Hristiyan. Filistinlileri biliyor musunuz?

Cogu. Israil vatandasidir.. Hepsinin ortak ozelligi. Inanilmaz derecede akilli olmalaridir.. biri. dersin tamam.. Ama bunlarin Hepsinin akilli? Nasil oluyor bilmiyorum bu durum? Ama gercek. bu. Yasadigim ulkeye. Israil pasaportunun. Avantajiyla. Vizesiz geliyorlar.. az paralari var... Normalde. Bizim gibi. is bulup isci olarak calismalari lazim degil mi? Yok.. bunlar gelince. Kesin. bir isyeri devraliyorlar..( oto tamircisi. Kuafor... Market.. Cicekci V. S. farketmiyor. Onlar icin hangi is olursa olsun devralip. eski. isletenden 10 kat daha fazla. iyi isletip. isyerini be gelirini tamamen buyutuyorlar.. O sirada biz Turkler hala baskasinin. yaninda calisiyoruz. doviz kazaniyoruz ya o yetiyor bize? Mutluyuz yani.. bir Hristiyan filistinli gelince ilk olarak israil. vatandasligini kullanip. Oturum izni aliyor. ve. Yes I geldigi ulkenin vatandasligini. dogru adim. Atiyor.. 2- Kesin bir isyeri devraliyor ve buyutuyor..3- Ev aliyor 4- Kesin iki arac aliyor. 5- Bankada iyi bir hesabi oluyor..6- bize bu kadari olmaz diyoruz.." Sasiriyoruz" 7- Sonucta Hepsinin ama Hepsinin sifirdan gelip zengin oluyorlar..8- Bunlarin lQ, su 100/170 olmali.. Normal insan. 90/ 110. Fark bu kadari buyuk her ise girip. garanti is buyut. Organize calis? Bu Hristiyan Filistinlileri inanilmaz akillilar. bunu bizzat goren olarak. yaziyorum.. bu bir arastirma konusu olmali. hic anlamadigin iste. plan organize hesap. Musteriye cok iyi davranma= Zengin olma bu adamlarin. Fabrikasyonunda var dogusunda yani.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuyu. Hristiyan Filistinlilerin gordugum Sadece benim degil bir cok Turk, un sahit olduklari. bir seyi yazdim. Bunlarin cok akilli olmasinin ozellikle is kurup yonetmedeki basarilari nereden geliyor Ben ve onlari taniyan birkac arkadasimin. dusuncesi. Kalisal genlerden gelen bir seyi bu dogunca otomatik olarak kazaniyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Biz Filistinlilerin Gazze ile biliyoruz.. aslinda. Mescidi Aksa bir Yahudi ibadet yeriydi...638 yilinda Hz. Omer bu ibadet yerinin icindi girdi ve Bagirarak Burasi mescidi artik.. dedi. ( Eskiden kagit islemi yoktu Kilic islemi vardi) Hz. Omer Burasi mescid.. Adinida Mescidi, Aksa koyuyorum... dedi ve Tum Muslumanlari oraya ibadete. cagirdi..
Güncellemeler
+1 yıl
Konu basligi. Aslinda... hepsi kopya gibi Ayni olan.( Beyin. olarak?) Israil, li " AKILLI. HRISTIYAN. FILISTINLILER.. Olmaliydi
Hristiyan. Filistinlileri biliyor musunuz?