anasının babasının unuttuğu adama selam gönderip gönderip duruyorlar.
Ne la bu. :D Gitsin selo oy versin bunlara benden OYMOY yok
anasının babasının unuttuğu adama selam gönderip gönderip duruyorlar.
Ne la bu. :D Gitsin selo oy versin bunlara benden OYMOY yok
Oy alabilmek için. Başkada bir sebebi yok. Selonun kesinleşmiş cezası yok muş. Kobani Milleti sokağa döküp iç karışıklık çıkardı ve kesinleşmiş cezası var. İçerde çürüsün. Heykel partisi meraklıları beton seviyor heykelleri bir taraflarına soksunlar. Mk trolleri birde herkese trol der ga. vvatlar.
Mustafa kemalin generali olsanız ne yazar soylu kişi diyenlerle kol kola girip kemalistim diye gezsin özellikle eğitilme denen , dilan ve sarı gelin denen o. pu
Cevap
6Cevap
Murat kurum gelicek dimi. Betonun her türlüsünü seven hatta saldaya bile beton döken birisini İstanbul kesin seçer. Inanıyorum beton seviyor insanlar...
Murat kurum iklim kanunu karbon ayak izi küreselci politikalar ikiside aynı ekremde küreselci ikiside oy yok İstanbul yaşıyor olsaydım
Selo senin agzina sicsin diyecem ama adamin bokuna yazik
Yaw hee hee küfür etmicem
G*tv*r*n
Sarı gelin hdpli misin
Sırf bunun için gidipte akpye oy atan ağır comardır. Oy attıkları insanların Yahudilerle, barzaniyle, fetöyle boy boy fotoları var. Arsivleri iyi araştırsinlar...
Kürt oyunu kendilerine çekmeye çalışıyorlar ama iktidar zaten kürtlerden oy almıyor ki doğuda akp ve erdoğanın oyları çok düşük
Neden bu Selahattin Demirtaş size bu kadar batıyor adam ceza evinde tutsak tutuluyor mahkeme olmuyor kesin olan cezası yok neden bu korkunuz
Ya birak allah askina sen bunlari ne ciddiye aliyon
Kopyala yapıştır yaptın sanırım yaptığı şeyleri söyle madem öyle yargilasinlar neden yargilamiyorlar çünkü çıkacak yargilanirsa Selo başkan hepinize nasıl bir iz bırakmış helal olsun 😉😉😉
Sen ezber konuşuyorsun çünkü hiç biseyi bilmeden
Neden tutuklandı?
7 ekim ayaklanmasının baş aktörü olduğundan tutuklu. Sokağa çıkın açıklamasından sonra sempatizanlar sokağa çıkıp terör estirdi. Yasin börü denen çocuğu hunharca katlettiler.
bunun baş sorumlusu selodur.
Yani olay şu atıyorum ben sokağa çıkın diye çağrı yapıyorum, beni destekleyenler sokağa çıkıp birisini öldürüyor. Burada suçluı kim?
++ www.youtube.com/watch bu videoda gayet güzel açıklamış. aponun heykelini dikicez diyen bi adam zaten hapse girmeli. Bak sırf bu söylemden bile yıllarca hapisten cıkmamalı...
Birde ifade özgürlüğü yok dersinizi. Teröristi savunup birde bize hakaret ediyosunuz :D
Git bakalım almanyada hitleri övecek bir şey söyle. KAç yıl ceza alıyosun görelim
Sen bir milletvekiline biber gazı atıp apocusun sen pkklisin dersen sana aponun heykelini dikeceğiz der videoyu kesip koymuşlar keşke işinize gelen kadar dinlemeseniz 7 Ekimi alt yapısını oku araştır YouTube gordup duyduklarını atma çok komik görünüyorsun bunları biliyoruz zaten
Ha bide madem böyle suçlu neden yargılanmiyor? Senin dedinklerini bildiklerini yapmişsa yargılansın adalet versin cezasını sadece nefret söylemleriniz var onun dışında bişey yok
Selo kim ki bizde iz bıraksın komik olmayın hahahaha
Selodan oy için
Atatürk görse hepsini astırırdı bu bir net
Bizi akp ye mecbur bırakıyo. Hepsi birbirinden boq
Troller sizi
Oy için normal gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?