Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuyu. Hristiyan Filistinlilerin gordugum Sadece benim degil bir cok Turk, un sahit olduklari. bir seyi yazdim. Bunlarin cok akilli olmasinin ozellikle is kurup yonetmedeki basarilari nereden geliyor Ben ve onlari taniyan birkac arkadasimin. dusuncesi. Kalisal genlerden gelen bir seyi bu dogunca otomatik olarak kazaniyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Biz Filistinlilerin Gazze ile biliyoruz.. aslinda. Mescidi Aksa bir Yahudi ibadet yeriydi...638 yilinda Hz. Omer bu ibadet yerinin icindi girdi ve Bagirarak Burasi mescidi artik.. dedi. ( Eskiden kagit islemi yoktu Kilic islemi vardi) Hz. Omer Burasi mescid.. Adinida Mescidi, Aksa koyuyorum... dedi ve Tum Muslumanlari oraya ibadete. cagirdi..
Güncellemeler
+1 yıl
Konu basligi. Aslinda... hepsi kopya gibi Ayni olan.( Beyin. olarak?) Israil, li " AKILLI. HRISTIYAN. FILISTINLILER.. Olmaliydi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Osmanli'da bir derede Hristiyanlar hep siirler yazmak icin bulusurmus. Hristiyanlar beraber Siir yazarken, Müslümanlarin aklina tek gelen sey gavurlarin bulustugu bir derede abdest almak caiz midir diye sormak olmus.
Heykel tras sanatina put diyen, resamliga agir darbeler vuran kültürsüz Islam cercevesinden hic bir medeni insan cikmaz.
Simdide onlar Marsa gitmeye calisiyor. .. bizde. onlara ". Marsa gitmek. Caiz mi? Diye sorup... Mort edelim onlari.
Evet... hz. Muhammed put dedigi. heykellerin hepsini. Parcalamistir.. bu bir ovunc. Konusudur... Ben. takdir ederek dinlemisimdir hep.. ve Orasi.. Kible. Olmustur
Çünkü ilkel geleneklerle büyümüyorlardır. Bu yüzden potansiyellerini ortaya çıkarıyorlardır.
Aslinda bu konusu biraz kiskanlikla actim. Ben yurtdisindayim..25 senedir ayni ulkedeyim. israil, den. gelen biriyle sansa tanistim. Alti ay sonra sansa markette gordum..( gocmen oldugunuz zaman ilk. Sorbet konusu oturum Aldiniz midir? Tabii bu soruyu sordum Gocmenlik kartini ve ehliyetini gosterdi? Benim bes yilda ugrasarak aldigimi almisti.. Supriz geliyor.. devir aldigi oto tamircisi kartini verdi? Kullandigim otoyu yag degistirmeye cagirdi..( saskinlik saskinlik..) ve okula girip oto tamircisi belgesi almis. dukkanin caminda belgeli oto tamircisi yaziyor..( burada belgesi olmayan dukkan acamiyor Turkiyedeki gibi degil. Belgesi duvarda ve yaninda iki isci calisiyor.. onun sayesinde ne. Kadar israil vatandasi Filistinli ile karsilastiysam. Hepsinin kariyer sahibi ve bulundugum ulkede dogan vatandardan. Sonradan gelip daha zenginler.. Hepsinde bu var?
Onlarla konusurken ne konusursaniz konusu anlamli ve akilli cevap ve. Sorular aliyorsunuz.. zekayi hissediyorsunuz? Acayip bir duygu bu? Ve devir aldiklari bir is. Organize duzen. Musteriye iyi davranma ile sanki yillardir o isi yapiyorlar..( mesela birisi market acmisti dukkana gidiyorum. bir. Bolumde tamamen. Turk konserveleri tatlilari. Baklavalar? Nasil organize. olup. isi buyutuyorlar. Tahminim yuksek. I, Q var bu adamlarda.. bu marketi olan. Turk oldugunuz soyleyince " biliyormusun. Ben. Allah, in yuz guzel adini sayiyorum" dedi. ve saydi dogru olarak... musteriye gore ilgi acayip. isi garanti buyutuyorlar
Su an yabanci ulkedeyim. insan kiskaniyor.. bugun noeldi. herkes ama herkes gulumsemeyle noel, I kutluyordu tanimadiginiz kisilerden tebessum ile kutlama almak Tum evler. Suslenmis.. esim Hristiyan oldugunuz icin Tum ailesi ariyor yemege davet ediyorlar. Cocuklar inanilmaz derecede sevincli Cunku hepsi. hediye Aldi bu gun.. insan kiskaniyor. hic tanimadiginiz insanlarin sizi kutlamasini.. muslimanlikta sartlar cok agir oldugunuz icin bunlar gibi kutlama. hayatta olmaz.
Mutluluğun daim olsun abi. Oto tamirciliği demişken benim üniversiteden otomotiv bölümü diplomam var. Umarım bende yurtdışında yaşayabilirim.
Ase diye bir setifikan olmasi gerekiyor burada ASE. Setifikan olmasi.. lazim " ingilizcesi". Automotive.. service.. Exxelention.. Certificate. yani oto servis. mukemmellik belgesi... kurslardan. Alabiliyorsun..
Ben otomotiv işi yapmak istemiyorum aslında. Eğer mümkünse diplomamı sadece oturum izni için kullanmayı düşünüyorum
Simdi USA, da gocmenlik ofisi var.. oturum yollari..1- USA, li biriyle evlenmek ( en kisa yol bu)2- 1 Milyon dolarlik yatirim yapip yatirim Vizesiyle oturum almak.( Bunu ancak aptallar yapar bir. milyon dolarim olacak? Amerikada is acmayla ugrasacagim? )3- bir sekilde Bize Alip USA, ya girdiginde multeci olmaz basvurusu yapmak. (Buda ZOR ulkendeki hayatinla ilgili tehlikeleri belgeleyip basvurabiliyorsun Kabul edilmezse sinir disinda.) 4- Senin dusunce bu.. belgenle oturum alabilir miyim? Senin isin. otomotiv olduguna gore 1-... O.. isle ilgili bir isveren bulman gerekir..2- O isyerinin gocmenlik burosuna. basvurmasi gerekir..3-Gocmenlik burosuda. onlara niye USA vatandasi bulmuyorsun sorusunu sorar.4- Onlarinda. USA, da sizin. yaptiginiz isi yapanin olmadigini o yuzden size oturum vizesi istediklerini soylemeleri lazim..5- Gocmenlik burosuda hemen sorar.." USA, da o isle ilgili eleman aradiginizi belgeleyen gazete ilanlarini getirin ve en az uc aydir bulamadiginizi belgeleyin!!! Derler.. Sonuc. isyerinin araciligiyla. Oturum izni kolay diyenler. sizi kandiriyordur. veya yalan soyluyordur...
Sonucta. Amerikadaki isyerinin icin cok buyuk yuk. Gocmenlik burosuda gidip gelecekler istedikleri kayit ve belgeleri verecekler. ve her belge icin tutor odeyecekler? Hic bir isyerinin ugrasmaz. Burada gocmenlik bakanligi Polisi mahkemeleri ayri. Ve hersey tam kanuni olmazsa sinirdisi. ediliyor gocmenlik Polisi tarafindan... Turkiye gibi degil..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!