milli piyango sitesine üye olurken tc numarası istiyor. yabancılar için ekstra bir vatandaşlık numarası veya ülke seç seçeneği görmedim. bana uydurma gibi geldi. kolombiya'da yaşayan türk ise bilemem
Ne diyosun şapidik. Yiyemeyeceğin yaprağın altına yatma. Soruna cevap verdim. Rahatsız olduysan sormayacaksın. Kolombiya haberi yalan dedim. Tavşan gibi başka konulara zıplamışsın. Ha istiyorsan sen inanmaya devam et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normaldir
Yok artık 🤯 oha diyorum. Lan bunu da gördük ya pes 🤬
Link güncellemede.
O zaman nedeni belli. Kendileri hayali bir bilet üretip, yine hayali bir vatandaşa satıldı gösterip paraya çöktüler..
Büyük ihtimal.
milli piyango sitesine üye olurken tc numarası istiyor. yabancılar için ekstra bir vatandaşlık numarası veya ülke seç seçeneği görmedim. bana uydurma gibi geldi. kolombiya'da yaşayan türk ise bilemem
Link güncellemede.
Nasıl olmuş nan o
Link güncellemede.
Öyle mi olmuş
Link güncellemede.
Yalan haber.
Ne diyosun şapidik. Yiyemeyeceğin yaprağın altına yatma. Soruna cevap verdim. Rahatsız olduysan sormayacaksın. Kolombiya haberi yalan dedim. Tavşan gibi başka konulara zıplamışsın. Ha istiyorsan sen inanmaya devam et.
Seni de IQ nu da... Israrla salllak olacağım diyorsun. Ne bk yersen ye bana ne mmg.
Bak yavrum bak güzelim. Sosyal medyanın mahalle karılarından edindiğin bilgi ile benimle sidik yarıştırma. Ben senin çapını fazlasıyla aşarım.
Çapın belli oluyo kardeşim profile bakınca zeka seviyeni belirlemek zor değil. Yas kaç 16-17?
Anasını s*ktiniz ülkenin yalan haber diye diye. Mumkunse senin fikrin filan olmasın
Sg mg salaaa.
Profile bak nicke bak. Seni ciddiye aldığım için ben kendimden özür dilerim kendime haksizlik etmişim aw
Profile bak nicke bak bunlar gidip birde oy kullanıyor aw
Kaybol
Comar comar cevapların sana kalsın daha fikrini söyleme bana eksik kalsın
Profile bak nicke bak zeka seviyesi Max 16-17 yaş. Yalan haber diye diye ülkenin içinden geçtiler hala utanmadan fikrini yazıyor cevap yazıyor aw
Çapsız
Ağır abazansın takiplere bak acıdım sana mk
MockingBirdxX aga şu tipini s*ktiğimin suriyelisiyle gerçekten tartıştın mı giden vaktine yazık lan fgdFDG:FGD:DFG
MockingBirdxX bunlar ağır trol ben direk yorumlarını siliyorum kudursunlar :D
ya da engel atıyorum zaten ciddiye alıncak tip değil bunlar F:DGfgd