• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Gazze olayından sonra insanlık ikiye mi ayrıldı?

Handsomehell01
Handsomehell01 Takip Et
Master Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

1) Zulme elinden geldiğince ses çıkaran boykot yapan İnsanlık

2) İnsan kılığına girmiş insansızlık

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Gazze olayından sonra insanlık ikiye mi ayrıldı?
Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Althh11
    Althh11 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

@AteistMühendis lan cahil herif gündemden hiçmi haberin xaraya tepki gösteren sadece müslümanlr değil hristiynalr bile tepki gösteriyor onu geçtim Yahudi hâhamlar bile İsrail'i prosteso ediyor İsrail bu savaşı durdue ve geri çekil diye

1
    6 Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Tereteyi azalt. Batının yüzde doksanı israili destekliyor.

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@AteistMühendis Ne saçmalıyorsun birader. Bu ne ırk ne Müslümanlık meselesi. Bu vicdanı olan ve olmayan meselesi. Oradaki bebekler ne bilsin lan müslüman kim. Bebek lan bebek... Bak İsrail askeri ne diyor: Ekim ayından bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ordusundan bir asker, öldürmek için bebek aradığını belirtip "Buralarda hiç bebek kalmadı. Ben bir kız çocuğu öldürdüm ama sanırım 12 yaşında filandı" ifadelerini kullandı. Askerin iğrenç sözleri büyük tepkiye neden oldu. İnsan değil vicdansız olanlar İsrail'e destek verir ancak. O yüzden Starbucks gibi zara gibi Yahudlerin ürünlerini almaya devam edenler ki buna iktidar da dahil çünkü ticareti kesmiyorlar. İsrail ürünlerini solmaya devam ediyorlar bu ülkeye. Bu yüzden yakında o içtiğin içecek sana ve ailene bomba olarak yağacak yakında bundan hiç şüphen olmasın. Çünkü adamlar Türkiye'nin topraklarını kendi ülkelerinde İsrail olarak sergiliyor duvarda. Yani sıra sana da gelecek. Kafana bomba yağdığı zamanda çok güzel öldürdünüz lan ailemi bunun için bir Starbucks kahvesi daha içilir dersin o zaman da

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Üstte de aynı yorumu yazdın reis, kopyala yapıştır yapıyorsun. Ben sordum sorumu, cevap yok.

Yorumla
    • Mentalite01
      Mentalite01
      +1 yıl

@AteistMühendis yorumlarını yeni okudum. Şimdi sana tarih dersi vereyim istersen. Bu savaşla başladı savaşla bitecek bu bir gerçek. Peki bu savaşı kim başlattı bunu akıl edecek kadar bilgine var mı? Varsa konuşalım yoksa zaman israfı olma bana.

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Çocuk kavgası mı bu savaşı kim başlattı tartışıyoruz? Savaşta haklı haksız yoktur, kazanan ve kaybeden vardır. Gazze, İsraile karşı kaybetmiştir, kazanma şansı da yoktur. Bunu hepiniz biliyorsunuz.

Hamas bunu kabullenmeyip terör eylemi yapıp, sivil halkın arasına saklanınca, İsrail'i neden bomba atıyor diye suçlayamazsınız. Sivil kayıpların sorumlusu Hamastır. Çocukların sivillerin ölmesi elbette çok acı, ama başka seçenek de yok, bunu siz söylüyorsunuz.

İsrail Filistin arasındaki olayların tarihçesini biliyorum, Filistinlilerin topraklarını parayla sattıklarını da. Yaşanan zulümleri de. Ama bütün bunlar bugün yaşananları değiştirmiyor.

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@AteistMühendis ne tarih biliyorsun. Ne savaş hukuku. Sana ne anlatsak boş. Filistin'de kaç kişi toprak satmış söyle desem onu bile söyleyemezsin. Şimdi senin mantığına göre Erdoğan parayla toprak alana Türk vatandaşlığı veriyor diye tüm Türkler toprak mı satmış oluyor bu nasıl bir cehalet? Heral Yahudi kanı var damarlarında. Çünkü Hamas teslim olsun diyen birinin YAHUDİ olmama ihtimali çok düşük. Hamas sivillerin arkasına saklanıyormuş. Ulan filistinde Hamas'tan başka direnebilen mi var. Ayrıca senin Yahudi kankalarını Gazze'ye mezar ediyor şu an Hamas. Savaş sonunda göreceksin kimin galip geleceğini. Yahudi üstlerini de ele geçirmeye başladılar. Sizin derdiniz Hamas teslim olsun. İsrail'in kurulduğu günden beri gözünü diktiği tüm Filistin toprakları Yahudlerin olsun. Yok öyle yağma. Onlar sen ve senin gibi siyonist seviciler gibi vatansız değil.. siyonistler sonradan geldi bu topraklara. Daha dün Hitler'den kaçan tavuklardı. Yakında tavuk kızartması olacaklar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

