Napalim kratos gibi kaldiralim mi dünyayi beklentiye bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merhaba, korkacak bir şey yok artçı depremdir 3 ,4 kez sallanır ve geçer korkmamalısın ayrıca deprem oldugu zaman yaşam üçkeni kur ve bekle olmazsa evden çık , yalnızsan bile korkmamalısın alış
peki nede filistinliler için üzülüyorsun onlar da günah ve sevaplarını gözden geçirsin neden israile lanet okuyorsunuz ki sonuçta her şey allahın izniyle oluyor hatta küçük çocuklara tecavüz ediliyor o küçük çocuk günahını ve sevabını ölçsün günahı yüzünden tecavüze uğramıştır belki
Ya ben Bursa'ya nazar değdirdim galiba bundan aylar önce de gidip gelip Türkiye'de en az deprem orada oluyor ora güvenli sapasağlam diyip durdum sel oldu sonra orada depremler başladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
geçmiş olsun dikkatli olun
Napalim kratos gibi kaldiralim mi dünyayi beklentiye bak
Merhaba, korkacak bir şey yok artçı depremdir 3 ,4 kez sallanır ve geçer korkmamalısın ayrıca deprem oldugu zaman yaşam üçkeni kur ve bekle olmazsa evden çık , yalnızsan bile korkmamalısın alış
Otur işlediğin günah ve sevapları gözden geçir. Ölüm yazılmışsa alnına ne yaparsan yap ölürsün
Cidden çok iyi tesseli Allahtan kızın yanında değilsin kalpten gider
@Hayatşaşırtır09 doğruları söyleyince insanlar neden ibret almaz da eleştirir?
Doğrulari tamam söylemek lazım ama korkmuş yani korkuya daha fazla korku vermekte bir nevir azap
@Hayatşaşırtır09 insan önce Allah'tan korkmalı. Ama biz Allah'tan başka herşeyden korkuyoruz.
peki nede filistinliler için üzülüyorsun onlar da günah ve sevaplarını gözden geçirsin neden israile lanet okuyorsunuz ki sonuçta her şey allahın izniyle oluyor hatta küçük çocuklara tecavüz ediliyor o küçük çocuk günahını ve sevabını ölçsün günahı yüzünden tecavüze uğramıştır belki
Ayyy fena oldum. Lütfen İstanbul'da deprem olmasın😖
İstanbul neresindensin
Biz çocukluğumuzdan beri sallanıyoruz Pınar biz ne yapalım
Geçmiş olsun panik yapma sakin davranman lazım öncelikle 🤦
bişey olmaz ne olucak zaten olucak diyorlar bam güm sonumuz aynı
Ayet'el kürsi oku
Laikçilik yapma ki inancın tehlikeye girmesin arada bir Kelime-i şahadet getir
Ya ben Bursa'ya nazar değdirdim galiba bundan aylar önce de gidip gelip Türkiye'de en az deprem orada oluyor ora güvenli sapasağlam diyip durdum sel oldu sonra orada depremler başladı
Hangi il gecmis olsun
İstanbul
Hangi ilce hangi mh hangi bina dermisim
Umraniyedeyim ama gorevdeyim disarda hissetmedim
Geçmiş olsun nerdesin
İstanbul
Korkunun acele faydası yok
Evin depreme dayanıklı mı?
Nerde oldu haberimiz yok
Soğuk kanlı ol ve masa veya koltuk dibine çömel
Korkma ben Varım 😎
ne zaman hangi yaka ben niye hissetmedi