twitter.com/tcsavunma/status/1745939915748041050
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerimiz şehit oldu! Kahramanlarımıza ne söylemek istersiniz?
twitter.com/tcsavunma/status/1745939915748041050
MSB: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 5 askerimiz şehit oldu, 3'ü ağır 8 askerimiz yaralandı. 😔
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine… pic.twitter.com/Oq4aVx6I4C
— T. C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 12, 2024
Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun, ailelerine Rabbim sabır versin. Bedelli askerligin acilen kaldırılması gerek. Olan garibanin cocuguna oluyor cunku. Kendi parasi ya da babasinin parasi yok diye orta halli ve zengin olanlar gibi rahatca tak diye ya da krediye girip ödeyemiyorlar.
Vatan görevinin bedellisi, paralisi olmaz. Zengin cocugu da, fakir cocugu da gidip paşa paşa yapmasi gerek bu hizmeti. 6 aysa 6 ay. 1 yilsa 1 yıl. Isterseniz patates soydurup tuvalet temizletsinler. O bile bir sey. Omru hayati boyunca tuvalet temizlemeyi bilmeyen, bu işe hic girismemis olan var cunku. Askerlik sadece askerlik degildir. Hayati da öğretir. Sevdiklerinizin kiymetini anlamanizi saglar. Hem siz anlarsiniz, hemde ana babaniz, arkadaslariniz, esiniz, cocuklariniz da sizin kiymetinizi anlar. Bazilarinin o arsa cikmis egosunu torpulemek icinde gercekten muthis bir firsatti askerlik ama onu da bozdular.
Eski askerligini dogru duzgun yapmış "adamlara" bakin. Bir de simdiki erkeklere bakin. Zaten cogu erkekte degil kadın gibi Şu an .(bedelli askerlik parasini dahi kadindan isteyen duydu bu kulaklar)
Herkesin gozu ulkemizde. Cografi olarak rahat bir bolgede degiliz. Bu cografya da bedelli askerlik cok buyuk bir hata. Biz bu topraklari duzenli, profesyonel orduyla kazanmadik. 7 den 70 e herkes elinden geleni yaptı bu topraklar icin. Okullarda mezun veremedik zamaninda. Her turk asker dogar dedik. Gercekten bu hizmeti bedelli yapmak hic yakismiyor kimseye.
Yakismadigi gibi fakir zengin ya da orta halli ayrimini da bu bedelli sistemin bu kadar iliklerimize kadar hissettirmesi gercekten cok acı verici. Nasil ki gariban bu gorevi mecbur ya da isteyerek farketmez bir sekilde yapiyorsa buyuk sirketlere sahip, bilmem kimin ailelerinin cocuklari da o garibanlarla esit olmasi gerek.
Bugun bir doktor, ogretmen, devlet memuru gibi orta halli diyebilecegimiz kisilerde bedelli parasini kredi vs diyerek ödeyebiliyor. Garibanlarin sucu 2 yillik okuyup memur olarak atanamamak mi yani? Ya da vatan askiyla oralara gitmek miydi suclari? Su ayristirmaya acilen son verilmeli.
Ulkemiz tehlikeli bir bolgede. Ani bir savas ciksa disarda eli silah tutan insan bulamayacagiz, bulamayizda bu sistem yuzunden. Duzenli ordu, iyi egitilmis askerler de bizi bir yere kadar götürür bir savas durumunda. Eli silah tutan askerler gelsin denilse kimse gidemeyecek durumda şu an. 20-30 gunde hicbir sey ogrenilmez askerlikle ilgili. Halka da gercekten iyi bir egitim lazim. Daha yeni yemeni vurdular. Siranin buralara gelmemesi icin sebep yok.
Kucuk yasta vatan ugruna cepheye giden askerlerimizden, 30-40 yasinda bedelli parasi denklestirmeye calisanlara geldi durum. Gercekten icler acısı su tablo. Zengin fakir, orta halli diye ayristirmadan bu vatani hizmet yapilmali.
Sehitlerimizden Piyade sozlesmeli er Muslum Ozdemirin sehadet haberi ailesine ulasti diye bir haber vardi sosyal medyada. Ailesinin evi yok. 11 ay once yıkılmış. Cadirda kaliyorlar ve turk bayragini cadira asmis ailesi.
