1997 1999 da akbil yolsuzluğunda Erdoğan İstanbul belediye başkanı iken kaybolan 2.6 tirilyon kayıp para ile AKP kuruldu yani akp haram para ile kuruldu bu dünyada saltanat iyi öbür dünyada var erdoğan erdoğan akp milletvekili ve üst yönetimi ve teşkilatlarına yedikleri her lokma haram olsun En büyük fetocu bay Erdoğandır feto ile erdoğanın bağlantısı 1990dan öncesine dayanıyor İstanbul belediye başkanı iken fetoculeri belediyeye alan bay erdoğandır 1997 1999da akbil yolsuzluğunda kaybolan 2.6 tirilyon para ile kurulan AKP HARAM BİR PARTİDİR AKBIL Skandalı veya AKBIL yolsuzluğu, Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ortaya çıkan bir skandaldır. İddialara göre, 1997 ila 1999 arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma taşıtlarında ödeme aracı AKBİL'den elde ettiği 2.6 trilyon liralık kazancını gizlemiştir. 1 Nisan 1999'da başlayan soruşturma kapsamında 65 kişi gözaltına alınmıştır. Kamuoyunda, Erdoğan'ın elde ettiği parayla yeni kuracağı partiye kaynak sağladığı şüphesi oluşmuştur bu yolsuzluğu bulan emniyet görevlisini başbakan olduğunda ilk işi görevden almak olmuştur bay erdonın bu paranın hesabını bay erdoğan mahşer gününde nasıl verecek bu parada kaç tüyü bitmimiş yetimin hakkı var acaba akpliler düşünün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yine bir muhalif yine zekadan zerre nasibini alamamış başka bir uydurma.
Hikaye yazmak yerine İBB'nin İmam döneminde yapılan yolsuzluklarına, çamura batmış İzmir'e, paramparça olmuş Hatay'a doğru bakmanızı temenni ederim.
He bir de şeye bakın, Maçoğlu'nun Kadıköy'e adaylığını ilan etmesinden sonra sözde demokrasi savunucusu FONDAŞ kanallarınızın ve Laik Atatürkçü dostlarınız aşağılamalarına.
Sen sen gir googleye akbil yolsuzluğu yaz ne görücen
Yazmayacağım ama %999 ihtimalle fondaş medyanın zırvalıklarını.
Yani sapasağlam arabayı kaza yapmış olarak haber yapan muhaliflerin hangi sözüne güvenilir bilemedim
www.google.com/.../porscheli-polis-kazaya-karisti-gaz-ayarini-tutturamadi-796859h
Ha bir de şey var 1 trilyon TL yazıyorsun ya hani, 6 sıfırı atınca 1 milyon TL ediyor. Dolar kuru 1.5tl desek 675 bin dolar falan ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 bütçesi 128 MİLYAR 500 MİLYON TL.
Ortalama 40 milyar dolar etmekte.
40 milyar dolar neredeeeeeee 675 bin dolar nerede
Pardon 4 milyar dolar yanlış yazdım
Hataya bak bakalın Nisan ayında 1 milyon ev sözü verdi yahudi üstün hizmet madalyası alan yahudi ajanı bay erdodan ama 50bin evi geçmedi İsraile hergün 7 gemi demirçelik ve beton gönderen akpdir ve israil uçakları konya ve kayseride eğitim uçuşları yapıyor akpli iktidar ile erdoğan dan boşuna bir şey beklemeyin erdoğan yahudi üstün hizmet madalyası alan yahudi ajanı dır her ölen filistinin ölmesinin sebebi Bay erdoğandır çok lakirti yapıyor erdoğan boş insan sen önce söyle 1999da erdoğan hiçbir görevi yokkeken ABD Sarayına niçin ve fetönun yanına ne yapmaya gidiyordu
Kaçırıldı dediğin paranın tam olarak 6 bin katı.
Madem Tayyip Erdoğan hırsız niye 6 bin katı parayı İBB'ye aktarıyor? Açıkla mk
AKP'nin gönderdiğini kanıtla, göster haydi. Ak Parti'nin demir çelik fabrikası mı varmış vay anasını.
Yahudi Madalyası dediğin madalyayı Erdoğan'a değil Türkiye'ye verdiğini söylediler ya hani, ATATÜRK'ÜN NİYE BÜSTÜ VAR İSRAİL'DE ONU YAZ BAKALİM.
Erdoğan'ın şahsına değildi madalya peki Büst Atatürk'ün şahsına mı ait bir düşünelim
Senin zerre zekan yok
Noldu yetmedi dimi bilgin, zekan bütün bunları aşmaya. Sen CHP'ye oy vermeye devam et, seni sonuna kadar destekliyorum. Bizden olup IQ seviyemizi düşürme.
Çalıyor ama çalışıyor diyorlar ne desen bos
Çalışiyor ama çalıyor millet namaz kılyor diye oy veriyor çaliyor diye bakmiyor istedigin kadar namaz kıl devlet malını calmak tüyü bittmemis yetimin hakkina giriyon demektir iftirada aynı secim zamaninda kılıçdaroğluna montaj iftirasıda aynı
bir tane temiz siyasetçi söylesene?