Kemal'in hatası aday olup işsiz kalacak olmazı. Bu zeka ile olmayacağını kendine anlatamaması. CHPyi kendi cizgisinden çıkarması. Aslında bu muhafazakar kesim için çok iyi bir şey. Eskiden kemalist ulusalcılar baskısı vardı, onu kemal kırdı. Hepsini aforoz etti partiden kendi kafasındaki gibi daha militan düşünceli insanlar bir araya geldiler. Aslında kemal böyle olsun istemezdi , onun düşük zekasını kullananlar yani arka plandakiler bu hale getirdi.
Tayyip Erdoğanin hatalarıda çok tabiki. Ama hizmetleri ile bunlari örtüyor bir nevi. Siyasi olarak bakınca etrafındaki yalaka ordusunun ördüğü bir zırh var. Sanki bir iş ona gelinceye kadar bir sürü duvara çarpıp yumusatilip bilgisine sunuluyor. Yani halktan birazcik üste çıktı. Ekonomiyi tabana indirgenmesi lazım , 20 yıl oldu bunun hiç hiç bir şey olmadı hala. Sağlık açısından sorunlar var , hastaneler covid yüzünden çok simardilar. Bence sağlık bakanının dinlenme vakti geldi. Soylunun istenen kellesini vermemesi gerekir. Umarım buna direnmeye devam ediyorlar. Çünkü terörle mücadelede başarılı olarak görüyorum. Stokçuluk gibi basit şeylerin önüne geçilemedi. Bunun gibi şeylere artık dur demesi lazım. Oy kaybetmek uğruna imtiyazlı davranmaması gerekir. Toplum yararına olacak şeylerde oy kaybederim ben bunu yapmayayım dememeli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kılıçdaroğlu'nun hatası hatasız olması. Erdoğan'ın hatası ise say say bitmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kemal'in hatası aday olup işsiz kalacak olmazı. Bu zeka ile olmayacağını kendine anlatamaması. CHPyi kendi cizgisinden çıkarması. Aslında bu muhafazakar kesim için çok iyi bir şey. Eskiden kemalist ulusalcılar baskısı vardı, onu kemal kırdı. Hepsini aforoz etti partiden kendi kafasındaki gibi daha militan düşünceli insanlar bir araya geldiler. Aslında kemal böyle olsun istemezdi , onun düşük zekasını kullananlar yani arka plandakiler bu hale getirdi.
Tayyip Erdoğanin hatalarıda çok tabiki. Ama hizmetleri ile bunlari örtüyor bir nevi. Siyasi olarak bakınca etrafındaki yalaka ordusunun ördüğü bir zırh var. Sanki bir iş ona gelinceye kadar bir sürü duvara çarpıp yumusatilip bilgisine sunuluyor. Yani halktan birazcik üste çıktı.
Ekonomiyi tabana indirgenmesi lazım , 20 yıl oldu bunun hiç hiç bir şey olmadı hala. Sağlık açısından sorunlar var , hastaneler covid yüzünden çok simardilar. Bence sağlık bakanının dinlenme vakti geldi. Soylunun istenen kellesini vermemesi gerekir. Umarım buna direnmeye devam ediyorlar. Çünkü terörle mücadelede başarılı olarak görüyorum. Stokçuluk gibi basit şeylerin önüne geçilemedi. Bunun gibi şeylere artık dur demesi lazım. Oy kaybetmek uğruna imtiyazlı davranmaması gerekir. Toplum yararına olacak şeylerde oy kaybederim ben bunu yapmayayım dememeli.
Kılıçdaroğlu'nun hatası hatasız olması. Erdoğan'ın hatası ise say say bitmez
Ciddi bir biçimde bir sorun açıklasan sevinirim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!