Cadirda kalan ailenin evladina bakin bir de parayi basip bedelli askerlik yapip orada burada kluplerde gezen, kizlar pesinde kosan, her gun tek gecelik iliski yasayan, orada burada gununu gun eden erkeklere bakin.
Bu gariban cocuklari bu tipler daha cok hayatin keyfine varsin, zevkten dort kose olsun, kizlarin kucagindan kucağına gezsin diye mi sehit oluyor? O gariban cocuklarla bu tarz tipler belki hayatta esit konuma gelmezler maddi olarak onu Allah bilir ama askerlikte esit konuma gelmeleri lazim. Belki bu tipler, bu zihniyette olan tipler az da olsa hayatin kac bucak oldugunu askerlikte gorebilirler. Hemde bir savas durumunda, halktan destek istenildigi zaman bir işe yararlar en azindan.
ne güzel yazmışsın
zorunlu askerlik saçma kalkması lazım profesyonel ordu eğitimi gerekiyor
Cehalet akıyor her bir satırından. Çatışmaya giren askerler rütbesiz erler değil. Bırak bedelliyi, askerlik komple kalksa bile konuyla hiçbir alakası yok.
@OlamazMıKardeşim haklısın sorulması gereken neden bizim gençlerimiz para karşılığı askerlik yapacak duruma getirildi ve başka ülkelerde savaşıyor? ortadoğuda nerede sorun çıksa mehmetcik gitsin oh valla ekonomi berbar olduğu için gariban gençler ölüyor. daha geçen sene arkadaşım ankarda askerdi 15 saat iş yapıyordu çamaşır bulaşık askerlik bitti hizmet sekteründe çalışıyor. Zaten özel sektör yeterince sömürüyor birde hizmet sektörü ise zaten devlet için bedavaya 6 ay çalışmak demek bedelli yapıp 6 ay mesailerle birlikte çalıştığımın tümünü bedelliye yatırsam askerdekinden tek farkı evinde uyumak olacak.
@Dygu81827 yine saçma sapan bir konuşma daha. Askeriyedeyken yüzlerce kişi komando uzmanlık için başvurmuştuk, biz bu işin parasını mı istedik?
Uzmanlık para ile yapılacak bir şey değil, para için orada olan insan dayanamaz.
Boş konuşmuşsun bee hep bom boş,,, boş işler müdürü, vatan millet için mili mücadele veren askerlerimizin ve polislerimizin bu mesleğin fakirlikle zenginlikle ne alakası var, askerliği maddi durumunu şehitliğe bağlayan cahil mahluk. Ülkemizi vatanımızı milletimizi kolluk kuvvetleri koruyor ve bu da ülkemizi için olması gereken egemenlik kural, eğer kahraman asker ve polisimiz devletimizi korumazsa ülkemiz elden gider o yüzden mücadele veriliyor, up uzun saçma sapan yorum yazmış yok zengin asker yok fakir asker bunun bedelliylede alakası yok cahil insan.
@OlamazMıKardeşim zaten yazdığı yorum bile çok gülünç cahilce up uzun yazmış.
@İzmirim35izmirim akıl yok ki mk, sahaya zorunlu askerlik görevini yerine getirenleri sürdüklerini zannediyorlar. Birinin de muhalif duygularını gıdıklamış olmalı hemen şak şak'a gelmiş.
Bunlardan adam olmaz
@OlamazMıKardeşim o senin başvurduğun yerdir benim bir tanıdığım para kazanmak için yapıyordu şehit oldu ve işsizlikten yoksulluktan gitti önce öğren sonra kim saçmalıyor gör
@OlamazMıKardeşim asıl senden adam olmaz dangalak ben gördüğümü söylüyorum bi bok bilmeden kafasının basmadığı şeylere yorum yapmak sizin kesimin işi
@OlamazMıKardeşim aq sal@ğı zorunlu sürülmek nebdaha ne anlattığımı anlamışsın okuma yazma da mı yok aq
@Dygu81827 maalesef yoksulluk
@uyanmakzorundayiz @Dygu81827 körler sağırlar birbirlerini ağırlar.
Bize komutanlarımız bu iş para için yapılmaz, para için yapıyorsanız bu yola çıkmayın diye boşuna demedi.
