• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

TSK’nin operasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? neden kayıplar veriliyor sizce?

lordlarınlordu
lordlarınlordu Takip Et
Xper 2 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce?
TSK’nin operasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? neden kayıplar veriliyor sizce?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kafirlere karşı yapıldığı için bu bir cihat. Ne kadar çok kafir ölürse o kadar iyi. Allah, İslam askerinin kılıcını keskin kılsın. Hilafet geldikten sonra daha büyük mücadeleler olacak.

1
    29 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Alakasız bir yorum olmuş. Cihad Kuran’da islam ve Allah yolunda verilen bir savaştır. Bugün Filistin halkını katleden İsrail’e silahlar gönderen, yasası islama aykırı olan Türkiye uğruna savaşan askerler tâğut yolunda savaşmaktadır. Ayetlere göre konuşuyorum ben. Ayrıca kimsenin dinini bilemezsin. Ha çok istiyorsan git sen Allah yolunda savaş, tutan yok.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Türkiye şu anda maalesef laik bir ülke ama Osmanlı geri gelince hilafet olacak. Türk askeri ise İslam askeri. Bu sebeple İslami bir amaç da söz konusu. Laikliği ben de desteklemem ama PKK gibi rezil kafirleri öldüren askerlerimiz Müslüman.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Bu senin kişisel yorumun, islam nezdinde hiç bir hükmü yok. Bütün ülkeler kendi askerleri için bunu söyler ama günün sonunda esasa bakacaksın. Kaldı ki ordunun yarısından fazlası Kemalist, ifşaları çıktı. Yani kısacası TSK Allah yolunda savaşmıyor güzel kardeşim. Allah yolunda savaşan kuzey suriyede cami bombalamaz.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Sayın Erdoğan'ın ordusu İslam ordusu çünkü kendisi önemli bir Müslüman ve İslam dünyasının gayriresmi lideri.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Ben bir Müslüman olarak Erdoğan’ı liderim olarak görmüyorum. Hiç bir Müslüman ülke görmüyor. Ülkedeki bir kaç Arap görüyor o da maaş aldıkları için çokta abartma yani

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Yine de PKK'ye karşı cihat ediyoruz. TC İslam devleti değilse bile askerimiz İslam askeri.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Yok kardeşim TSK islam ordusu değil, git bunu Türkiye’de söyle Kemalistin teki burnunu kırsın.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Kemalistler kim ki Müslümanlara el kaldırsın. O kadar hevesliysen adres ver.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Ben Kemalist değilim ki, sadece diyorum ki TSK’nin Kemalistlerden farkı yok. İslamı siyaset ile kirletme.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Özür dilerim, yanlış anladım sizi.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Dert değil, Allah bahtımızı açık etsin. O her şeyi görüyor iyi olandan yana olacak şüphesiz. Diğer yorumlar boş.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

İnşallah kardeşim. İnşallah hilafet gelecek, dertler bitecek.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Hilafet gelsin sorun yok ama senin de samimi bir Müslüman olarak Allahtan peygamberimizden yana olman lazım. Erdoğancılık yeşil kemalizmidir, islama zerre faydası yok. Türkler bunu yapmadıkça Kürtler de PKK’ye katılır ve bu savaş bitmez.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Ben zaten Kürt'üm ve aslında bir partiye de mensup değilim. Öyle baksanız beş vakit namazlarımı da aksattığım çok olur ama zihnen imanım tam.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Kardeşim ben de Kürt’üm. Üstelik benim dedem islam alimi, Seyit idi. Yani peygamber soyundan gelen bir insan. Bugün hala türbesine yüzlerce insan gider. Eskiden çektiğimiz acılardan dolayı tanıdıklarımın bir kısmı gerilla olmak zorunda kaldı, belki sen o günleri bilmiyorsun ama kalkıp o gerillalara kafir demen islama yakışmıyor. Kimse birden bire eline silah almadı, islamda da denildiği gibi zulme karşı bir mücadele verildi. Çok yazık sen aslını unutmuşsun

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

APO ateist. Gerçi Mustafa Kemal de Müslüman değil ama Erdoğan Müslüman. Ayrıca ben Kürtçenin resmi dil olmasını desteklerim ama PKK eliyle gelecekse Kürtçe unutulsun daha iyi. Kafir eliyle Müslümanlara iyilik gelmez. Onları veli edinmeyin diyor Allah.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Yav sana ne APO’dan? Ben dağlara kaçmak zorunda kalan gerillalardan bahsediyorum. Bak benim bir tanıdığım vardı, namazında niyazında afedersin peygamber gibi Müslümandı. Devlet babasını öldürdü ve kendisi dağa gitti. Şimdi sen onu tanımadan ona kafir diyince ne kadar büyük bir günah işlediğinin farkında mısın? Ayrıca PKk Suriye’de cami açıp ismine şeyh Said ismini veriyor. Kafir bir örgüt bunu yapmaz, senin beynin sulanmış maalesef.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

