AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
finlandiyaya gelebilir sıra :)
İnşallah rusya kendini çok zeki sanan Finlandiya yı içinden geçer inşallah Avrupa'dan nefret ediyorum
rusya önce ukraynada kendini kurtarsın. ayrıca rusyanın da avrupadan farkı yok kaldı ki en büyük düşmanlarımızdan biri ruslardır. tarih boyunca bize en çok zorluk çıkaran devletler biridir. ne rusya ne abd ne çin ne de ab. alayının canı cehenneme
Finlandiya tarihte hiç bir şey becermemiş tarihi çok kötü şu an da Finlandiyanın iyi bir ülke olmasının tek sebebi Avrupa Birliğine üye olması eğer Avrupa Birliği diye bir şey olmasa Finlandiyanın Suriye'den farkı olmazdı
bir şey sormak istiyorum NATO nün Türkiye'ye hiç bir faydası yok aksine zararı var Türkiye nato'da olmasına rağmen ABD ve ab PKK yı destekliyor ve Suriye'de kamplar kuruyor ABD Suriye'de kamplar kurduğu için ve NATO üyesi olduğu için Türkiye ABD nin bulunduğu yerlere gidemiyor ve PKK yla olan mücadele zayıflıyor Türkiye nato'dan çıksa ve Rusya Çin Hindistan gibi güçlü olan ülkelerin bulunduğu şhangay birliğine katılsa ve PKK nin Suriye'de ele geçirdiği bölgelere saldırsa iyi olmazmı
natodan çıkmamız abdnin daha da çok işine gelir. şu an bize resmen saldıramamasının sebebi nato ülkesi olmamıızdır. şu an abd olsun diğer avrupa ülkeleri olsun bizim natoda olmamızı istemez ve eminim ki pişmanlık duyuyorlardır. suriyede rusyada var. rusyada ypgyi destekliyor. rusyayı dost sanma sakın. geçmişte yaptığımız operasyonlarda ruslardan bile izin alıyorduk. rusya hem esedi savunuyor hem de ypg ile o da içlı dışlı. daha da önemlisi bundan 3-4 sene önce 33 askerimizi şehit etti rusya.
Valla Türkiye öyle bir coğrafyada ki bir tarafımızda Avrupa bir tarafımızda Rusya altımızda orta doğu ben böyle coğrafyayı
aynen öyle.
Peki son 1 yıldır Türkiye ile Rusyanin arasında iyi ilişkiler kuruldu sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun Rusya'nın Türkiye'den beklentisi ne ve aynı şekilde Türkiye'nin Rusya'dan beklentisi ne?
Ruslara güven olmaz. Şuanki ilişkiler iyi ancak yine de mesafeli olunmalı. Her ne kadar iyi ilişki gibi gözüksede Rusya Suriye'de bizim aleyhimize şeyler yapıyor.
Son bir şey sorucam Türkiye PKK yı nasıl yokedebilir? ya da yokedebilirmi?
Normalde pkk gibi bie örgütü yok edecek güce fazlasıyla sahibiz ancak pkk ABD ve Rusya başta olmak üzere çoğu ülkeden destek görüyor. şu an Suriye'de ordulaşma sürecine girdiler. ABD ile her gün tatbikat yapıyorlar. Abd eğitim ve teçhizat veriyor. ABD'ye rağmen operasyon yapmak kolay değil yapılır ama bedeli ağır olabilir.
Kanka PKK akp den önce bitme noktasına gelmişken akp zamanında nasıl bukadar güçlendiler belki Erdoğan vatan hainimi amerika kuklasimi acaba?
Rte BOP eşbaşkanı. Bugün hem ülkemizde hem bölgede olanlar BOP dahilinde oluyor. 😊
Şu Erdoğan'ı devirsek yerine ümit Özdağ gelse çok harika olur Türkiye'nin resmen eli kolu bağlanmış Erdoğan yüzünden Erdoğan ülkeyi resmen yıkılma noktasına getirmiş ülkede Sünni Alevi Türk Kürt laik müslüman tartışmaları en çok akp zamanında başladı ülkede ne yediği belli olmayan Suriyeli Afgan mülteci var ülkede kargaşaya sebep oluyor ülke resmen bir iç savaşa gidiyor çok kötü bir durum önümüzdeki 3-4 yıl içinde resmen bir iç savaşa girecez ümit özdağ hocanın dediği gibi Suriyeliler bombalandıkları için gelmediler gelmeleri için bombalandılar aslında Suriye iç savaşı Türkiye'yi yıkmak için başlatılmış bir operasyon Suriyeliler iç savaş çıkartılması için kullanılacak Türkiye'de büyük bir ayaklanma başlatıcaklar biz devlet olarak bu kargaşayla uğraşırken PKK ve ypg Amerika'nın desteğiyle tüm gücüyle Türkiye'ye saldıracak
Saldirir adnan
Putin'e bağlı