Ne fakirmişsiniz m'kodularım. Vereyim 20 lirada gidin simit yiyin
ne söylemek isterim Allah onlardan razı olsun demek sanırım. Şu anda yaradının yanındalar. inancımıza göre. Bizim düşüncelerimiz ulaşıyormu bilmiyorum onlara ama. Allah rahmet eylesin demek en güzeli. Daha elimizden bişey gelmez. Sonsuz ve asıl dünyaya geçiş yaptılar. Burdaki hayat ordakinin yanında hiç bir şey. Umarım iyidirler mutludurlar. İnancımıza göre yine islamiyete göre şehitlik çok üst düzey bi mertebe. Bence şanslılar. Allah kabul etsin inşallah şehitliklerini.
Umarım ölümleri geride kalanlara ders verir ve ders alanlar bir yerlere yükselir. Ki bu deneyimlerini makam elde ettiklerinde kullansınlar tabi bunu isterim. Yeni ölümleri engellemek ya da azaltmak için deneyim olarak da bu yaşananlar zihinlerde kalmalı.
Son olarak şunu demek istiyorum arkadaşlar. Bugün bu olayların yaşanması sınırlarımızın dısında yani sınırlarımızda yaşanmamasına en büyük katkı. Yani aslında yanlış anlaşılmak istemem. Ordan çekilsek bu sefer sınırlarımızda bu olaylar yaşanacak. Sınırımızda kalan bölgelerin hakimleri ırakda bırakılmıs 1926 yılındaki hükümetle imzalanan anlaşma gereği. Muhtemelen bu bölgelere üs bölgeleri kurulmuştur. Askerlik yapanlar bilir. Cografi avantajlı alanlardan savunma yapmak keza saldırıda daha verimlidir.
Dünya konjenktürü değişir umarım ve türk devleti daha da güçlenir bi gün umarım. Bu olunca olcak olanı söyleyim. Deniz hava karadan bölge komple çembere alınır paraşüt birliği indirilir. Cok sayıda asker gönderilir. Ve tüm terörist kamplarına girilir eğerki bu zamana kadar o bölgeden cekilmedi ise teröristler. Bi kişi kalmaz yani. Sonrada o bölgeler ilhak bile edilir. Dünya güçlülerin dünyası neticede.
Cennete inanıyorum, umarım ruhunuz huzura mutluluğa neşeye kavuşmuştur. Bazılarının oğulları bu ülkenin vergilerini yiyerek yurtdışında sefa sürerken siz canınızı ortaya koydunuz. Yaptığınız kahramanlık kelimelerle anlatılamaz.
2 gün önce tatbikatta bir şehidimiz var şimdi de 9 askerimiz. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun.
Cevap
112Cevap
Mekanları cennet olsun.. bir bitmedi kötülükler ya da kötü olaylar.. ailelerine de sabır diliyorum.. bu gibi haberleri umarım bir daha görmeyiz bir daha yaşamayız
Mekanları cennet olsun gadası
Abi içimiz yanıyor anında misilleme yapılıyor olsada bölge zor olduğu için böyle devamlı harekatlar olmuyor keşke şehit verince kanları yerde kalmadığı gibi keşke her gün
Böyle 10 20 terörist etkisiz hale getirildi diye hep duysak içimiz soğur bir nebze.
Allah ailelerine sabır versin inşallah mekanları cennet olsun
maalesef kötülük çok fazla olunca bunun olmaması imkansız en azından olacaksada böyle toplu şehitler vermesek Allah yar ve yardımcıları olsun yiğitlerimizin
Elbette nedenini biliyorum polyanna temennisi bizimkisi.
Buraya silah savunma sanayi onların pazarlaması, insanlı testler edilmesi gibi bir sürü neden sayarız ama en başa insanın egosunu koymamız lazım egoların getirdiği hırsla her şeyi yapıyor gücü elde edenler. Yoksa ne terör kalır ne savaşlar.