1

Cevap

• güneşitutamadım
    güneşitutamadım Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Kimlerin insan kılıklı ama özünde insafı olmayan insanlar olduğunu gördük. Onlar hep öyleydi sadece maskeleri düştü

2
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

İnsanlık çoktan ölmüş. İnsan mıyız

1
    2 Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

İki kollu iki bacaklı insan kılığına girmiş çok mahlukat var maalesef

• MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Hristiyanlar bile tepki gösteriyor. Araplar utanmalı.

• Sedefffe
    Sedefffe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Boykota devam ediyorum dahalem

3
    0 Yorumla
  • problem_değil
    problem_değil Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Hep öyleydi,

2
    0 Yorumla
  • Cerennnsjjsh
    Cerennnsjjsh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Zaradan almaya devamm

2
    40 Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

Düşman kapıya dayanıncada devam edersin artik

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

Ahirette görüşürsün umarım onca masumla

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@Althh11 marka kıyafwtin seni o ateşten koruya bilecekmi görecez

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@Dalgın_sevgi ben Zara'dan giyindigmimi soyledim

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Sitede aklı olan üç beş kişiden biri...

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

Sana demedimki

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

Sakın durma 1günlüğüne o vahşetin içinde bulunmanı isterdim

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis bu inanç meselesi değil kusıra bakmayında siz vşcdanınızı tuvalette bırakıp sifonu çekmişssiniz maalesef zalimler için yaşasın CEHENNEMMMMM

Yorumla
    • Cerennnsjjsh
      Cerennnsjjsh
      +1 yıl

@Dalgın_sevgi daha bugun istiklal marsini okutmayan araplar icinmi boykot edicem ahhaha canlari cehenneme

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@AteistMühendis sen çok akıllısı herhalde insanı suç işleniyor batı dahi bu olaya ayaklandı saat başı 6 çocuk ölüyor filistinden sonra hedef Suriye ondan sonra Türkiyeyi çökertmeye çalışacaklar 15 Temmuz olayında bile Siyonizmin parmagı var Kadın İsrail'e destek veren firmaya destek versin sonra gel 3 5 akıllıdan biri de ne tür bı zihne sahipsiniz anlam veremiyorum

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Gazzede yaşanan durum için çözüm önerin nedir sevgili @Dalgın_sevgi?

Hamas açık açık diyor ki biz tüm İsraillileri öldürmeden durmayacağız. Nitekim inancınız da öyle emrediyor. Bugün İsrail Gazzeye saldırmayı bıraksa, yarın 7 ekimde yaşananların aynısı yaşanmayacak mı? Barışı nasıl sağlamayı düşünüyorsun?

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

@Althh11 Zaranın israili desteklediğine dair bir delil sun, hesabı silip gidiyorum. Her duyduğunuza inanıyorsunuz, asıl ben sizin nasıl bir tür zihne sahip olduğunuzu anlamıyorum.

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

Cehalet kokan sözler diyeeccek biley bulamıyorum gerçekten empati yapın sadece bu dğnya gelip geçici ama o masumların hakkını rabbim siz ve sizin gibilerden sual etsin inşllah diyorum başkada sözüm yok

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@Althh11 boş ver bunlarla tartışmaya değmez

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Daha yazı yazmayı bilmiyor, gelmiş bana cahil diyor. Tipik bir müslüm olarak cevap veremiyorsunuz bu soruya işte. Sizin derdiniz masum insanların canı falan değil, arap yalamak.

Rabbin yok, hesap da soramayacak.

