Guneydoguya neden fabrika kurulmuyor?

Kurulmuyor Cunku oraya birisi fabrika kursa. Orada yasayanlari ise alsa.. iclerinde bir suru. Pkk sempatizani var.. yok bunu istiyorum... Orgute yardim yap!!! diye. tehdidler alabilir bunu uzerine. Seni isten cikariyorum da diyemez? Cunku. Yuz kisi gelip fabrikayi yakabilirler. Fabrikanin sahibi ve yoneticilerine. Kelesle atis yapip yaralayabilirler. Bunu. bilen diyarbakirda dogmus oranin yatirimcisi bile batida fabrika kurar. Bu tehlikelere karsi.. Fabrika kuracak kisinin alacagi isciden korkmamasi lazimdir Fabrika kurmak icin..

Güncellemeler
+1 yıl
USA, da. Federal olarak FBI var.. Turkiyedeki gibi Adam gunduzleri iyi Vatandas. Ama. Geceleri. Terrorist oluyor bu tur insanlar cok... USA, da olsa FBI. koklerini kazir. Mahkemesiz. kimseye gostermeden. Denise atip yok ederdi yakaladigini..." USA, da bin cesit millet var.. . ama dil. " Sadece ingilizce". Ingilizce testing gecemeyene. Vatandaslik vermiyorlar.". Ogrende gel". Diyorlar. Hadi bizimkiler gitsin. USA, da. Ben. Ingilizce degil. " Kurtce ". Okula istiyorum desinler. bak USA ne yapiyor?
Guneydoguya neden fabrika kurulmuyor?