1) Zulme elinden geldiğince ses çıkaran boykot yapan İnsanlık
2) İnsan kılığına girmiş insansızlık
1) Zulme elinden geldiğince ses çıkaran boykot yapan İnsanlık
2) İnsan kılığına girmiş insansızlık
@AteistMühendis lan cahil herif gündemden hiçmi haberin xaraya tepki gösteren sadece müslümanlr değil hristiynalr bile tepki gösteriyor onu geçtim Yahudi hâhamlar bile İsrail'i prosteso ediyor İsrail bu savaşı durdue ve geri çekil diye
Tereteyi azalt. Batının yüzde doksanı israili destekliyor.
@AteistMühendis Ne saçmalıyorsun birader. Bu ne ırk ne Müslümanlık meselesi. Bu vicdanı olan ve olmayan meselesi. Oradaki bebekler ne bilsin lan müslüman kim. Bebek lan bebek... Bak İsrail askeri ne diyor: Ekim ayından bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ordusundan bir asker, öldürmek için bebek aradığını belirtip "Buralarda hiç bebek kalmadı. Ben bir kız çocuğu öldürdüm ama sanırım 12 yaşında filandı" ifadelerini kullandı. Askerin iğrenç sözleri büyük tepkiye neden oldu. İnsan değil vicdansız olanlar İsrail'e destek verir ancak. O yüzden Starbucks gibi zara gibi Yahudlerin ürünlerini almaya devam edenler ki buna iktidar da dahil çünkü ticareti kesmiyorlar. İsrail ürünlerini solmaya devam ediyorlar bu ülkeye. Bu yüzden yakında o içtiğin içecek sana ve ailene bomba olarak yağacak yakında bundan hiç şüphen olmasın. Çünkü adamlar Türkiye'nin topraklarını kendi ülkelerinde İsrail olarak sergiliyor duvarda. Yani sıra sana da gelecek. Kafana bomba yağdığı zamanda çok güzel öldürdünüz lan ailemi bunun için bir Starbucks kahvesi daha içilir dersin o zaman da
Üstte de aynı yorumu yazdın reis, kopyala yapıştır yapıyorsun. Ben sordum sorumu, cevap yok.
@AteistMühendis yorumlarını yeni okudum. Şimdi sana tarih dersi vereyim istersen. Bu savaşla başladı savaşla bitecek bu bir gerçek. Peki bu savaşı kim başlattı bunu akıl edecek kadar bilgine var mı? Varsa konuşalım yoksa zaman israfı olma bana.
Çocuk kavgası mı bu savaşı kim başlattı tartışıyoruz? Savaşta haklı haksız yoktur, kazanan ve kaybeden vardır. Gazze, İsraile karşı kaybetmiştir, kazanma şansı da yoktur. Bunu hepiniz biliyorsunuz.
Hamas bunu kabullenmeyip terör eylemi yapıp, sivil halkın arasına saklanınca, İsrail'i neden bomba atıyor diye suçlayamazsınız. Sivil kayıpların sorumlusu Hamastır. Çocukların sivillerin ölmesi elbette çok acı, ama başka seçenek de yok, bunu siz söylüyorsunuz.
İsrail Filistin arasındaki olayların tarihçesini biliyorum, Filistinlilerin topraklarını parayla sattıklarını da. Yaşanan zulümleri de. Ama bütün bunlar bugün yaşananları değiştirmiyor.
@AteistMühendis ne tarih biliyorsun. Ne savaş hukuku. Sana ne anlatsak boş. Filistin'de kaç kişi toprak satmış söyle desem onu bile söyleyemezsin. Şimdi senin mantığına göre Erdoğan parayla toprak alana Türk vatandaşlığı veriyor diye tüm Türkler toprak mı satmış oluyor bu nasıl bir cehalet? Heral Yahudi kanı var damarlarında. Çünkü Hamas teslim olsun diyen birinin YAHUDİ olmama ihtimali çok düşük. Hamas sivillerin arkasına saklanıyormuş. Ulan filistinde Hamas'tan başka direnebilen mi var. Ayrıca senin Yahudi kankalarını Gazze'ye mezar ediyor şu an Hamas. Savaş sonunda göreceksin kimin galip geleceğini. Yahudi üstlerini de ele geçirmeye başladılar. Sizin derdiniz Hamas teslim olsun. İsrail'in kurulduğu günden beri gözünü diktiği tüm Filistin toprakları Yahudlerin olsun. Yok öyle yağma. Onlar sen ve senin gibi siyonist seviciler gibi vatansız değil.. siyonistler sonradan geldi bu topraklara. Daha dün Hitler'den kaçan tavuklardı. Yakında tavuk kızartması olacaklar.