APO denen şerefsizin, Mandela denen yaratıktan farkı yok. Devlet babasını öldürdüyse hesabını siyasi yollardan sormalı, dağa gidip de kafirlere katılarak değil. Şeyh Said'e lafım yok ama PKK ne yapsa da kafir bir örgüt. Bize Kürdistan değil, Osmanlı lazım. Geri gelecek inşallah.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Vallaha islam’a göre biri namusuna el uzatırsa onu öldürmek vaciptir. Sen İslamı kesinlikle bilmiyorsun. Devlet babasını öldürdüyse devlete tabi ki silah sıkacak. Sana silah sıkana gül vermezsin. Ayrıca APO eğer devleti bir ahlakla yönetebilecek olsaydım bu islam ahlakı olurdu demişti. Sen asimile olmuş bir Kürt’sün. Türk dizilerini izleye izleye beynin yıkanmış ama ben Selahattin eyubinin torunu olarak şeriatçı bir Kurdistan için mücadele edeceğim.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Ne Türk dizisi? Ben Osmanlı yanlısıyım, laik TC'yi desteklemiyorum. Yazdıklarımı okumadınız galiba. TC beni temsil etmiyor dedim. Şeriatçılık elbette ama Kürdistan'a gerek yok. Ulus devlet kurup da ümmeti bölmeyelim. Kürdistan, Türkistan, Arabistan filan bunlar böler ümmeti. Bize İslam devleti lazım ki o da Osmanlıdır. Padişahlığı da yeniden kurmalıyız.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Türk dizilerinden kastım fazla trt1 dizileri izlemişsin. Neyse Allah TSK’nın belasını versin, Suriye’deki yakınlarım telefon açıyor bize diyorlar ki hastaneleri, camileri bombalıyorlar senin gibi Kürtler de katillerine aşık. Sen önce aslına dön sonra şeriattan bahsedersin.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Mustafa Kemal döneminde zulümler oldu ama Erdoğan zulmün kökünü kesti.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Allah Erdoğan’ın belasını versin. Roboskiyi unutmadık. Senin başına gelmiyor diye öyle sanıyorsun ama yanıbaşındaki Kürt çocukları o şerefsz Erdoğan yüzünden katlediliyor. İnsan ol, vicdanlı ol empati kur. İstersen sana her türlü kanıtlarım. Numaranı ver sana fotoğrafları atayım

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Roboski Kemalist komplosu. Halen zulüm varsa da şeriat gelince çözülecek inşallah.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Hala zulüm var ve o namussuz, şerefsz kafir Erdoğan yapıyor bunları. Allah onun belasını versin, bir islam aliminin torunu olarak söylüyorum. Allah erdoğanı destekleyenlerin de belasını versin. Kendi gözlerimle devletin çocuk katletmesini gördüm, Erdoğan katildir alçaktır

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Erdoğan'ın haberi dışında olan şeyler olabilir. Reis eğer bilseydi kafalarına balyoz gibi inerdi.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Kürdistan da TR de ümmete göre değil. Bize Osmanlı lazım.

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Tamam ama önce o kafir Erdoğan’dan vazgeç, o namussuzu bırakıp Selahattin eyubinin torunu ol.

Yorumla
    • CounterOffensive111
      CounterOffensive111
      +1 yıl

Erdoğan bir Müslüman. Sultan Eyyübi ise başımızın tacı elbette.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Traianus
    Traianus Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kayıp vermiyoruz. Kayıp dediklerinin hepsi şehit ve şehitler de ölü değildir. TSK operasyonlarini sonuna kadar destekliyorum. TSK sonuna kadar haklı.

1
    1 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Tamam kardeşim sen de gir ölümsüzlük şerbetini iç, ben de seni desteklerim. Buyur seni tutan yok, çık sıcak evinden.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

başımız sağolsun.. umarım bir daha kayıplar görmeyiz

0
    1 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Savaş devam ettikçe görürüz

• İzmitlimm
    İzmitlimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Mert düşman yok çünkü pusu tuzak *. var karşımızda. TSK değil Mehmetçik

1
    9 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Örgüt çatışma videolarını yayınlıyor, askerler ile sıcak çatışma yapmışlar o nasıl oluyor? İzle derim

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Pusu vardır. Kimden yanasın

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Pusu yoktu, çatışma videolarını izledim. Yüz yüze sıcak çatışmaydı.

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Bizde asker bitmez şehit olan aileye git şehidin oğlunu kardeşlerini hatta babasını da feda edip vatan sağolsun derler. it. kopek çapulcu sürüsüne geçit vermeyiz. Türk ırkı var olduğu sürece Türkiye'de kimseye bir karış toprak yok askerimiz de bitmez Allah'ın izniyle

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Pusu yoktu dediğin asker oraya çatışmayı bile bile hazırlıklı gitmemiştir o çapulcular orada pusu atmıştır asker bilse hazırlık yapsa şehit verme olasılığı çok düşük olurdu

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Bu nasıl bir mantık? Kardeşim sana saldıracak kişi telefonla mesaj çekip bak saldırıyor muyuz diyecek? Uygun zamanda saldırır bu savaşın kanunudur. Ayrıca vatanı sağ etmek istiyorsan sen de git savaş, sıcak yatağından savaş destekçiliği yapma.

