Katılım için herkese tesekkurler.. 👏👏👍
Rusya, Ukrayna'yı işgale başlarsa.. ?
Katılım için herkese tesekkurler.. 👏👏👍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Deniz gezmişi sevmem ama adamın en büyük isyanı buydu. Nato, amerika üstleriydi. Yalan yok deniz gezmiş hiç cinayet işlemedi bu arada Türkçüyüm ideolijimiz çok zıt. Ama adamın hakkını yiyemem. Bu üstlerin kapatılsın nato dan cıkalım diye idam edildi susturulmak için. Gladyo uşakları, adamı harcadı ya göz göre. Apo asılmayacak dendi mesela asamıyorlar. Ülkeyi biz değil onlar pardon sebataylar yönetiyor yıllardır. Mesela başımızdaki Türk değil. Sebatay dır. Abdullah Gül, bülent arınc , hatta sol kesimde deniz baykal akrabadır mesela, kubilayın ölmesini dedeleri yapmıştı, her yerdeler sag, sol, muhafazakar, daha net nasıl anlatayım.
Soruma da bir cevap alabilir miyim?
İyi de ben soruna çok geniş anlatmışım zaten. Deniz gezmiş ten girdim konuya istesende istemesende girecekler. Deniz bunun mücadelesini verdi dedim adamı idam ettiler diye yazdım , daha ne yazayım kafanmı kıt...
Abtal olman senin sorunun, saygısız olman ise hepimizin sorunu.. O yüzden seni engelliyorum.
Bir kere ortaya çıktı ki, NATO'nun Rusyaya façası yemez. Zaten Ukrayna üye değil. Avrupa'nın derdi gaz ce para. Sömürecrk ülke de kalmayınca, Rusya'dan siyasi olarak, kötü dayak yediler. Almanlar bile "Ukrayna'ya silah satmam onlar insan ölfürecek, olmaz" deyyor, sanki, ürettiklerini insanlar ölsün diye üretmemişler gibi.🙂 El meal "bizim Rusya'nın gazına ihtiyacımız var, beni bulaştırmayın kardeşim" deyyor. Hani demokrasi için, "tarihin insana dair en büyük yalanı" demeştim ya, onu ap açık görmekteyiz. Amerika, Çin ilemi uğraşsın, ikisi ile birden mi? Amerika gücünü kaybetmesinin ilk belirtilerini gösterdi. Afkanistan'dan kaçınca, Rusya ve Çine cesaret geldi. Eğitimsiz, dağdaki Afkan garibanına güç yetiremeyen Amerika, Ortadoğu'dan ve Afrikadan çatışarak geri kaçıyor. 21 yüz yıl Çinden çok, Rusya'nın olacak gibi. Şimdi Amerikan yönetimi Putin ölsün diye gece gündüz dua ediyordur.
Soruna gelirsek, Türkiye'nin Montrö antlaşması nı, şimdi "ne kadar faideli imiş" denilebileceği günlerdeyiz. O yüzden, antlaşmaya uyarlardı ve uymalılar, çünkü bu Nato müttefiki (?) Ülkelere güven olmaz. Nasrettin Hoca'nın fil fıkrası gibi, bizi gazlayıp önden iterler, arkadan kaçarlar.
Haklısın, nato ancak Türkiye gibi ülkeleri kullanmak ister. Onlar vermeyi degil almayı arzuluyor. Onlarin ipiyle haklı olduklari bir konuda üstelik te komşumuz olan koskoca bir Rusyayi karşımıza almak hem haksızlık hem de saçmalık olur. Ukrayna Rusya düşmanı emperyal devletlerle bu derece yakınlaşip, adeta Rusyayi kuşatma politikasına yataklık ederek kendisi kaşındı.
Dünya liderimize kim baskı kurarsa, o taraf kazanır. Zamanında Avrupa ya diklenmişti, bir carladılar, koşa koşa gidip özür diledik. Kim tutarsa elinde kalıyoruz.
NATO işine gdigi gibi davranabiliyorsa , bizde işimize geldiği gibi davranmaliyiz...
Cevap
7Cevap
bu savaşta en çok zarar gören taraf kuşkusuz biz oluruz , sözde Kırım'ın Türkiye'ye dahil olacağını söylüyorlar hiç inanmıyorum
Nato Üyesi bir ülkeyiz olası bir savaş durumunda bizi işgale kalkışacaktırlar. Ayrıca bizim rusya gibi bir ülkeyi yenecek gücümüz yok bunun için kesinlikle açılmalı.
Doğru Zaten Savaş ilanı gelmeden boğazları açarsak biz başlatırız savaşı
NATO bizim düşmanımız Türkiye Rus uçağını düşürdüğünde NATO bu Rusya ile Türkiye arasında bir mesele biz karisamayiz demişti
Türkiye'nin buna hakkı yok ki. Belirli koşulları sağladığı takdirde savaş gemileri geçebilir.
Antlaşma ihlal edilmemeli
Eğer Natoya Açmassak rusya tarafından işgal edilebiliriz.
@semihhh13243 Öyle bir şey olmaz. Batının emperyal güçleri, kurtuluş savaşında bize saldırırken, bir tek Rusya bize yardım etti. Nato dediğin organizasyonun bize asla bir faydasi yok. Aksine zarar veriyor.
@semihhh13243 Bu savaş bizim savaşımız değil.
Biz her zaman barıştan yanayız ve yine öyle olacak
Parayı basarlarsa her şey olabilir.
Acmali macmali degil acacak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?