Devletimiz için milli mücadele veren ve Ülkemizin, halkımızın güvenliği için canını ortaya koyarak siper eden Şehit asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diler, Ailelerine de sabır ve baş sağlığı dilerim, Ülkemizin vatan hainlerinede kim destek veriyorsa Allah onun evine ateş düşürsün cehennem azabına gelsin evlerinde hep acı gün olsun trafik kazasına gelsin kanser olsun verem olsun, teröristleride Allah askerlerimizin namlularına denk getirsin leş olsunlar, teröristlerin Anneleri babaları kardeşleri kanser verem olsun trafik kazasına gelsin kör kursuna gelsinler, evlerinde her günleri zehir olsun ağızları hep acı olsun düğünleri kan olsun... Aminnnnnn
Şehit olan askerlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun diyeceğim ama onlar zaten en güzel mevkideler hiç şüphem yok. Hain bölücü teröre her kim destek oluyorsa başta meclisteki ucubeler ve onları meclise sokanlar olmak üzere Allah bildiği gibi yapsın ahirette cennet yüzü göremesinler inşallah. Vatan sağolsun başımız sağolsun 😥🇹🇷
Hep fakirlerin oğlu şehit oluyor bir kere şehit olan zengin çocuğu gördünüz mü? Hiç şehidimiz olmasın tabii ki ama olan fakirlere oluyor. Lafa gelince vatansever oluyorlar icraate gelince bedelli 🤦♀️
maalesef öyle bende mecbur gidecem
Mecbur derken
para yok ondan
zorunlu askerlik saçma profesyonel ordu lazım bana göre
bir tane şehit olan kadın gördükmü? hayır. bir de bu taraftan düşünün.
@uyanmakzorundayiz dostum normal erler yani yükümlü askeri sınırdışına göndermiyorlar, güvenli bölgede görev yaparsın.
@Youngbull yinede gereksiz günümüz dünyasında
@Youngbull zorunlu askerlik yine saçma ve sexist bir uygulama.
@Youngbull profesyonel ordu daha iyi
@Sinirlicoksinirli aynen saçma
@Sinirlicoksinirli profesyonel ordu şart
@uyanmakzorundayiz evet.
@Sinirlicoksinirli zaten orduda profesyonel asker sayısı artıyor teknoloji artıyor
@uyanmakzorundayiz teknoloji geliştikçe insanlar akıllanıyor, gelecek parlak gözüküyor. bide şu çin, kuzey kore, iran, afganistan ve rusyadan kurtulsak... gerici allahın belası ülkeler
@Sinirlicoksinirli çin yeni dünya düzeni maşası
@uyanmakzorundayiz aynen. başımıza bela olacak yıkılmazsa. yugur bölgesi, doğu turkistan, mançurya ve tibet olarak bölgelere ayrılmalı ayrıca aşağı moğolistan moğolistana verilmeli ve geri kalan çin toprakları tayvanın olmalı.
bölgelere ayrılmalı derken bu toprakların bağımsız olması gerektiğini belirttim.
@Sinirlicoksinirli çin kalmaz öyle bişey olsa
@Sinirlicoksinirli www.5gvirusnews.com/.../...atlatacaklar-h1040.html
@uyanmakzorundayiz bu nasıl bir haber sitesi. trolhaber resmen
@sinirlicoksinirli Senin kafan güzel mi? Asker olan tonlarca kadın var kadınlar yakın çatışmaya gönderilmiyor gönderilse birçok kadınımız gider zaten merak etme. Vatan sevgisi bir siz erkeklerde yok bizde de var. Bir askerlik yapıyorsunuz o da zorunuza gidiyor
@Sinirlicoksinirli oku araştırmalar yapıyor dünya nüfusu azaltma projesi hakkında 5 g hakkında
@Sinirlicoksinirli umarım halk uyanır komplo teorisi diyenler çok oldu
@uyanmakzorundayiz profesyonel ordu ne kadar profesyonel bunu kimse sorgulamıyor, sivil kaynaktan alım yapıp 6 ay eğittiği adamı kuzey ırak a gönderiyor karşındaki terörist star gerilla 10 yıldır dağları tepeleri gezmiş zaafiyet tamda burada başlıyor. Çok var yazılacak şeyde neyse...
@Youngbull işte eğitim zayıf
@karcicegi06
beni ilgilendirmez, devlet kadınlarıda gönderecek. evet zoruma gidiyor var mı? sizin yaşamınız bizimkinden daha değerli değil a**. seve seve gidermiş, peh! Balık çok konuşurum ama ağzım su dolu demiş
@sinirlicoksinirli Sen gerçekten normal değilsin devlet göndermeyince biz ne yapalım? Kim diyor bizim yaşamımız daha değerli diye Allah' ın paranoyağı seni! Ben boş konuşmam seve seve gidecek bir çok kadın biliyorum ki ben de bunların arasına dahilim. Asker olan çok kadın var gözün kör mü? Saçma s*lak yorum yapma
sus a**. paranayoklığın anlamını git önce sözlükten öğren. a** 16 yaş lisesilisi seni. sizin gibi hipkoritlerle uğraşmam.