Cevap
1Cevap
Kimlerin insan kılıklı ama özünde insafı olmayan insanlar olduğunu gördük. Onlar hep öyleydi sadece maskeleri düştü
İnsanlık çoktan ölmüş. İnsan mıyız
İki kollu iki bacaklı insan kılığına girmiş çok mahlukat var maalesef
Hristiyanlar bile tepki gösteriyor. Araplar utanmalı.
Boykota devam ediyorum dahalem
Hep öyleydi,
Zaradan almaya devamm
Ahirette görüşürsün umarım onca masumla
@Althh11 marka kıyafwtin seni o ateşten koruya bilecekmi görecez
Sitede aklı olan üç beş kişiden biri...
Sana demedimki
Sakın durma 1günlüğüne o vahşetin içinde bulunmanı isterdim
@AteistMühendis bu inanç meselesi değil kusıra bakmayında siz vşcdanınızı tuvalette bırakıp sifonu çekmişssiniz maalesef zalimler için yaşasın CEHENNEMMMMM
@Dalgın_sevgi daha bugun istiklal marsini okutmayan araplar icinmi boykot edicem ahhaha canlari cehenneme
@AteistMühendis sen çok akıllısı herhalde insanı suç işleniyor batı dahi bu olaya ayaklandı saat başı 6 çocuk ölüyor filistinden sonra hedef Suriye ondan sonra Türkiyeyi çökertmeye çalışacaklar 15 Temmuz olayında bile Siyonizmin parmagı var Kadın İsrail'e destek veren firmaya destek versin sonra gel 3 5 akıllıdan biri de ne tür bı zihne sahipsiniz anlam veremiyorum
Gazzede yaşanan durum için çözüm önerin nedir sevgili @Dalgın_sevgi?
Hamas açık açık diyor ki biz tüm İsraillileri öldürmeden durmayacağız. Nitekim inancınız da öyle emrediyor. Bugün İsrail Gazzeye saldırmayı bıraksa, yarın 7 ekimde yaşananların aynısı yaşanmayacak mı? Barışı nasıl sağlamayı düşünüyorsun?
@Althh11 Zaranın israili desteklediğine dair bir delil sun, hesabı silip gidiyorum. Her duyduğunuza inanıyorsunuz, asıl ben sizin nasıl bir tür zihne sahip olduğunuzu anlamıyorum.
Cehalet kokan sözler diyeeccek biley bulamıyorum gerçekten empati yapın sadece bu dğnya gelip geçici ama o masumların hakkını rabbim siz ve sizin gibilerden sual etsin inşllah diyorum başkada sözüm yok
@Althh11 boş ver bunlarla tartışmaya değmez
Daha yazı yazmayı bilmiyor, gelmiş bana cahil diyor. Tipik bir müslüm olarak cevap veremiyorsunuz bu soruya işte. Sizin derdiniz masum insanların canı falan değil, arap yalamak.
Rabbin yok, hesap da soramayacak.
@AteistMühendis 😂😂😂😂😂😂kendini böylemi kandırıyorsun
@AteistMühendis mühendis miş önce nerden geldiğini öğrenseydin keşke
Adamların amacı dalga geçmekse neden sonradan özür dileyip kaldırsınlar? Bu yüzden boykot edileceklerini bilmiyorlar mı?
@Althh11 neyse ben bi kola iceyim sicak basti
Siyasal islamcılar hemen hemen her şeyden mağduriyet çıkardıkları için tahmin edememiş olabilirler
@AteistMühendis @cerennnsjjsh Bu ne ırk ne Müslümanlık meselesi. Bu vicdanı olan ve olmayan meselesi. Oradaki bebekler ne bilsin lan müslüman kim. Bebek lan bebek... Bak İsrail askeri ne diyor: Ekim ayından bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ordusundan bir asker, öldürmek için bebek aradığını belirtip "Buralarda hiç bebek kalmadı. Ben bir kız çocuğu öldürdüm ama sanırım 12 yaşında filandı" ifadelerini kullandı. Askerin iğrenç sözleri büyük tepkiye neden oldu. İnsan değil yaratık olduğunuz için sizi ilgilendirmemesi normal
@AteistMühendis Gazze'de yaşanılan olayalr insanlık suçudur Arap seviciliği yaptığından değil burada Filistin' destekle demiyorum ama İsrail'i destekliyor isen bu insanlık suçunda büyük bir payın olduğunu söylüyorum bunlar din dil ırk ile bağımsız tamamen vicdan meselesidir bir toplumda kendini savunmaya kadın çocuk yaşlıların haksız yere öldürülmesi kabullenilemez dünya uzerinde her dine mensup milletler bunu protesto ediyor sadece aralarındaki tek benzerlik hepsinin bir vicadana sahip olmasidir
Bi kola ic reis rahatla
İkinize de ayrı ayrı cevap vermeyeceğim. İki soruya cevap verin sadece yeterli.