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@AteistMühendis paylaşimlarini gördük önce enkazı ve cesetlere benzer model paylaşimlari yapıyorlar tepki alınca özür diyolar ve bunu yanstimadiklarini dile getiriyorlar tabi yersen bunuda ben zararnin kendi sitesinde gördüm bakabilirsin

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@AteistMühendis Gazze'de barış saglanmıcak bu zulüm 70 senedir var bunun sonu savaşla başladı savaşla biticek netenyahuda böyle söylüyor Ebu ubeydede

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis 😂😂😂😂😂😂kendini böylemi kandırıyorsun

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis mühendis miş önce nerden geldiğini öğrenseydin keşke

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@AteistMühendis gazzenin suyunu yardımlarını ve elektiriklerini boslarim halka gazzeyi terke etmedikleri sürece bombardıman taruzuna baslayacagini söyleyen isaril bunu sence dusunemedimi bu halkda elektirik yok insanalr bu uyarıyı nasıl duyacaklarını

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Adamların amacı dalga geçmekse neden sonradan özür dileyip kaldırsınlar? Bu yüzden boykot edileceklerini bilmiyorlar mı?

Yorumla
    • Cerennnsjjsh
      Cerennnsjjsh
      +1 yıl

@Althh11 neyse ben bi kola iceyim sicak basti

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

AteistMühendis neden böyle bir paylaşımın yanliş anlaşılacağını düşünecek kadar akilları ermiyormu kimse dememismi bu halk arasinda tepkiye neden olur diye

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Siyasal islamcılar hemen hemen her şeyden mağduriyet çıkardıkları için tahmin edememiş olabilirler

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@AteistMühendis @cerennnsjjsh Bu ne ırk ne Müslümanlık meselesi. Bu vicdanı olan ve olmayan meselesi. Oradaki bebekler ne bilsin lan müslüman kim. Bebek lan bebek... Bak İsrail askeri ne diyor: Ekim ayından bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ordusundan bir asker, öldürmek için bebek aradığını belirtip "Buralarda hiç bebek kalmadı. Ben bir kız çocuğu öldürdüm ama sanırım 12 yaşında filandı" ifadelerini kullandı. Askerin iğrenç sözleri büyük tepkiye neden oldu. İnsan değil yaratık olduğunuz için sizi ilgilendirmemesi normal

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

@AteistMühendis Gazze'de yaşanılan olayalr insanlık suçudur Arap seviciliği yaptığından değil burada Filistin' destekle demiyorum ama İsrail'i destekliyor isen bu insanlık suçunda büyük bir payın olduğunu söylüyorum bunlar din dil ırk ile bağımsız tamamen vicdan meselesidir bir toplumda kendini savunmaya kadın çocuk yaşlıların haksız yere öldürülmesi kabullenilemez dünya uzerinde her dine mensup milletler bunu protesto ediyor sadece aralarındaki tek benzerlik hepsinin bir vicadana sahip olmasidir

Yorumla
    • Cerennnsjjsh
      Cerennnsjjsh
      +1 yıl

Bi kola ic reis rahatla

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

İkinize de ayrı ayrı cevap vermeyeceğim. İki soruya cevap verin sadece yeterli.

1. 7 ekimde yaşananlar insanlık suçu değil miydi? O gün tepki gösterdiniz mi?

2. Çözüm öneriniz nedir? Karşı tarafın amacı tüm yahudileri öldürmek iken, barış nasıl sağlanacak?

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@cerennnsjjsh yok reis ben senin gibi bir yaratığı engellersem rahat ederim anca. Hadi uza şimdi

Yorumla
    • DorothyBabe
      DorothyBabe
      +1 yıl

Aşkım Zara Filistin'i destekliyor bu arada ajgjwjfjw

Yorumla
    • Althh11
      Althh11
      +1 yıl

Her ne olursa olsun savunmasız insanlara verilen zararı işleyenlere ceza verilmeli Kobani olayındaki subay ve komutanlara bu cezanın verilemesini desteklerim 2 bu savaş bir zulümle başladı Hamas böyle bir açıklama yapmadı bu savaş barışa gitmeyecek savaşla basladı savaşla bitecek

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis hak batıl olacak yaşayıp görecepiz onlar orada şehit olurlarken sen lanetlenmiş yahudileri savunarak zaten jendşni ateşe atmış oluyorsun gelip kurtasınlar ozaman seni orada

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Ha şöyle niyetinizi belli edin. Sizin barış falan istediğiniz yok, derdiniz çocuklar falan da değil. Eğer çocukların ölmemesini istiyor olsanız Hamasın teslim olmasını isterdiniz.

Ayrıca buyur açıklama:
      Hamas'ın üst düzey isimlerinden Gazi Hamad, "İsrail yok olana kadar saldırıları devam ettireceklerini" söyledi.

