaşa bakışımız netken, bile isteye bunu yapması kabul edilemez..!
Cevap
3Cevap
provokatif bir eylem..
Futbola siyaset sokulamaz, ister Filistin yanlısı olsun ister İsrail. Tüm dünyada yasak
Futbola siyaset sokanlari ne zamanda beri tutukluyoruz?
İtiraz etmek için değil de ufak bir düzeltme için yazıyorum: Tutuklama ve gözaltı farklı şeylerdir.
Savaş 100 gündür devam ediyor diye biliyorum bandajına gün ve davut yıldızı ekleyip ülkesine desteğini belli etmiş özetle
Ben hiç bişey anlamadim
Önce onlar saldırdı; biz nefsi müdafa yapıyoruz demek istemiş.
Sözleşmenin tek taraflı sonlandırılmasından dolayı bedavadan sağlam para ve ün koparacak
Yahudiden ne bekliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?