Mossad'ın en iyi yetiştirilmiş ajanları örgüte eğitim veriyorken onların her işte parmağı olabilir.. Osman pamukoğlu diyor ki örgütün bitttiği falan yok fıratın doğusunda 70bin örgüt elemanı tank eğitimi aldı ve şu an helikopter eğitimi alıyorlar.. Yani bi zaman sonra sadece keleşlede saldırmıycaklar
Cevap
6Cevap
Siyonis yahudilerden her pisliği beklerim. Bir de israili savunanlar var 😄 adam kürdistan diyor
Dünyanın en büyük 3 terör örgütü vardır. Amerika, İsrail ve Fransa. Bir yerde savaş varsa bu üç devlet yüzündendir
Şu israilin yıkılışı olacagi günü görür muyum acaba
Herşeyi başka ülkelerde aramak yerine önce kendinizde arayın. Ülke araplaşmaya başladı haberiniz yok
Ülke, Araplaşmaya başladığı için Noel kutlamaları var zaten, değil mi? Noel, Arap kültürüydü zaten, değil mi? Bana Pkk savunuculuğu yapmayın. Ne hatamız varmış? Ülkemizin nüfusunun çoğunun Müslüman olması mı hata? Evet ya, Müslüman olduğumuz için bize saldırma hakları var zaten, öyle değil mi? Hani, nerede din ve düşünce özgürlüğü? Ülkenin Araplaşmaya başladığına dair bir örnek verin, bulamazsınız. Ülke; İngilizleşmeye, Fransızlaşmaya başladı.
Filistin başkanı, İsrail ve ABD kuklası. Kendi halkına eziyet eden, kendi halkını desteklemeyen, diktatör birisi. Bu durumda, halkın ne suçu var? Mahmud Abbas'ın yaptığı hata, İsrail'in yaptığı hatayı mı örtüyor? Mahmud Abbas, seçimle gelmemiştir. Ayrıca, ben, senin kankan değilim.
Müslümanlar, bu ülkeyi kurtardı. Müslümanları beğenmiyorsan, ülkemden gidebilirsin. Git, The Jarusalem Post isimli İsrail gazetesinin Türkiye ile ilgili haberlerinin yorumlarına bak. Hepsi, Türklere kin ve nefret kusup iftira atmışlar. Ben, nerede bütün Yahudileri kötüledim, bunu nereden çıkardın? Türk halkı, içindeki hainlerden temizlendikten sonra kendi yönetim şeklini seçebilecek ve özüne dönecektir. Bunun için Türkiye'deki bütün siyonistlerin gitmesi lazım. Türk gençliğini bilinçlendirdikten sonra bütün camiler dolup taşacaktır, üzülebilirsin. Şu anki eğitim sistemi yüzünden böyle oluyor. İsrail halkı, 2020 yılında Türk bayrağı yakmıştı. Pkk'ya destek yürüyüşleri yapmıştı. İsrail'i aklamak için konuyu, şeriata getirdin. Şeriatta vatan hainleri idam edilir. Şeriattan neden korkuyorsun? ;)
Sen, sadece Batı şehirlerini gördüğün için öyle. Gel, Anadolu şehirlerini gör, bakalım. Çok üzüleceğinden eminim. O bahsettiğin türbanlılar da, İslam'ı kötülemek isteyen gizli siyonistlerdir. Dediğim gibi, Müslümanları sevmiyorsan ülkemden gidebilirsin, sayın Yahudi. Size, 600 yıl önce biz Müslümanlar sahip çıkmıştık. Biz olmasaydık kıtır kıtır doğranıyor olurdunuz. Nankörlük yapmayın.
Kişi, kendinden bilir işi. Demek ki cahil sensin. Ben, hukuk mezunuyum. Yüksek lisansım var. Ben, senin kankan değilim demiştim. Verecek cevap bulamayınca, beni cahillikle itham edersin tabii. Seni teravih vakti ve cuma namazı vakti, Rize'ye beklerim. Nasıl dolup taşıyormuş camilerimiz, gördükçe üzülürsün, kahrolursun.
Kız seni iyi şamarlamış hala havlıyorsun. Azıcık onurun ve gururun varsa hesabını silip siteden git.
Besleyen bunlar zaten
Kimin varsa Allah belasını versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar