Istanbulu 25 sene yöneten AKP zihniyeti, İstanbul 'da Osmanlinin mirasini neden cürümeye terk etti? Osmanlinin mirasi Imamoglu baskanin altinda sahip cikildi.
burada gercek Osmanli Torunlari kim?
Istanbulu 25 sene yöneten AKP zihniyeti, İstanbul 'da Osmanlinin mirasini neden cürümeye terk etti? Osmanlinin mirasi Imamoglu baskanin altinda sahip cikildi.
burada gercek Osmanli Torunlari kim?
Her yerde insanlar yaptıklarını konuşur. Yapmadıkları çok var. Benim için önemli olan depremle ilgili alınması gereken önlemlerdi. İkisi de sınıfta kalmış durumda zaten bu konuda. Binalar gene harabe olur. O zaman ortalıkta ne osmanlı kalır ne de torunu. Akp'yi kafadan sildim zaten ama diğerine de vermeyebilirim duruma göre bakacağız.
Osmanlı'nın torunundan bize ne? Osmanlı hanedanın soyu da bi kurumadi arkadas çıkıp çıkıp duruyorlar ortaya. Madem öyle neden kaçmışlar bu ülkeden acaba. Fatih sultan Mehmete ihanet etmiş olursunuz da ona gelene kadar önce türk halkina ihanet etmiş olursunuz zaten.
Cevap
5Cevap
Şu bitik Osmanlı hanedanının üyelerinin hususi olarak bizim üzerimizde hak sahibi olduğu fikrine feci gıcık oluyorum.
Akp'ye oy vermek direkt bu millete ihanet zaten. Fatih Sultan Mehmet kim ki ona sıra gelecek?
İstanbul'a ihanet
Gözünü seveyim şu seçimlerde insanların manevi değerlerini sömürmeyi bırakın artık. İki taraf için de çok şer*fsizce
Secim ile alakasi yok. Imamoglu geldigi günden beri Osmanlinin mirasina sahip cikiyordu. Cesmenin acilisini yapiyor diye dalga geciyordu bir civi cakmayanlar.
İmamoğlundan önce İstanbul daha kötüydü akp li Belediyeler barları marlari yer şeyi yasaklıyorlardı akp li Belediyeler hiç bir şey yapmıyordu onlara verilen parayı hepsini caliyorlardi gram icraatları yoktu ama İmamoğlu geldi İstanbulu muhteşem yaptı
İstanbulu İmamoğlu yönettiği için Fatih Sultan Mehmete ihanet ettiniz zaten. Kendisi bir Yunan göçmeni. Ayrıca şehre bakmayıp tatillere gitti çalışmadı 3 günde bir isale hattı arızası çıkardı. Boşuna uğraşmayın eko gidici
Tama AkTroll, maaslar nasil?
Sen yaptın bu trollük işlerini herhalde İmamoğlu sosyal medyada çok besliyor mu seni anket başı kaç dolar ödüyor sana chp trolü
S**keyim seçiminizi. Aynı b*kun iki farklı rengini savunuyorsunuz sadece
Evet ihanet etmiş olursunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?