Kemalistim, Islam düsmaniyim ve Müslümanlarin cahil olduklari gibi zihinsel zayif olduklarini düsünüyorum.
1. Alfabe ile konusulan dil farkli seylerdir. Sen bugün Latin alfabesini biliyorsun diye, mesela Latin alfabesi ile yazilan ingilizceyi ve ispanyolcayi okuyup anlayabiliyor musun?
2. Osmanlida Türkce kuran yoktu, Osmanli alfabesini bilenler Kurani okuyamiyordu cünkü Kuranin dili Arapcadi. Nasil sen bugün alfabe ayni olsa bile atiyorum Ispanyolca okuyamadigin gibi, Osmanlida kuran Arapca oldugu icin okuyamiyordun.
3. Kuranin Türkcesi Atatürk döneminde onun talimati ile cikmistir, sen bugün Kuran okuyabiliyorsan, bunu en basta Atatürk sayesinde yapabiliyorsun.
Bana cevap yazmak isteyen cahil Müslümanlara önceden söylemek istiyorum. Yazdiklarimi iyi okuyun ve anlamaya calisin, size saatlarca en basit seyleri anlatmak istemiyorum, bosu bosuna yormayin beni.
Kendin düsünemiyor musun? Aziz Nesinin ve ya baska birinin söyledigine mi kaldin?
- Atatürk Kurani Türkceye cevirip, bu Milletin ILK DEFA kurani okumasini saglamis. - Ülkenin her yerine Imam Hatipler acip halkin din egitimi almasina imkan saglamis.
Aziz Nesin burada neye dayanarak Müslüman Atatürkü sevmez diyor? Oglum siz Müslümanlar size denilen her seye hemen inaniyor musunuz? Hic böyle sorgulama düsünme beceriniz yok?
Sözde TÜM insanlik icin inen bir Din neden Türkceye cevirilmez mis? Hadi dedigin dogru olsun, Osmanlida sen Arapca mi konusuyordun ki Atatürk geldi kurani okuyamadiniz?
Senin dedigini kabul etsek bile, Video'da herifin dedigi hala sacma hala yanlis.
Ben Hocalara bakmak, benim sadece iki kaynagim vardir, biri Kuran digeride Hadisler. Bunlari bildigim icin dansöz gibi kiviran hocalarin sacma aciklamalarina ihtiyacim yok.
Hocalar ayni kaynaga bakiyor ama size gercekleri anlatmiyor. Size bilerek palavra anlatiyorlar ki, Muhammedin bir cocuk tecavüzcüsü oldugunu anlamayasiniz.
Ifira degil, Sahih Hadislerde gecen gerceklerin kendisi. Bu ülkede Seriat olsa, Ayse 9 yasinda degildi diyenlerin kellelerini vuracaklar farkinda bile degilsiniz.
@Besiktas256 öyle bir şey yok bu tıpkı ne ye benzer biliyon mu üç beş kişi İslami senin gibi sevmez tutup İslamiyet'e böyle bir laf atar sonra sizin gibi boş insanlarda ona inanıp Müslümanlar karalar eyw illa ki islamimiza laf Soyluyen olucak illa satasan biri olucak sende onlardan birisin o yüzden dediklerin hiç bir anlamı yok benim için umrumda da değilsin ben dinimi bilirim senin dilinden bilmem muhatap bile almam seni iyi günler
Yaziyi yazan sahih Hadisleri inkar ettigi icin küfre düsmüstür, Seriat devletinde tövbe etmeye 3 kere davet edilip kendisine düsünmesi icin zaman verilir. Eger bu sahis tövbe etmezse, dinden düstügü icin idam edilir.
Aynisi buna inanan ve bunu iddia edenler icinde gecerlidir.
Ha yasa, cok güzel bir sey dedin. Arkadas ingilizce yazdigi icin alfabe latin alfabe olsada bir bog anlamadin. Ayni sekilde Atatürk gelmeden önce kuran Arapca oldugu icin kimse bir bog anlamiyordu.
Bu yüzden Atatürk senin kurani okumana engel olmadi, tam tersi Atatürk sayesinde bugün Kuran okuyorsun.
@Besiktas256 şu uyanmakzorundayiz denen m*l müslüman beni engellemis gülme krizine girdim xD, Hristiyanların bulduğu siteyi kullanıp üstüne Hristiyanların bulduğu Google üzerinden sözde kaynak atıyor ya iki kat gülme krizine girdim LMAO xD
Benide engellemisti cevap yazabilmek icin yeni kaldirmisti. Bunlar farkli görüslere alisik degiller. Isine yaramayanlari, onlara gercekleri anlatanlari hemen susturmaya ve bastirmaya calisirlar.