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Savaştım sırayla bu işler yine savaşırz gerekirse şimdi yegenlerim savaşıyor. Sana g. ren c. kan var belli ki nekadar pkk yandaşı seveni varsa alayının kanını zuriyetini... m

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Tamam tekrar gerekiyor adamsan git savaş seni burada görmeyeyim

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Oğlum savaşıyoruz savaşırz savaştık boş yapma Türk savaştan kaçmaz it. kopek sürüsü pkk. Savaş devletler arasında olur burada asker operasyon yapıyor s. kip gelecek ler istediğin kadar havla dagda ana. nizi bagda bacı. nizi...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok tuhaf şeyler oluyor, normalde asla kış ortasında o bölgede operasyon falan yapılmazdı

1
    1 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Ne oluyor mesela anlatır mısın

Yorumla
  • AlınYazımSen
    AlınYazımSen Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Ihayla aylarca gözlem yaparsın isaretlersin sonra gider öldürürsün mağaranın oraya adamları direk gönderirseniz pusuya düser

1
    14 Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Bölgeyi bilmiyorsun sanırım. Güney Kürdistan’da ki resmi tanımıyla kuzey Kurdistan bölgesel yönetiminin Zap bölgesinde 5 bine yakın tünel var, coğrafya buna elverişli değil. Devlet bunu akıl edemedi mi sanıyorsun?

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Tünel varsa sıkıntı o zaman o askerleri pisi pisine gönderemezsin oraya ya da her mağaraya dinamitleri yerleştirip patlatıcan

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Bak israilde girdi hamas tünellerden avlıyor tünelleri ihayla tespit edip sihayla dinamitleri göndericen mağaralara temiz

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Güzel kardeşim Hamas tünel mi kazıyor iyi misin sen? Sen Filistin ile Zap’ı bir mi tutuyorsun? Zap’ta binlerce dağlık alan var o dediğin şeyi yapman imkansız. Filistin düz yer

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Kardeş 100 tane sihayı gönder vardiyalı bombalı uçuş yapsınlar kafasını cıkaranı öldürsünler kaç ay kalabilirler tünelde 3 aya çıkarlar hepsi biraz maliyet ama çözüm ölümsüz olur

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Yapmak iste yeterki çözüm çok bulursun pusuya düşsün diye mağaraların oraya asker gönderilmez

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

100 tane iha 3 ay boyunca uçuş mu yapacak? Hade abicim sen cidden bu işlerin cahilisin, bırak yorum yapmayı. Kaldı ki yapsa bile tespit edemez, örgüt o sığınakalarda yıllardır yaşıyor. Bir de örgüt o arazide onlarca siha düşürdü, kamikazeleri var. Devlet denedi ama sihalar düştü

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

10 tane gönder gözetleme uçuşu yapsınlar gördüklerinde sihalar devreye girsin ya da f16 lar

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Ihalarla nerde olduğunu keşfetsin sıkıntı yok düşsün nerde olduğunu görürsün operasyon yapar gider öldürürsün nerde ďüştugu belli hicmi taktiğin yok

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Cahilisin diyorsun daha çözüm üretemiyorsun iyi gitsinler dümdüz nerde oldukları belli değil pusuya düşüp ölsünler senin taktik işe yarar

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Türkiye’nin bu ekonomik durumda o kadar sermayesi yok. Bir tane iha için onlarca ülkeden milyonlarca dolarlık parçalar alıyor, o kadar ihayı hibe etmesi iflasına neden olur. O bölge sıkıntılı ve 8 yıldır devlet alamıyor bölgeyi, en mantıklısı geri çekilmek yoksa binlerce asker daha ölür.

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Iha ucurma o kadar maliyet değil be kardesim f16 ucurmuyosun gozetlemek için 10 tane iha tespittrn sonra siha f16 ve askelrer gider operasyon düzenler

Yorumla
    • lordlarınlordu
      lordlarınlordu
      +1 yıl

Uçurmaktan bahsetmiyorum, ihaların kendisi o bölgede kolaylıkla düşürülüyor. O düşen ihanın kendisi çok pahalı, örgüt İHA’ya karşı dron geliştirmiş durumda vuruyor yani. Örgüt düşürdüğü onlarca sihayı paylaştı, fotoğraflar var baya

Yorumla
    • AlınYazımSen
      AlınYazımSen
      +1 yıl

Vurulan yer belli olsun operasyon yapılır öldürülür

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > TSK’nin operasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? neden kayıplar veriliyor sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

TSK personellerine TİKTOK kullanımı yasaklandı sizce de TSK personeli TİKTOK kullanmamalı mı? 28 cevap verildi
TSK Kamuflaj değişimi yapıyor gördünüzmü? 2 cevap verildi
Münbiç ve Tel Rıfat operasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 cevap verildi
Sizce İha sihalar Ve Savunma sanayinde icraatler ile ilgili ne düşünüyorsunuz? 5 cevap verildi
Hem RTE nin hem KK nin hatalarını söyler misiniz? 2 cevap verildi
Adli Deli Raporları (TCK 32 ye göre) hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