1. 7 ekimde yaşananlar insanlık suçu değil miydi? O gün tepki gösterdiniz mi?
2. Çözüm öneriniz nedir? Karşı tarafın amacı tüm yahudileri öldürmek iken, barış nasıl sağlanacak?
@cerennnsjjsh yok reis ben senin gibi bir yaratığı engellersem rahat ederim anca. Hadi uza şimdi
Aşkım Zara Filistin'i destekliyor bu arada ajgjwjfjw
Her ne olursa olsun savunmasız insanlara verilen zararı işleyenlere ceza verilmeli Kobani olayındaki subay ve komutanlara bu cezanın verilemesini desteklerim 2 bu savaş bir zulümle başladı Hamas böyle bir açıklama yapmadı bu savaş barışa gitmeyecek savaşla basladı savaşla bitecek
@AteistMühendis hak batıl olacak yaşayıp görecepiz onlar orada şehit olurlarken sen lanetlenmiş yahudileri savunarak zaten jendşni ateşe atmış oluyorsun gelip kurtasınlar ozaman seni orada
Ha şöyle niyetinizi belli edin. Sizin barış falan istediğiniz yok, derdiniz çocuklar falan da değil. Eğer çocukların ölmemesini istiyor olsanız Hamasın teslim olmasını isterdiniz.
Ayrıca buyur açıklama:
Hamas'ın üst düzey isimlerinden Gazi Hamad, "İsrail yok olana kadar saldırıları devam ettireceklerini" söyledi.
Hamad, Lübnan'ın televizyon kanalı LBC International'da 24 Ekim'de yayımlanan konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:
İsrail'e bir ders vermeliyiz. Bunu da ikinci ve üçüncü kez saldırarak yapacağız. Aksa Tufanı operasyonu sadece ilk saldırıydı. Bunun ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü de olacak. Bir bedel ödemek zorunda kalacak mıyız? Evet, biz bunu ödemeye hazırız. Bize şehitler ulusu deniyor ve şehit vermekten gurur duyuyoruz.
@Althh11 kobani olaylarında kontr gerillalar vardı ve maşa olarakta bşzşm saf milleti kullandılar
@AteistMühendis rabbim o şehadetten banada nasio eder inşallah
Rabbinden mucize beklemene gerek yok. Biletin benden, hemen gidebilirsin gazzeye şehadete.
@AteistMühendis bunlar boş laf tamam sen kşmsinki bu hayra vesile okuyorsun bir b.. k anladığınız yok tek taraftan bakmayın araştırın öyle konuşun bende burada size cvp yetiltiriyom ne gerek varsa
Boş laf değil. Şehadet istiyorsan git Gazzeye. İmkanın mı yok? İsraille uzaktan yakından alakası olmayan markaları boykot edip vicdan masturbasyonu yapıyorsunuz. İnsanlar da bunu yüzünüze vurup dalga geçtiğinde sinirleniyorsunuz.
@AteistMühendis şehadetin sadece savaşta olacağını sanman İslam ile ilgili ne kadar bilgili olduğunu ortaya koyuyor. Ulan o kadar Ateistle tartıştım zerre İslam ile ilgili bir gram bilginiz yok topunuzun. Ateist YouTube kanallarından, Ateist forum sitelerinden duyup okuyup İslam'ı öğrendiğini sanan cahiller topluluğusunuz hepiniz
@ateistmuhendis siz okuma ve araştırma özürlü Ateistler keşke dünyadaki bilim adamları nereye doğru evriliyor diye biraz makele araştırmayı, bilimle ilgili modern bilim nereye doğru gidiyor diye araştırma yapmayı akıl edebilseniz dicen ama yok illa Müslümanlar araştırsın bizimle paylaşsın armut pişsin ağzımıza düşsün sonra bizde okuyup boş boş yorum yapalım derdindesiniz sadece
Bilim insanları Ateist Diyenlere, Bilim İnsanlarının Cevap Olarak: Biz Ateist Değiliz Dediklerini Biliyor Muydunuz? ↗
Boykota devam
Starbuckstan devam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?