@sinirlicoksinirli Paranoyak ne demek biliyorum sen de öylesin onun için yazdım tabii anlama kıtlığı olunca anlamadın. 16 yaşında değilim kendinle yaşıt sanma beni. Hipokrit bile yazamamışsın bana laf ediyorsun. İşine gelmeyince millet ikiyüzlü mü oluyor kadın düşmanı! Bu ülkenin kadının da erkeğinde de vatan aşkı var Çanakkale'de de vardı Kurtuluş Savaşı'nda da şimdi de! O asker evlatlarını analar yetiştiriyor saygısızlık yapma onun bunun çocuğu. Defol git yorumumun altından ikile git çocuk parkında zırla
@sinirlicoksinirli Paranoyak ne demek biliyorum sen de öylesin onun için yazdım tabii anlama kıtlığı olunca anlamadın. 16 yaşında değilim kendinle yaşıt sanma beni. Hipokrit bile yazamamışsın bana laf ediyorsun. İşine gelmeyince millet ikiyüzlü mü oluyor kadın düşmanı! Bu ülkenin kadının da erkeğinde de vatan aşkı var Çanakkale'de de vardı Kurtuluş Savaşı'nda da şimdi de! O asker evlatlarını analar yetiştiriyor saygısızlık yapma onun bunun çocuğu. Defol git yorumumun altından ikile git çocuk parkında zırla. Üç tane kelime bildiğin için benimle konuşmaya cesaret edemeyip engellemişsin. Ben sana çok meraklıyım sanki al ben de seni engelleyeyim de bir daha ürüme 😄
Kahramanlarımıza değil de onların şehit düşmesine sebebiyet verenlere bişey söylemek istiyorum. Ya biz neden bunları yok etmiyoruz? Gücümüz var ihalarımız sihalarımız vs. yok edelim. Çok değil bundan 18 gün önce 23.12.2023 te biz 12 şehit verdik şu an şehit sayımız 9'a yükseldi. Nereye kadar bu düzen devam edecek gücümüz varken neden yok etmiyoruz. Gidelim analarını * oe. Yani gerçekten içim yanıyor resmen 9 şehidimiz var 9 annenin yüreği yandı 9 babanın çaresizliği 9 eş 9 aşk 9 can... Yeter yani gerçekten yeter. Unutanın kanı kurusun gerçekten kurusun.
çözüm profesyonel ordu profesyonel bir eğitim
Ağır yaralı iki askerimiz de hayatını kaybetmiştir. ŞEHİT SAYIMIZ 8 OLMUŞTUR.
Resmi Milli Savunma Bakanlığı açıklamasıdır.
Ne kadar bela okusak da bunların canı yanmıyor. Allah belalarını versin. Meclise p, k, k li sokaninda, onlara oy verenin de... . . . . . Allahın gazabı uzerlerinde olsun. Nefret ediyorum hepsinden.
Az once haberlerde gördüm... sehit sayisi 6 olmus maalesef...3 u agir 8 yarali da varmis... insan dusunmeden edemiyor bu lanet terör ne zaman biticek... insan dusunurken umutsuzluga kapılıyor... sehitlerimize rahmet ailelerine sabir dilemekten baska da bir sey yapamiyoruz
Allah sizden ebeden razı olsun Ne yaparsak yapalım sizin hakkınızı asla ödeyemeyiz şunu çok iyi biliyoruz ki Geride kalan evlatlarınız da Tıpkı sizin ahlakınız gibi güzel ahlaklı vatanını koruyan seven evlatlar olacaktır onların sizin gibi kahraman güzel yürekli babaları var Vatan Size minnettar yiğitlerimiz.❤
Bizim vatanımız yaşanabilir bir cennetse, bunu her zaman şehitlerimize borçluyuz. Onların ruh hâlini hayata bakışımıza ideallerimize katmalıyız. Dünya çok tehlikeli bir süreç yaşarken bizler de farkında olmak ve tedbir almak durumundayız. Hepimiz başta dualarımızı ve idealist yaşamaya dair çabalarımızı vatanımızdan esirgemeden ilerlemeliyiz.. Unutmayalım ki biz ülke olarak bir aileyiz ve şehitlerimiz bizim ailemizin ayrılmaz ve unutulmaz birer üyesidir.. ❤️🇹🇷❤️
İçim yanıyor benim, daha geçenki şehitlerimizin acısına alışamadan yenileri eklendi, durmadan videolarını haberlerini izleyip ağlıyorum. Diyecek hiç bir şey yok, şu an rahatça nefes alabiliyorsak rahatça oturabiliyorsak rahatca yemek yiyebiliyorsak hatta direkt rahatça yasayabiliyorsak onlar sayesinde yaşıyoruz. "Ben ölünce belki vatan sağolur." Boşuna yazılmamış bu şarkı sözü. Allah hepsine rahmet eylesin, cennetin en güzel köşelerinden çağırılsınlar, inşallah bizler de onlara cennette kavuşuruz, amin.
