Güncellemeler
+1 yıl
Pardon 😄
Fransız astrolog ve kahin Nostradamus, ölümünden sonra bile dünyayı büyülemeye devam ediyor. 1555'te Les Propheties adıyla yayınlanan esrarengiz yazıları yüzyıllar boyunca yorumlandı ve tartışıldı. Nostradamus'un eserlerinde 2024 yılı için 4 büyük kehanet yer alıyor.
Fransız astrolog ve kahin Nostradamus, ölümünden sonra bile dünyayı büyülemeye devam ediyor. 1555'te Les Propheties adıyla yayınlanan esrarengiz yazıları yüzyıllar boyunca yorumlandı ve tartışıldı. Nostradamus'un eserlerinde 2024 yılı için 4 büyük kehanet yer alıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok güzel çok da harika şeyler bekliyor
Kehaneti tutmamış demek ki. Buğday daha çok artıyor yıllar geçtikçe. Sahtekar birine benziyor bu nostramus denen herif
2024'TE İKLİM KRİZİ
Bir başka ilgi çekici tahmin ise iklim felaketi etrafında dönüyor. Nostradamus, bugün yaşadığımız şiddetli fırtınalar, kontrol edilemeyen yangınlar ve artan sıcaklıklar gibi şiddetli hava olaylarını önceden tahmin etmiş gibi görünüyor. Kahin, kuraklaşan topraklardan ve büyük sellerden bahseden şiirler yazdı.
Ayrıca, tarımı yok eden ve hastalıklara ve açlığa yol açan tsunamilere işaret edebilecek "devasa dalgalar yoluyla çok büyük bir kıtlık" konusunda da uyarıda bulundu. Eğer öngörüleri doğruysa önümüzdeki yıllarda çok daha ciddi iklim felaketleri gerçekleşebilir.
Bir yazıda güneş ☀️ patlamadı olacağını ve tüm elektronik cihazlar iletişimde kopukluk yaşanacağını okudum vede duydum😕
Bence 2024 2023ü aratacak… fark ettiyseniz hiç bir sene bi öncekinden güzel olmadı
Dünya umrumda değil artık kıyamet kopsa oturur öyle beklerim o derece saldım hayatı :d
Dünya yıkılır, herkes de bunu beklemiyor muydu ki 😏
Daha fazla ne olabilir ki diye düşüncesiyle yaşıyorum, ne gelirse gelsin artık 😂
2024 te parayla oynucakmışım 😂
Falcımı dedi
Elektrik kesintisi mumlari hazirlayin
Beni alakadar etmiyor ben girmiyorum
Yalan ya ne kehaneti? Kuranda kimse bilemez diyor.
Allah bilir 😄
saçma
Daha kotu seyler