AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu ülkede mossad ajanı varsa o da ben bop eşbaşkanıyım dediği halde o ve onu destekleyenlerdir :) onların din kardeşimiz diyerek ülkeye soktukları da mossad ajanı çıkıyor malum
Hadi ordan Türkiye'de mosadı akp bitirdi ümit Özdağ gibi ırkçı insanlar yüzünden ülke bu hale geldi
@Alparslan836 bunu yazarken hiç mi utanmıyorsun? ülkeyi bu hale getirenler her türlü yetkiye sahip olarak ülkeyi yönetenler ve onlara oy verenlerdir bi de mosssadı akp bitirdi yazmış puahahahahh
Bak sizin o çok sevdiğiniz ümit özdağ bilene hdp yle yan yana olan CHP yle birlikte olmuştu seçim zamanı
@Alparslan836 e senin oy verdiğin akp de habruda teröristleri davulla zurnayla karşılattı. hdpyi aracı kılıp kandile yolladı. oslo ve dolmabahçede pkk ile mitabakat imzaladı. Türk devleti katildir diyen şivan perver ile megri megri söyledi. Valilere teröristlere talimat yapmayın emrini verdi. Sayın öcalan demeyi suç olmaktan çıkardık dedi. her şeyi geçtim teröristlerin siyasi uzantısı olduğu halde ve her türlü yetkiye sahipken neden gereknei yapmıyor iktidar? peki tüm bunlar olurklen sen ne yaptın gittin oy verdin sen ve senin gibllerin konuşmaya hakkı da yok yüzü de. kaldı ki özdağ chp ile protokol imzaladı. fetö ve pkk ile mücadele konusunda anlaşmaya vararak kabul
Gerekirse soğan ekmek yeriz reisimizi yedirtmeyiz şu an RTE şeriata doğru gidiyor Allah yolunu bahtını açık etsin biz onun arkasındayız. Müslümanlara zulüm yapan ve müslümanları sırf kıyafetinden dolayı aşağılayan laikçiler biz müslümanlara elbet bir gün hesap verecek
@Alparslan836 puahahahhahah
Bak şeriat gelince gülebilecekmisin
@Alparslan836 şeyh saİTte öyle diyordu :)
Kemalistler masum Müslaman insanları öldürdüler ezanı yasakladılar imamları astılar müslümanlara daha neler neler yaptılar ama şeyh said adında bir kahraman Kemalist zulme direnmeye çalıştı müslümanlara korudu ama sonra teslim oldu kendisi ama put astı onu
@Alparslan836 bak pkklılar da aynı şeyi söylüyor sizin şeyh said için siz de pkklılar gibi bölücüsünüz amacınız bu ülkeyi bölmek. sen ve senin gibilerin sonu da ya şeyh sait gibi olacak ya da şimdiki gibi sarı ceset torbasında yerinizi alacaksınız. bölücü terörist seni.
Sakin olun
@Alparslan836 sizin gibi hainleri astı. sizi de biz asacağız
PKK en güçsüz zamanını yaşıyor bak akp geldi birsürü yol köprü hava limanı yaptı ilk aracımızı yaptı daha neler neler yapti savunmayine bak bı Avrupa RTE den öyle bir korkuyorki RTE yi devirmek için neler nelr yapıyor ABD Chp yi bile destekledi hatta Erdoğanı seçimle yikicam demişti ama başaramadı biz müslümanları yenmek okadar kolay değil
Özdağ değilde adı lazım değil, daha büyüğü var ki zaten kendisi yahudiymiş ve onların bop projesinin memuruymuş
Aynen
Evet
Öyle olsa hükümet hapse atardı di mi bunu düşünmek zor mu
15 milyon Suriyelili içinde daha fazla vardır.
Sanmıyorum hsjs.
Anasının awi yok Putin'in sadrazami
Harbi olabilir kim bilir belki ABD nin ajanı doğru tespit tebrik ederim
Allah'a şükür Erdoğan koruyor bizi
Bir elinde yalan bir elinde kuran sanki Recep Tayyip Erdoğan 👍
Aynen kuran ♥️
La ilahe illallah Muhammeden resurullah
Sağcı taklidi yapıyon da ben sağcı değilim sürtuk jdjjd
Seni Allah'a havale ediyorum
Son çağrı yaptım sana nereye havale olursan ol sonsuza kadar burs
Byes
Olabilir