Kahraman şehidlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabr-î cemîl diliyorum. Yaralı askerlerimizin tez vakitte şifalarına kavuşmalarını niyaz ediyorum.
Lâkin, o bölgede olan komutan arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre şehid sayısı daha fazla. Bu çok üzücü, kabullenmemek gerek.
Başımız sağ olsun.
Biz huzur içinde uyuyorsak onlara çok şey borçluyuz. Başımız sağ olsun Mekânları cennet olsun inşallah 🇹🇷🇹🇷İnşAllah 8 yaralımız da iyileşir. Lakin 3'nün durumu çok ağırmış.
Allah şifa versin
@uyanmakzorundayiz Amin..
Allahım onları korusun. Güç kuvvet versin. Ailelere de sabır versin. Hakları asla ödenmez Yüce Rabbim cennetle şereflendirsin. En gururlu en şerefli ölüm şekli. Şehit Kaan Kanlıkuyu pençe-kilit operasyonunun ilk şehitlerindendi. 2 senelik evliydi eşi 5 aylık hamileydi şehit olduğunda. 4 ay sonra oğlu doğdu. Hiç göremedi oğlunu. Karısı oğlunu büyütüyor şimdi isminide Kaan koydular oğlunun. Öyle etkiledi ki beni bu olay geride kalanlar ve hayatları..
amin
Allah rahmet eylesin yazık ya
Çooook kötü bir psikoloji. Kadın şehit haberini atlatamadan doğum yaptı. Hem kocası şehit oldu hem erkek bir bebek dünyaya getirdi lohusa psikolojisi… oy oy
Allah sabırlar versin
bakara süresi 154. ayet Allah Cc şöyle buyur muştur
وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فٖي سَبٖيلِ اللّٰهِ اَمْوَاتٌؕ بَلْ اَحْيَٓاءٌ وَلٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ ﴿١٥٤﴾
2011'de Şam’da şeriat rejimi kurup Emevi Camii’nde namaz kılma hayallerine düşeceklerine kuzey Irak’taki henüz ABD’nin desteği ile bu kadar güçlenmemiş peşmergeyi temizleselerdi şu anda tek bir tane bile şehidimiz olmayacak, güney sınırımız kuzey sınırımızdan bile güvenli olacaktı. BOP projesi ABD’nin ve AKP’nin gariban Türk halkına attığı en büyük kazıktır bir gün herkes bunu anlayacak.
Çoooook şey söylemek isterdim.. Öfkem kinim çok ama ne söylersen söyle sonuç değişmiyor. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah şehitlerimizin, iyi ki varlar..🇹🇷
Seçim zamanları operasyonlar peydah olur, yunanistanla aramızda sorunlar çıkar xuriyede harekat başlatırız seçim bittikten sonra medya tamamen farklı konulara yönelir bi bakarız erdoğan yunan başbakanıyla el sıkışıyo alıştığımız şeyler bunlar
Olan yine askerlerimize oluyo bir şey değişmiyo da akpliler de burdan çok güzel prim kasıyo
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Seçimler yaklaşıyor her seçim döneminde nedense şehitler oluyor artış gösteriyor gece gündüz Şahaadet narası atanlar kürsülerde zevki sefasını sürüyor
Wow
Kahramanlarımıza ne mi söylemek isteriz? Vatan size minnettar, ışıklar içinde uyuyun, üs bölgesi diye -15 derecede sizi çadır içinde keklik yaptık kusura bakmayın virt zırt. Ah o evladı toparak altına koyan anaya. Herkes yarın unutur da... Neyse
Allah rahmet eylesin. Türkiye olarak caydırıcılığımız yok. Türk'ten ve Türkiye'den korkulmuyor. Bir Amerikan askerini öldürmekten Çin dahil diğer tüm ülkeler çekinir. Türkiye'den PKK denen oluşum bile çekinmiyor. Ekonomimiz kötü ve dışa bağımlı. ABD'nin kızıp ekonomimizi mahvetmesinden tırsıyoruz. Nükleer silahımız yok. Bu bile bir caydırıcılık unsurudur. Lafta değil icraatte kabadayı olmalı, nükleer silah üretmeliyiz.
