İğrenç ama listenin ne kadarı doğru hala tartışma konusu.
Epstein listesinde kimler var?
İğrenç ama listenin ne kadarı doğru hala tartışma konusu.
Epstein listesinde kimler var?
Bir zamanlar bu tür şeylere hep iftira, komplo teorileri derlerdi. Şimdi ise haşir altı ediliyor. Abd ve batı bu olay ve sinagogtaki tünelden çıkan şeylerle çalkalanıyor ama türkiye de haber değeri bile taşımıyor. Sanki hasır altı ediliyor gibi. Cehennem odunları. Cehennemin ne kadar gerekli olduğunu ortaya koyuyor
Kim bilir Tr de de neler var şüphe etmiyor değilim
Bir kişinin ismi geçiyor bakalım. İyice derinleşecek bu konuda. Birileri hala inanmamaya devam edecek
Ben inanıyorum ya zaten Amerika'da uyuşturucu ve pedofili gibi ünlülerde sorunlar çok yaygın ve bahsedilen isimlerin çoğunun geçmişi de pek iyi değil hepsi kesindir demiyorum ama böyle bir furya olmasının doğruluk payı çok yüksek. Bundan önce de hem başka bir çete vardı sadece alanen ilk defa şüphelilerin kim olduğu açık bir şekilde paylaşılıyor
Bundan yıllar önce andrekorm olayı patlak vermişti ve pizzagate olayı. Sapık , cani itler.
Selam,
Son günlerde sıklıkla karşımıza Jeffrey Epstein davası sıklıkla karşımıza çıkıyor. Peki Jeffrey Epstein davası nedir? Biraz bu konu hakkında haberlerden bulduklarımı derleyerek özetleyeceğim.
Amerikalı iş insanı ve finansçı olan Jeffrey Epstein, 2019 yılında cinsel suçlamalar ilgili bir yargılama süreci geçirdi. Federal mahkemece yargılanan Epstein, cinsel suçlamalardan dolayı 2019 yılında tutuklandı. Ancak tutuklandıktan bir süre Epstein cezaevinde intihar etmişti. Davayla ilgili soruşturmalar halen sürmekte.
Jeffrey Epstein, genç kızları istismar ettiği ve insan ticareti yaptığı için suçlandı. Ancak davada Epstein’in ilişkili olduğu güçlü ve tanınmış isimlerin yer aldığı “Flight Logs” adı verilen listelerde dikkat çekti.
Mahkemede yer alan kayıtlara göre istismara uğrayan birinin ifadesine göre, şarkıcı Michael Jackson'ı Epstein'ın Palm Beach'teki malikanesinde gördüğünü ve aynı ortamda ünlü sihirbaz David Copperfield ile tanıştığından bahsetti. Ayrıca, mahkeme dosyalarında ABD eski Başkanı Donald Trump'ın ismi de geçiyor, verilen ifadelerde Trump'a masaj yapılmadığı açıklandı. Trump'a bu dava süecinde bir suçlama yapılmadı.
Ayrıca haber sitelerinde gördüğüm kadarıyla Jeffrey Epstein davası kapsamında açıklanan isimlerden bazıları şöyle:
Ghislaine Maxwell, Virginia Lee Roberts Giuffre, Kathy Alexander, Miles Alexander, James Michael Austrich, Philip Barden, Cate Blanchett, David Boies, Laura Boothe, Evelyn Boulet, Rebecca Boylan, Joshua Bunner, Naomi Campbell, Carolyn Casey, Paul Cassell, Sharon Churcher, Bill Clinton, David Copperfield, Alexandra Cousteau, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Alan Dershowitz, Dr. Mona Devanesan, Bradley Edwards, Amanda Ellison, Cimberly Espinosa, Annie Farmer, Marie Farmer, Alexandra Fekkai, Crystal Figueroa, Anthony Figueroa, Louis Freeh, Eric Gany, Meg Garvin, Sheridan Gibson-Butte, Robert Giuffre, Al Gore, Ross Gow, Fred Graff, Philip Guderyon, Shannon Harrison, Stephen Hawking, Victoria Hazel, Brittany Henderson, Brett Jaffe, Michael Jackson, Carol Roberts Kess, Dr. Karen Kutikoff, Peter Listerman, George Lucas, Tony Lyons, Bob Meister, Jamie A. Melanson, Lynn Miller, Marvin Minsky, David Mullen, Joe Pagano, Mary Paluga, J. Stanley Pottinger, Joseph Recarey, Michael Reiter, Jason Richards, Bill Richardson, Sky Roberts, Scott Rothstein, Forest Sawyer, Doug Schoetlle, Kevin Spacey, Cecilia Stein, Mark Tafoya, Brent Tindall, Kevin Thompson, Donald Trump, Ed Tuttle, Emma Vaghan, Kimberly Vaughan-Edwards, Cresenda Valdes, Anthony Valladares, Maritza Vazquez, Vicky Ward, Jarred Weisfeld, Courtney Wild, Bruce Willis, Daniel Wilson, Prens Andrew.