@Besiktas256 bunların neye inandığını ben anlamadım şahsen. Bunlar bir domuzdan korkar birde Kuran'ın anlaşılmasından, başka birşeyden korkmazlar. Kutsal kitaplarını açıp okumaya üşenip "Kuran müslümanlığı sapkınlıktır." ve "Zamları Allah yapıyor." diyen hocalardan din öğreniyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kemalistim, Islam düsmaniyim ve Müslümanlarin cahil olduklari gibi zihinsel zayif olduklarini düsünüyorum.
1. Alfabe ile konusulan dil farkli seylerdir. Sen bugün Latin alfabesini biliyorsun diye, mesela Latin alfabesi ile yazilan ingilizceyi ve ispanyolcayi okuyup anlayabiliyor musun?
2. Osmanlida Türkce kuran yoktu, Osmanli alfabesini bilenler Kurani okuyamiyordu cünkü Kuranin dili Arapcadi. Nasil sen bugün alfabe ayni olsa bile atiyorum Ispanyolca okuyamadigin gibi, Osmanlida kuran Arapca oldugu icin okuyamiyordun.
3. Kuranin Türkcesi Atatürk döneminde onun talimati ile cikmistir, sen bugün Kuran okuyabiliyorsan, bunu en basta Atatürk sayesinde yapabiliyorsun.
Bana cevap yazmak isteyen cahil Müslümanlara önceden söylemek istiyorum. Yazdiklarimi iyi okuyun ve anlamaya calisin, size saatlarca en basit seyleri anlatmak istemiyorum, bosu bosuna yormayin beni.
Ne boş yapiyon sen
Bir Kemalist ile üstün zekam ile kafasi basmayan Müslüman tokatliyorum.
Bos yapma ikile
O ikileme zamani bitti. Artik ikilemiyoruz, nerde kafasi calismayan bir cahil Atatürk düsmani Müslüman görürsek kafasini eziyoruz.
Peki Beşiktaş sana bir soru soracam aziz nesinde ateistdi oda diyor gerçek müslüman Atatürk sevmez
www.google.com/search
Oku attigim
@uyanmakzorundayiz
Kendin düsünemiyor musun? Aziz Nesinin ve ya baska birinin söyledigine mi kaldin?
- Atatürk Kurani Türkceye cevirip, bu Milletin ILK DEFA kurani okumasini saglamis.
- Ülkenin her yerine Imam Hatipler acip halkin din egitimi almasina imkan saglamis.
Aziz Nesin burada neye dayanarak Müslüman Atatürkü sevmez diyor? Oglum siz Müslümanlar size denilen her seye hemen inaniyor musunuz? Hic böyle sorgulama düsünme beceriniz yok?
Türkçe kuran olmaz Latin alfabesi ile yazılamaz kuran kerim Arapçadir
@uyanmakzorundayiz
Sözde TÜM insanlik icin inen bir Din neden Türkceye cevirilmez mis? Hadi dedigin dogru olsun, Osmanlida sen Arapca mi konusuyordun ki Atatürk geldi kurani okuyamadiniz?
Senin dedigini kabul etsek bile, Video'da herifin dedigi hala sacma hala yanlis.
Ben vatanim içi canımı veririm vatanım benim için namus gibidir dinim de öyle ama ben kısaca Atatürk'ü sevmem nedeni niyeyisi yok
Bende sevmiyorum
Sevmiyorum bende selam olsun sizi takip etmek isterim
@uyanmakzorundayiz adamsiniz
Adam degilsiniz, 9 yasindaki kizi yatagina alan bir sapik Arapogluna peygamber diyen zihinsel zayif cahilersinz.
Isteginiz kadar yorumumu silin Müslümanlar, ne oldugunuzu tüm dünya biliyor.
Teşekkür ederim
@Besiktas256 kanıtın yok boş konuşma
@Besiktas256 her ateist dönüp geleceği İslam dinidir Allah inanmaktır
@uyanmakzorundayiz
Aysenin yasini bilmiyor bana kanit soruyor. Gelmis birde kendisini Müslüman saniyor. Oglum siz ne kadar cahilsiniz la...
@Besiktas256 hocalar sana cevap veriyor YouTubedan bak
@uyanmakzorundayiz
Ben Hocalara bakmak, benim sadece iki kaynagim vardir, biri Kuran digeride Hadisler. Bunlari bildigim icin dansöz gibi kiviran hocalarin sacma aciklamalarina ihtiyacim yok.
@Besiktas256 hocalarda aynı kaynak bakıyor neye bakıyor
@uyanmakzorundayiz
Hocalar ayni kaynaga bakiyor ama size gercekleri anlatmiyor. Size bilerek palavra anlatiyorlar ki, Muhammedin bir cocuk tecavüzcüsü oldugunu anlamayasiniz.