nükleer şarttır
burada siyasi konuşmalara hiç girmek istemiyorum ama üzgünüm ki ülkemde düzen yok her açıda dışa bagımlıyız en basit Rusya Ukrayna savaşında gıda koridoru yapılması için aracı olduk neden bizim topragımız yok mu var hemde o kadar çok ki ama boş boş yatıyor o Tarlallar çifçiler destek yok ki adam yapsın üretsin kendi evi için yaptıgının fazlasını bille satamıyor ki maalesef bitirmek istesek de bitmeyecek bu PKK yazık o canlara yazık Allah rahmet eylesin 😞🥺
Vatan size minnettar mekanları cennet olsun ne yüce bir makama eristiler inşallah ailelerine Allahin sabir versin bir daha duymayalim böyle haberler
Filistinliler için yas ilan etmişlerdi 9 askerimiz şehit oluyor yapılan hiçbir şey yok böylelikle ülkemizdeki bazı kişilerin ne kadar arap sevicisi olduğunu görmüş olduk
Abd'nin ne zaman istediği olmazsa hep şehit oluyor. Montrö'yü delip Karadeniz'de hâkimiyet vermezseniz daha çok saldırırız demek. Başımız sağ olsun.
Vurulup ömrünün ilk baharında...
Kanından çiçekler açar yanında...
Cümle ŞEHİTLERİN omuzlarında...
Bir sabah gelecek kardan aydınlık...
🤲🏻 🇹🇷 🤲🏻 🇹🇷 🤲🏻 🇹🇷 🤲🏻 🇹🇷 🤲🏻 🇹🇷
D*m parti denilen parti derhal kapatılsın meclisten t*röristler atılsın. Yazık bu gencecik güzelim askerlerimiz t*rör sevici bu haysiyetsizleri korumak için şehit oluyor. İçimiz ciğerimiz yanıyor..
VATAN SAĞOLSUN 🇹🇷
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Şu forumdaki insanları görseler çoğunun yüzüne tükürürlerdi herhalde
Kesinlikle eevtt
Üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimizden, yayında ve yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin.
Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun vatan evlatlarının. Olayı siyasete çekenleri de kınıyorum şehitlerimizi siyasi malzeme haline getirmek ayıptır, terbiyesizlik yapmayın.
Allah rahmet eylesin sevdiklerine de sabır versin. Bu askerlerimizi bile hak etmeyen büyük bir kesim var ve bunlar yine de hepimiz için canını feda ediyorlar.
Misliyle karşı taraftan çıkacak başka yolu yok. O it sürülerinin kilometrelerce süren cenazelerini görmeden, dağlar kan gölü olmadan içimdeki yangın sönmez.
Sayı 6'ya çıktı. İçimiz yanıyor, canlarımız gidiyor. Allah ailelerine sabır versin🙏 Dualarımız şu an ağır yaralı askerlerimizle.
maalesef 1 askerin ölümün de bile arkasından kimlerin canı gidip ağlıyordur biraz daha dikkatli olsak ne olcak üzmeye değer mi o anaları..
Bu vatanı polislere askerlere borçluyuz. Ben evden işe gidip dönerken kendimi güvende hissediyorsam bu onların sayesinde.
5 mi.. Şu sıra yine arttı şehit haberleri insanın yediği boğazından geçmiyor. Allah kalanlarına sabir versin
Filistin ve gazze aşıkları şehitlerimiz içinde yürüyüş düzenlesinler şimdi ama kuru bir başsağlığı ile unutulur gider şehitlerimiz
Hepsi din kardeşimiz
Araplar benim din kardeşim falan değil
Onlar kadar kadın düşmanı toplum mu gar
Hepsi kadın düşmanı cahil.
Kardeş mi olur onlardan Araplar Türke düşman
Araplara tapma Allaha tap
Müslümanlık Arap sevmekle olmuyor canım
@xdenizx898 din kardeşlerim onlar ya
Araptan kardeş olmaz asırlar boyu Türklere düşmanlar
Filistin olayında hani nerdeler?