Yıllardır bilinen bir olay. Yıllar önce bir tane site bir kaç isim ifşa etti diye siteye saldırı yaptırdılar. Kapandı bildiğin. Epstein olayıyla ilgili.
Liste'nin doğru olduğuna inanıyorum. Eksik bile olabilir. Bu kişiler ceza alır mı? Sanmam. Daha önce Clinton'un yüz derisini yüzme videosu gündem olmuştu ama hiçbir şey olmamıştı. Pizzagate olayında da olmadı. Belçika'daki Dutroux skandalında ise şahitler öldürüldü. Almanda'daki Campingplatz olayıyla ilgili deliler yok edildi. Almanya'da Orjinal play olayıyla ilgili kişilere bir şey yapılmadı. Almanya yine ailesiz mülteci Suriyeli çocukları alacağını söyledi. Almanya nasıl kaybolduğu belli olmayan Suriyeli çocuklar var. Türkiye'de defalarca kez yurtlar'daki çocukların fuhuşa zorlanması ile ilgili adım atılmadı. Deprem'deki insanlara ve çocuklara ne olduğu bilinmemekte. Deprem'deki çocuklar aile bakanlığı tarafından tarikatlara verildi. Fatma Şahin'in skandalı konuşuluyor. Bir şey dışında yazdığım çoğu şey insanlar tarafından bilinmemekte. Satanist ağı sadece bunlarla da sınırlı değil, Mc Martin skandalı, Finders Cult. İtalya'da fuhuşun bebeklere kadar inmesi. Fuhuş dediğimiz şey tecavüz tabiî ki. Daha birçok skandal var. Adnan Oktar'ı çıkarmaya çalışan akpli. Adnan Oktar Mossad ajanı bildiğiniz gibi. İktidar ve İsrail görüşme sonrası bir kaç adamı bahanelerle serbest bırakıldı. Acun Illıcalı programlarında sıkça pedofili semboller kullanır. Bu arada kucağında pizza yemeği seven bir prens daha var. Adı hiç geçmiyor. Garip.
Epstein'in öldüğüne inanmıyorum. Epstein'in yerine ölen kişinin burnu ele veriyor her şeyi. Dublörü yani.
Güzel bahsettin bu iş çok daha büyük ve kim bilir neler var. İnsanlar maskelerini takıp hiçbir şey olmamış gibi takılıyorlar olan mazluma oluyor. Kapitalizm sayesinde devletten daha güçlü kötü yapılar ortaya çıkıyor
Cevap
11Cevap
İğrenç bence de
Elim ayağım titriyor. Böyle cani bir dünyada yaşamak zulüm geliyor.
Stephen Hawking bile işin içinde diyorlar. İnanılmaz.
İddianemede geçene göre çıplak bir şekilde matematik sorusu çözerken izliyormuş kurbanları. İnanılmaz deli dehşet bir iddia.
Bence sadece karalama işi hicbir devlet organi boyle bilgileri oyle alalen yaymaz
düşünmüyorum genel olarak ben borsa iddia birde altılı ganyan takip ediyorum sizede tavsiye ederim hayırlı cumalar
birgün beni anlarsın sonra yanlarsın
dünya döneyi
Zengin hastalığı pedofili :d
Chabad örgütü bu
Yediler dağ gibi delikanlıyı...
olayın ne olduğunu bilmiyorum
Bir şey yapmalı
Vaka ortaya çıktı 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?