Bence bu tiplerin en az yarısı İsrailin hizmetinde. Hepsi BOP kapsamında yapılan faaliyetler. Maalesef ülkemizi bitirdiler tabi cahilleri kandırmak kolay oldu

Bence bu tiplerin en az yarısı İsrailin hizmetinde. Hepsi BOP kapsamında yapılan faaliyetler. Maalesef ülkemizi bitirdiler tabi cahilleri kandırmak kolay oldu

Eğer siz dininizi iyi öğrenmezseniz, sizden biraz daha iyi bilen, sizi güdümünde tutar..
Mossad ajanını siz hangi tipte bekliyordunuz? 007 James Bond tipinde mi? Ajan diyoruz ajan.. Sizin gibi görünen..
Size bir ajan daha göstereyim:

Türkmüş gibi Türk ırkçılığını ortaya atan, Türk toplumunda barınmayan ırkçılığı körükleyen, "Arap düşmanlığı" adı altında İslâm düşmanlığı yaptıran bu kansız da bir ajandır..
Şaşırmadım, hepsi planlı programlı bir şekilde yapıldı. Sistem tıkır tıkır işledi...
Bu arada geçmişte defalarca kez bop eşbaşkanı olduğunu söylemiş olan biri vardı, adını unuttum
Bu tiplerin geneli israile hizmet ediyor zaten ayrıca sevinecek bir şey yok, bunlar hep seçim öncesi şirin görünme hareketleri. Görün bakın bir süre sonra serbest bırakırlar, en fazla seçimden sonra serbest kalır
Bizim cami hocasndqn da şüpheleniyorum. Oglum camiyi çok sever giderdi çocuklara çok kizyormus köpek gibiymis oğlum şu an camiye gitmekten nefret ediyor
@uyanmakzorundayiz bundan ne çıkarmam lazm
Okuyun nüfus azaltma projesi dair umarım halk uyanır
@uyanmakzorundayiz biliyorum ben bunu Tek dünya devleti projesini. Hatta şu an amaç Yahudileri azdırıp müslümanlarla çatıştırmak nukleeer savaş çıkarıp nüfusu azaltmak
Elden bşey gelmiyor planları işliyor tek tek
Maalesef abla umarım halk uyanır
Uyanmak zorundayız
@uyanmakzorundayiz uyansada artık yolun sonu bişey yapamayz
Nasıl olacak halimiz
Cevap
4Cevap
Suriye'den mülteci olarak gelmis birisi en basta Camide neden vaaz verebiliyor?
Mossad yetiştiriyor okuyun Mossad
MIT Topluyor işte. Devletimize güveniyoruz.
Malum seçmen bunların da arkasında olur şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?