Aile & Toplum 2024 Yılından neler bekliyorsunuz? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 2024 yılında ne gidip değişiklikler bekliyorsunuz?🎄 Acaba sizi neler bekliyor? 2024 Yılından neler bekliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben hiç bir şey beklemiyorum.. sadece gelsin geçsin 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biraz huzur biraz sağlık biraz para birazda iyi insan… 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir yıl mutlu yıllar arkadaşım 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hiç bir beklentim yok, şans olsa iyi olurdu... 2 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İyilik, güzellik. Bu sene fazlasıyla yorucuydu. 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Umarım iyi olur benim için yeni yıl 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Para, amerika vizesi 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Yok beklentim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben hiç bir şey beklemiyorum.. sadece gelsin geçsin
Biraz huzur biraz sağlık biraz para birazda iyi insan…
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir yıl mutlu yıllar arkadaşım
Hiç bir beklentim yok, şans olsa iyi olurdu...
İyilik, güzellik. Bu sene fazlasıyla yorucuydu.
Kazasız belasız gelsin gitsin
Umarım iyi olur benim için yeni yıl
Pek beklentim yok
Para, amerika vizesi
Ülkemin refaatini
Yok beklentim
Bir şey beklemiyorum