Sizce hangi taraf kazanır? Anketi oylayıp düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
İslamcılar
Atatürkçüler
Kürtler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi taraf kazanır? Anketi oylayıp düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Çocuk oyunu falan sanıyorsunuz sanırım savaşı? Oylamaya falan başladınız. O durumda g*tünü yaya yaya böyle sosyal medyada gezemiyorsun. En basiti öyle düşün.
Farkındayım beyefendi ama iç savaş kapıda. Milletin sosyal medyada birbirine nasıl sakladığını görmüyorsunuz galiba
Bu tarz durumlara daha sükunetli yaklaşmak lazım demek ki, milleti galeyana getirici, taraf gösterici olmak gerekmiyor. Bir tane Türkiye var. Hepimiz de bu topraklarda bir paydada yaşıyoruz. Hiç kimse bir diğeriyle aynı düşüncede olmak zorunda değil. Herkes birbirine saygı duyarak hareket ederse bir problem olmaz.
İnşallah
Cevap
6Cevap
Kürtler direk kazanır 😂 ibky ve pkk YPG boşa mı ordu kuruyor aşağıda
Ben İslamcıların da Kürtlere çalışacağını düşünüyorum. Suriye’de Işid ülkenin %20’sini ele geçirdi, sonra kontrol ettikleri bütün yerleri ypgye bıraktılar.
Sosyal medyada herkes artislik yapiyor da korkma bu odlek millet kendi totosuna saplak atmak dısında kimseye el kaldiramaz.
Valla İslamcılarla Kürtler çok hevesli görünüyo savaşmaya. Bilemiyorum
Bu ülkede Atatürkçü var mı gerçekten, hepsi Atatürk'ü kullanan İsmet İnönücü sahtekarlar
Atatürkün ülkesinde yaşadığımıza göre Atatürkçüler alır
O biraz zor gibi. Şu an ülkede 20 milyon mülteci,10 milyon Kürt var. 50 milyon Türk’ün yarısı da İslamcı. 25 milyon Türk nereye kazanacak savaşı?
İslamcı dediğin herkes Atatürk düşmanı değil
Peki
Ilerde muhtemelen bu senaryo gerçekleşir ise Afgan ve Suriyeliler kazanır. Her geçen gün canım ülkemin hali içler acısı bir hal almaya başladı.
Umarım Atatürkçüler kazanır
O biraz zor gibi ama belli olmaz tabi
Çünkü İslamcıların arkası kuvvetli
Müslümanlar kazanır
net islamcılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?