Kelime-i tevhid bayrağı sallayan adama yumruk atan öğrenci hakkımda yorumlarınız nedir?

🔥Benim gördüğüm kadarıyla orada Şeriat sloganı atan insanlar vardı bu adam atmıştır atmamıştır belki çevreden duyduğu bir şeyle bu adama saldırmışmıştır ya da adam gerçekten öyle bir slogan atmış.
Biliyorsunuz ki ülkemiz cumhuriyetle yönetilen bir ülke ve bu tarz eylemler gözaltı sebebi.
🔥Şimdi ülkemizde o kadar çok olay oluyor ki hani mekan basıyorlar adamı darp ediyorlar kurşun sıkıyorlar ve adamlar 1-2 gün hapis yatmadan bırakılıyor ❗️ şimdi bu çocuğun yaptığı onların yanında hiçbir şey. ‼️

🔥Şimdi soruyorum o diğer insanları içeri almayıp da bu çocuğu içeri almak nedir adalet midir? #adalet
Geçenlerde Atatürk’e hakaret eden bir öğrenci içeri alınmıştı ve o çocuk için şunu demişlerdi eğitim hayatı var onun çocuğun içeri alınması gereksiz yersiz , peki bu kelimeyi tevhit bayrağı sallayan dayıya saldıran çocuğun bir eğitim hayatı yok mu?
Hani bu çocuğun yaptığını elbette iyi demiyorum fakat ölçü önemli adaletsiz olan her yerde çok ses? çıkar. Bu çocuğun da eğitim hayatı var ne oldu şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kelime-i tevhid bayrağı sallayan adama yumruk atan çocuk hakkında yorumlarınız
Güncellemeler
+1 yıl
Kelime i tevhid bayrağı sallayan adamı yumruk atan öğrenci hakkında düşünceleriniz nedir
Kelime-i tevhid bayrağı sallayan adama yumruk atan öğrenci hakkımda yorumlarınız nedir?