Amerikanın İngilterenin korkusundan niye destekleyemiyor Suudi Arabistan Filistini? Niye yardım etmiyo
@xdenizx898 ne diyonaq yardı m ediyorlar işte
Kendilerini İngilizlere sattı onlar onların artık dinle alakası kalmadı. Arap erkekler Rus kadınlarla oynaşma derdinde. Para var diye her gün yabancı karılar yataklarında
Sorsan hepsi müslüman aynen kanka
1000 yıl mı😂 yazık dinle beyni sulanmış
@xdenizx898 skfır sorsan sen de müslimandın
Zaten nerede bir cahil varsa dindardır o😄
Beyniniz sulanmış aç iki kitap oku kendini geliştir. Tapma Araplara. Türksen Türk ol
Ahhaha arap sevici ya
Çok seviyorsun kakala kendini
Erkekleri kullansın seni. Allah yolundalar ya. Bir şey olmaz😄
Aaa olur mu ben yahudi sevmiyorum sen Arap seviyorsun
Arabistana git bakayım kara çarşafa bi gir. Böyle burada düşünceni belli edebiliyorsan elinde telefon böyle ötebiliyorsan bu Türk olduğundan. Orada recm kırbaç cezaları kocandan babandan izin almadan dışarı çıkamama var her yer ahlak polisi dolu. Kaç kadın öldürüldü
Aklını başına topla. Türk olmaktan gurur duy. Savunduğun aciz bir toplum.
Kuran boşuna onlara gelmedi.
Mekanları cennet olsun 😔 elimden gelseydi bende bir asker olurdum ama ne yazık ki bu ♿ haldeyken bunu yapamıyorum
Mehmetcik gazzeye diyen 3 iq orsb cocuklari iyi okusun bu haberleri
Cihad
Rabbim sevdiklerine sabir ver. Turkiyem basin sag olsun.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. mekanlari cennet olsun insallah 😔Ailelerine sabirlar diliyorum Basimiz sağolsun cok üzuldum😔😔😔😔
Araplar kadar bu toplumun çoğunluğunda değer görmediğiniz için ben özür diliyorum demek isterdim. Mekanları cennet olsun
﴾154﴿ Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. Bakara-154
Size cok sey borcluyuz. Vatanimizin degerini bilelim. Bayramiz dalganiyorsa sizin verdiginiz Kan lar canlar sayesinde♥️😞
Allah şehitliklerini kabul etsin. Ne söylene bilinir ki.. Şehitlerden de, onların ailesinden de utanıyorum.
Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun huzur içinde uyusunlar inşallah
Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.🥺 Mekanları cennet olsun inşallah.
Allah sevdiklerine sabır versinn çok üzüldüm😞 üzülmekten baska elimizden bisey gelmiyor isteee. Benim kardesimde gidicekk böyle haberleri duyunca cok korkuyorumm Allahım bütün askerlerimizi korusunn🙏🏻
Eski bir uzman çavuş olarak tüm şehit ailelerimizin başı sağ olsun. Mekanları cennet olsun inşallah. Şehadet şerbeti içmek her insana nasip olmaz. Kanınız yerde kalmayacak koca yiğitler. 🇹🇷
uzman çavuslar kadro lazım hakları kısıtlı uzman çavus önerir misiniz
sistem nasıl düzelecek orduda profesyonel ordu ne zaman gelir zorunlu askerlik ne Zaman kalkar teknoloji savunma sanayii gelişiyor
Ateş düştüğü yeri yakıyor ülke olarak alışmamak gerek Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 😶🙏🏻
amin dua 🤲 şeklimiz bu
O kadar üzgünüm ki ne söylesem az kalır. Kelimeler. Boğazimda düğümleniyor
Ateş düştüğü yeri yakar, Allah ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin. Yaralı askerlerimize şifa diliyorum
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
Yine yüreğimize ateş düştü mekanları cennet olsun ruhları şad olsun
Allah rahmet eylesin, cennetlerde mutlu olurlar umarım.
ABD İngiltere. Yemeni vurduktan sonra oluyor.. cidden artık açın gözünüzü.. askerlerin bilgisi sızdırıyor bu kadar basit
Kelimeler kifayetsiz kalıyor şehadet şerbetini içen Askerlerimizın ruhları şad olsun mekanları Cennet olsun İnşallah !!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?