@Besiktas256 peygamber efendimiz iftira atıyorsun
@Besiktas256 kaynak ve delilin nerde hayvan herif
@uyanmakzorundayiz
Ifira degil, Sahih Hadislerde gecen gerceklerin kendisi. Bu ülkede Seriat olsa, Ayse 9 yasinda degildi diyenlerin kellelerini vuracaklar farkinda bile degilsiniz.
@uyanmakzorundayiz
Al bak, eski asker sana Islamin gercegini anlatiyor. Cevap verebiliyorsaniz verin.
https://www.youtube.com/watch?v=OBMluvbzFXQ
@Besiktas256 öyle bir şey yok bu tıpkı ne ye benzer biliyon mu üç beş kişi İslami senin gibi sevmez tutup İslamiyet'e böyle bir laf atar sonra sizin gibi boş insanlarda ona inanıp Müslümanlar karalar eyw illa ki islamimiza laf Soyluyen olucak illa satasan biri olucak sende onlardan birisin o yüzden dediklerin hiç bir anlamı yok benim için umrumda da değilsin ben dinimi bilirim senin dilinden bilmem muhatap bile almam seni iyi günler
Öyle bir sey yok mu? Istersen sana bunun Hadislerini vereyim. Ama bunu acik acik anlatan Hocalarda istersen onlarin Videosunu vereyim.
https://youtu.be/4EAHA7N5yzU?si=ommi3rJvmlYsyqyj
@Besiktas256 iyi günler kardeşim
@Besiktas256 www.google.com/.../amp
@uyanmakzorundayiz
Yaziyi yazan sahih Hadisleri inkar ettigi icin küfre düsmüstür, Seriat devletinde tövbe etmeye 3 kere davet edilip kendisine düsünmesi icin zaman verilir. Eger bu sahis tövbe etmezse, dinden düstügü icin idam edilir.
Aynisi buna inanan ve bunu iddia edenler icinde gecerlidir.
Şahsın mantığına göre ingilizce ve ispanyolca'yı akıcı bir şekilde anadilimiz gibi konuşabiliyor olmamız gerekiyor çünkü alfabe aynı Latin alfabesi.
Atatürk düsmanlari alfabe ile dilin arasindaki farki bile bilmiyorlar ki. Videodaki herif ve soran iyi bir kanit. Kafalari o kadar basmaz.
@Besiktas256 anlamazlar, hadi bunu geç Kuran'ın ilk emrini sorsan onu bile bilmezler.
Bilirim agent sen karışma kaybol
@Besiktas256 Beşiktaş çık git git Beşiktaş'ın kötü hali uğraş İslam ile uğraşma
@uyanmakzorundayiz okay, can you mind clarity why you can't read and understand spanish?
Explain, don't use christian made translate i'll see that.
İngilizce yazma
@uyanmakzorundayiz LMAO you're brainwashed low iq muslim, go out there don't use Christian made KızlarSoruyor website.
@uyanmakzorundayiz
"İngilizce yazma"
Ha yasa, cok güzel bir sey dedin. Arkadas ingilizce yazdigi icin alfabe latin alfabe olsada bir bog anlamadin. Ayni sekilde Atatürk gelmeden önce kuran Arapca oldugu icin kimse bir bog anlamiyordu.
Bu yüzden Atatürk senin kurani okumana engel olmadi, tam tersi Atatürk sayesinde bugün Kuran okuyorsun.
Anladin mi kafasi calismayan müslüman?
@Besiktas256 şu uyanmakzorundayiz denen m*l müslüman beni engellemis gülme krizine girdim xD, Hristiyanların bulduğu siteyi kullanıp üstüne Hristiyanların bulduğu Google üzerinden sözde kaynak atıyor ya iki kat gülme krizine girdim LMAO xD
Benide engellemisti cevap yazabilmek icin yeni kaldirmisti. Bunlar farkli görüslere alisik degiller. Isine yaramayanlari, onlara gercekleri anlatanlari hemen susturmaya ve bastirmaya calisirlar.
@Besiktas256 bunların neye inandığını ben anlamadım şahsen.
Bunlar bir domuzdan korkar birde Kuran'ın anlaşılmasından, başka birşeyden korkmazlar.
Kutsal kitaplarını açıp okumaya üşenip "Kuran müslümanlığı sapkınlıktır." ve "Zamları Allah yapıyor." diyen hocalardan din öğreniyorlar.
Biri atesit biri kemalist birbirinizi iyi bulmusunuz
Ne güzel demiş güzel video
❤️👍