Ekrem İmamoğlu
Murat Kurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İşini hakkıyla yapan gazeteciler sayesinde halkın çoğunluğu ne nediri fazlasıyla gördü. Örneğin cevheri güven videolarında anlatıyordu chp nin akp yolundan ilerlediğini.
Akp yi istemeyen kişiler bile chp akp yolunda diğer isim keyfi piyon belediyeler cart curt ortada diye görünce chp yi bıraktı ve ya boş oy atarım ya da yine akp ye veririm demeye başladılar.
Bende bu saatten sonra ömrümde 1 kere bile akp ye oy vermemiş birisi olarak chp ye asla oy vermem vereceksem diğerlerine ya da boş oy kullanırım diyorum. ya da chp seçilmesin diye uğraşıcam.
Bunun nedeni nedir? Yeterince hizmet mi alamadınız?
Ülkemizin klasik para kazanma olayları vardır. Artık bebek bile bilir. Neydi asfalt atılır kazar su borusu döşerler asfalt atarlar sonra kazar doğalgaz döşenir sonra tekrar kazarlar elektrik sonra tekrar kazar internet başka bir şey vs her seferinde cep dolar dimi. Başa gelirken biz bunların önüne geçecez şu bu denildi baktım aynı durum devam ediyor. Baktım harika ötesi otobüs duraklarını söktüler daha kötüsü takıldı belediye çalışıyor yazılarıyla sergilediler. Para yok ulaşıma suya zam diye reklamlar verdiler reklam panolarına ödenen reklamlar birilerini zengin etti. Z kuşağı oy verecek diye para yok ama yüzlerce konser düzenlediler. Fakirlere yardım yapmadılar akp engel dediler seçim zamanı yardımlar vardı. ya da zenginler lüks arabalarıyla yardım alırken gerçekten işsiz evi kira bebeği olana yardım vermediler. Daha yazsam yüzlerce konu var. Kısaca chp kazanmasın diye elimden gelen ne varsa yapıcam. Akp den de daha kötü durumdalar.
Dünya mirası Salda gölünden binlerce kamyon kum çektirip Marmaris’teki yazlık sarayın sahiline döktüren eski “ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI” Murat Kurum. Yaptıkları yapacaklarının garantisidir.
Bir konu daha var ki 40 ilçesi olan İstanbul’un 24 ilçe belediyesi AKP’li. 1 belediye de MHP’li. Toplam 25 ilçe yapar. 25 ilçe belediye başkanları içinde İstanbul belediye başkanlığı yapacak bir tane bile adam yok, ben size dışarıdan bir başkan getiriyorum diyor. Bu hem İstanbul halkına, hem de o 25 ilçenin belediye başkanına hakarettir bence. Ama AKP seçmeni onu idrak edecek zeka seviyesine sahip midir diye de sormadan edemiyorum.
Üstelik bunu ilk defa yapmıyorlar. Erzincan’lı Binali Yıldırım 2014 seçimlerinde İzmir, 2019 seçimlerinde İstanbul belediye başkan adayı yapılmıştı. Binali de yenilmeye doyamadı, istanbul’da iptal ettirilen seçimin tekrarında aynı seçimde ikinci defa yenilmişti.
Yine 2019’da eski Kayseri belediye başkanı ve eski Çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki Ankara belediye başkan adayı yapılarak üç büyük şehir seçmenine siz kim oluyorsunuz ki mesajı verilmişti. Şaşırdık mı? Elbette hayır.
Cevap
5Cevap
Ekrem
Çok çekişmeli olur ve kazanan da az farkla kazanır gibi geliyor. Kurum alabilir gibi ama emin değilim ya. İmamoğlu son zamanlarda çok yanlış adımlar attı
İstanbul’u ak partiye bırakacaklarını hiç sanmıyorum
Reisten daha itici 3 kisi var.
1- mustafa sarigul
2- meral aksener
3,- ekrem imamoglu
Reis 4. Sirada
5. Deccal
6-lucifer
Boyle gidiyor liste
Murat kurum Toki ve İstanbul geçmişi olan, çevre bakanlığı yapmış vizyonlu bir adam, emlak konutta iki büyük halka arz yapmış bir kişi
ekonomik eko ile kıyaslamam bile
Hmmm.
yani İstanbul'a bol bol inşaat. mı yapacak
@tell-me-more hayır, hükümet desteğini alacak
Kentsel dönüşüm hızlanacak
Yarım kalan yatırımlar devam edecek
rant is loading mantıklı
@tell-me-more aynen en azından rant artı hizmet olur 🤣 Rabbena hep bana olmuyor
m.facebook.com/.../
bak kazanacaksa beni gidip 2-3 eski daire alayıM boşa gitmesin
@tell-me-more eskileri topla
kağıthaneye dogru geçeyim o zaman :D