Asker göndermeyerek biz de Filistin’e ihanet etmiş olmuyor muyuz?

Asker göndermeyerek biz de Filistin’e ihanet etmiş olmuyor muyuz?

Tabiki.
Filistin'in Çin'in Doğu Türkistanda öz ve öz kardeşlerimiz olan Uygur Türklerine yaptığı katliama ve zulüme koşulsuz şartsız destek vermesinden,
Filistin'in Ermenistan'ın Karabağ'da öz ve öz kardeşlerimiz olan Azerbaycan Türklerine yaptığı zulüme ve katliama koşulsuz şartsız verdiği destekten,
Osmanlı'ya karşı ayaklanma ve isyan çıkarıp 15 bin Osmanlı askerinin kör olmasına sebep olan Filistin'e ihanet etmiş oluyoruz.
Adamları kendi ırkları bile umursamıyor, sizde utanmadan buldukları her fırsatta sizi arkanızdan bıçaklayan arapları savunuyorsunuz.
Filistine asker demek bizim natodan çıkmamız kıbrısı kaybetmemiz e kadar gider
Çünkü Müslümanlar arası birlik yok.
Hilafet ilan edilse kaç Müslüman tabii olacak bize. Kendi hukumetleri izin vermeyecek çünkü ingilizin kontrolünde hepsi.
Çok zor bir durum bizim için
İki arada bir deredeyiz
Yine de en azından askerler orada sivil halka yardım ederlerdi
Cevap
16Cevap
Bu ulkenin asil sahibi kim farkinda degil misin gercekten? Adamlar kendilerine karsi savassin diye asker yollar mi?
Bu arada olay filistin irkinin olayi degil insanlik ve Müslümanlik olayi. Oraya gidip savasmayan. her birey obur dunyada bu utanc icinde mahfolacaktir. Allah hepimizi affetsin.
uygur türklerine gıkı çıkmayan zat dinden siyaset ekmek yediği için dinci terör örgutlerine sözde destek veriyor ama aslında israil ile sıkı ticaretleri var sonra amariga kulağını çekebilir yani trişkooooo
Hayır olmuyoruz. Bizim askerimiz niye gitsin? Bizim toprağımız mı? Çok istiyosan kendin gidebilirsin, tutan yok. Buradan yazmak, atıp tutmak, savaşalım demek kolay.
Üçüncü dünya savaşı mı başlasın istiyorsun? Bizim asker oraya gidene kadar güvenliğini kim sağlayacak peki? Suriye mi Irak mı? Yolda giderken bizim askerimizi şehit ederler. Gerek yok gitmesine. Vatan toprağını korumak öncelikli
Sanane kardeşim takmışsın askere kafayı başka işin gücün yok mu neden gizliden soruyorsun cesaretsiz misin
Kızların askerlik ve savaşmak konusunda fikir belirtmesini çok saçma buluyorum sizin bir alakanız yok ki yani
İşte bu yüzden orduda kadın olmamalı askerlik bu günün kadınlarına göre değil. Kadınlar doğal yapıları nedeniyle duygusal, askeriye de duygusallık zaaftır.
Sen ateş çemberinden çıkan, kulağının arasından mermi geçenlerle, kucağında can dostunu şehit verenlerle karşılaştın mı? Askerlik deniz gibidir her zaman süt liman olmaz, üniformayı giyen herkes asker olur lakin üniformayı giyen herkes onu taşıyamaz. 100 tane kadın varsa askeriyede 3 tane belki erkek gibi çıkar, gerisi orduya yüktür, aynı şekilde erkeklerde vardır elbet ama kadınlar kadar değildir. Bunu kadınları küçümsemek vs gibi bir amaçla söylemiyorum kadınların doğasına göre değil bu meslek çok aşikar bi şekilde.
Tamam senin köy daha büyük
Filistinliler bize son 100 senede kac kere ihanet ettiler. Gelmis filistine ihanet ediyoruz diyor.
Bacim bas git.
Asıl asker gönderirsek ihanet etmiş oluruz. Şu soruya cevap bile vermek istemezdim sdsdd
Ben beni sırtımdan vurana neden yardım edeyim banane? Ne alakası varmış ihanet falan?
Fiili dua edebilmek herkes ister ama yapacak bir sey yok
Bizene Filistin'den. Ne alaka ihanet. Sen abinin kardesinin kocanin sevgilinin o ortama gidip savasmasini istermisin
Savaşsınlar
İyi
onlarin savasi bizim askerler neden gitsin? "din kardesi" diye bizim askerlerimiz neden? ölsün? onlarinda hayati var? cok istiyorsan sen git.
Önce onlar bizim ordumuzu ingiliz altını karşılığında sırtımızdan vurunca...
Nato üyesi keyfine göre bir yerlere asker gönderemez
Olmuyoruz Önce Sen Kendi Askerinin Canını düşün
Çocuk ve kadınlar ölüyor
Normal Savaş Bu Benim Askerim Değerli Arkadaş Hepsinden
Babanı gönder gitsin yavrum
biz niye gönderelim o kadar arap varken?
Neden kendi megmetciklerimizi göndericez bizene
Yardım etmeliyiz halka..
Onlar bize edermiydi sence bizim insanlarımızı harcatmam kim bilir kaç ailenin canı yanacak
Askerin canı yanmaz çok güçlü onlar
Yooo olmuyoruz.
Ne alaka ya?
hayır olmuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?