Hamad, Lübnan'ın televizyon kanalı LBC International'da 24 Ekim'de yayımlanan konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

İsrail'e bir ders vermeliyiz. Bunu da ikinci ve üçüncü kez saldırarak yapacağız. Aksa Tufanı operasyonu sadece ilk saldırıydı. Bunun ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü de olacak. Bir bedel ödemek zorunda kalacak mıyız? Evet, biz bunu ödemeye hazırız. Bize şehitler ulusu deniyor ve şehit vermekten gurur duyuyoruz.

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@Althh11 kobani olaylarında kontr gerillalar vardı ve maşa olarakta bşzşm saf milleti kullandılar

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis rabbim o şehadetten banada nasio eder inşallah

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Rabbinden mucize beklemene gerek yok. Biletin benden, hemen gidebilirsin gazzeye şehadete.

Yorumla
    • Dalgın_sevgi
      Dalgın_sevgi
      +1 yıl

@AteistMühendis bunlar boş laf tamam sen kşmsinki bu hayra vesile okuyorsun bir b.. k anladığınız yok tek taraftan bakmayın araştırın öyle konuşun bende burada size cvp yetiltiriyom ne gerek varsa

Yorumla
    • AteistMühendis
      AteistMühendis
      +1 yıl

Boş laf değil. Şehadet istiyorsan git Gazzeye. İmkanın mı yok? İsraille uzaktan yakından alakası olmayan markaları boykot edip vicdan masturbasyonu yapıyorsunuz. İnsanlar da bunu yüzünüze vurup dalga geçtiğinde sinirleniyorsunuz.

Yorumla
    • Mentalite01
      Mentalite01
      +1 yıl

@AteistMühendis şehadetin sadece savaşta olacağını sanman İslam ile ilgili ne kadar bilgili olduğunu ortaya koyuyor. Ulan o kadar Ateistle tartıştım zerre İslam ile ilgili bir gram bilginiz yok topunuzun. Ateist YouTube kanallarından, Ateist forum sitelerinden duyup okuyup İslam'ı öğrendiğini sanan cahiller topluluğusunuz hepiniz

Yorumla
    • Mentalite01
      Mentalite01
      +1 yıl

@ateistmuhendis siz okuma ve araştırma özürlü Ateistler keşke dünyadaki bilim adamları nereye doğru evriliyor diye biraz makele araştırmayı, bilimle ilgili modern bilim nereye doğru gidiyor diye araştırma yapmayı akıl edebilseniz dicen ama yok illa Müslümanlar araştırsın bizimle paylaşsın armut pişsin ağzımıza düşsün sonra bizde okuyup boş boş yorum yapalım derdindesiniz sadece
      Bilim insanları Ateist Diyenlere, Bilim İnsanlarının Cevap Olarak: Biz Ateist Değiliz Dediklerini Biliyor Muydunuz? ↗

Yorumla
  • Dalgın_sevgi
    Dalgın_sevgi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Boykota devam

4
    0 Yorumla
  • AteistMühendis
    AteistMühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Starbuckstan devam.

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Gazze olayından sonra insanlık ikiye mi ayrıldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kimisi şehit oldu, kimisi yetim kaldı, kimisi uzuvlarını kaybetti. Dünya ne zaman uyanıp... 9 cevap verildi
Hristiyanların, Gazze mücadelesi çok olmadı mı? 4 cevap verildi
Gazzeyi kana bulayan kirli birliğin dağılıyor olması nasıl bir İlahi Adalettir? 3 cevap verildi
Gazzenin bu içler acısı dramatik hali sizce ne olacak? 33 cevap verildi
Gazapizm mi diyar pala mı? 5 cevap verildi
Gazze'deki insanlık dramını neden hiç kimse umursamıyor? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşurken göz teması kurar mısın?
  • Bu sitedekiler deli mi *?
  • Öfkenize yenilir misiniz?
  • Aşkın tarifi nedir?
  • Siroz geçer mi?
  • Küllükler boş mu, bugün mutluluk için mi efkar için mi izmaritler söndü?
  • İnsanların en çok takdir ettiği özelliğiniz ne?
  • Burcuna göre sana en yakışan kıyafeti söyleyim mi?
  • Sizce hayatımız ne zaman düzene girecek?
  • Örümcek'e "Arkadaş olalım mı?" diye sordum. "Tek bir şartla." dedi. Sizce ne isteyecek? Var mı bir tahmininiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