1947 yılında Filistin limanına içi Yahudi dolu bir gemi yanaşır. Geminin üzerinde "Almanlar ailelerimizi yok etti. Siz umutlarımızı yok etmeyin." yazar. İşte o yahudilerin çocukları bugün Filistin halkını yok ediyor... #GenocideinGaza
İ*rail'in yıllar önce Filistin'e sığınmasının fotoğrafı ve açıklaması ne düşünüyorsunuz?
Sen gerçekten hiç bişey okumamışsın. Ben de sana fotoğraf atayım. İnan hadi. En eski. Tarih kayıtları Mısır bile milattan önce 3000 de bile burada bizim olduğumuzu yazar. Mısır surgunu ile 430 yıl boyunca topraklarımız işgal. Edildi.
İ*aril her gittiği yerde fitne ve fesat çıkarmıştır. Tarihte bilinen en yalancı ve adi bir ırktır. Dünyanın gözünde İ*rail bana göre artık bir devlet değil bir terör örgütüdür. Bazen itrail demek ite haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü o teröristler itten de daha aşağılıklar
İsraillilerin bugün yaptığı vahşeti her millet, her devlet gücü eline geçirince yapar. Ve yaptıklarını inkar edip, kahramanlık destanı süsü verir. Çünkü insanoğlu böyledir. Bilmem anlıyor musun?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
naziler az bile yapmış bu alçaklara. kökünü kurutmaları lazımdı. netanyahu götoşunu gördükçe fıttırıyorum ben. adamın sıfatını z*kesim geliyor sinsi p*zevnk
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır aynı düşüncede değilim kökünü kurutmak değil de hak edene hak ettiğini yapmak gerek. Kök kurutmak onlarda var. Bebek çocuk kadın demeden hayvan demeden bombalamak öldürmek...
Allah bile acımamış bunlara zillet damgasını yapıştırmış atalarının yaptıkları şerefsizlikleri yüzünden. dünyanın heryerine zillet içinde dağılmışlar vatansız şekilde. Allahın acımadıgına sen niye acıyosun? halen de atalarının peşinde onları tasdikliyorlar %90 ı körü körüne siyonizm destekçisi , kendi ırklarını seçilmiş görüyorlar. diğerlerini kendilerine köle goyim olarak tanımlıyorlar. Bunlar hayvandan da aşağılık yaratıklar. iblis bunları amele pazarından seçip almış istediği gibi kullanıyor dünya emelleri ve kaos planları için. En büyük büyücüler bunlardan çıkar.
İsrail yazmak yerine neden sansürleyerek nefret kasıyorsun
tarihi gerçekleri objektif konuşmak yerine olay mı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu nasıl bir hitap şekli lütfen eşit davranın
0
41 Yorumla
Soran
+1 yıl
dini inançları kendilerinden olmayanları öldürebileceğini hatta çocuk hayvan kadın demeden kökünü kurutması gerektiğini öğütleyen bir terör devletini eşit tutamıyorum kusura bakmayın. Yıllardır bebekleri gözlerini kırpmadan öldüren. Küçük yaştaki çocuklarına silah eğitimi verip nefretle büyüten bir güruha sevgi mi besleyelim?
hak ettikleri falan yok. O kadar hak sahibi olsalar bezlerle savaşa çıkıp korkudan ağlamazlardı. Hakkı olan korkak olmaz. Ama hak ettikleri demek ki o toprağın altııı :) az kaldı.
Eşit davranmak mı? Aşağılık mahluklara eşit davranmak için 1 tane sebep söyler misin? Çoluk çocuk demeden canice herkesi katleden mahluklar insan sınıfında değildir. Dolayısıyla insan muamelesini de haketmiyorlar
Savaş mı? Ya bişey dicem sayın gizli pembeli senin dünyadan haberin yok heralde. Ortada savaş falan yok. Savaş 2 devlet arasında olur. Filistin diye bir devlet mı kaldı şu an neyin savaşı? Katliam var sadece. Neyin ne olduğundan o kadar haberiniz yok ki size medya ne veriyorsa koyun sürüsü gibi onu alıyorsunuz. Gerçekten ben bıktım bu cehaletten
Bi de teslim etseler diyosun ulan kim kime neyi teslim ediyor? Dağdan gelmiş bagdakini kovan mahluklara bi de elleriyle kendi yerlerini mı teslim edecekler? Neyse ya ben bu seviyeye daha fazla yorum yapmak istemiyorum gece gece sinirim bozuldu hiç ugrasamicam
@Nightwalk35 farklı görüşlere dayanamıyorsan bu tarz tartışmalar sana göre değil senin aksine ben tepkisizim benim bahsettiğim konu dini gereksinim konsepti ama bunu anlamadın neyse
Kendilerine ait olan eseri almak istemeleri normal ama izinsiz almasalardı iyi olurdu neyse siz çok radikalleşmiş birilerisiniz. İsrail’in kutsal topraklar için mücadele ettiği ortada bu süreçte savaş suçu işlerse cezasını alır
kendilerini İ*rail olarak adlandıran cani ve katil teröristlerin bebekleri hunharca katlettiğini asla inkar edemezsiniz. Boşuna humanizmden bahsetmeyin humanizm falan kalmadı. Bebekler alenen öldü ve ölmeye devam ediyor.
İsr*il Savunma Bakanı Gallant: “Gazze’de hayvanlarla savaşıyoruz” demişti. Haham Ovadya Yosef ise “Yahudi olmayanlar hayvan hükmünde” diyerek bir Yahudi yorumunun aslında tipik bir ifadesini ortaya koydu. Yahudi teolojisi içinde derin kökleri olan bu ırkçı üstünlük duygusundan etiğin meşhur filozofu Emmanuel Levinas’ın bile kurtulamadığı da bir gerçek..
humanistsin ya hani bu metinlerden nasıl bir humanizm çıkarabilirim bana biraz anlat. Mesela Gazze'deki hayvanlarla savaşmak nasıl bir humanizm ifadesidir?
Soran arkadaşım ne hümanizmi yaa cidden bak boşa vakit harcıyorsun şu an is*aillileri savunan gereksiz biri var karşında. Kime neyi anlatiyosun boş ver. Zaman israfına değmez.
Her rabbinin dediğine inansaydın yani her hocanın dediğine inanmıyorsunuz. Her kafasına esen bir şey söyler ben büyük resime bakıyorum. Ağzı olan konuşuyor hayvandır diye bir ibare yok kendileri yuvarlıyor
Bu ne saçma kurallar , demek ki Siyonistler bu kurallara göre hareket ettiği için sapıtıyorlar. Allah soylarını kurutsun.
Bu kurallara ya da maddelere inanan s*laklar varsa onların akıllarından şüphe ederim. Ya hu Allah peygamberlere bile ayrıcalık vermemişken bu soysuz, sapıtmış teröristlerin bu haklara haklara sahip olduğuna kim inanır! O sapıtmış kavim onlara gönderilen kitabı tahrif edip kendi istedikleri gibi düzenlemişler. Kur'an'ı Kerim bu yüzden indirilmiştir. Kur'an'ı Kerim dışında kalan diğer kutsal kitaplar tahrif edildiği için bir önemleri yok.