Gazzede filistinde daha dünyayı taniyamicak kadar küçük canlar ölüyor zulme alışmayın 🇪🇭🇪🇭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İki gün içinde 12 Asker şehit oldu. Yas ilan edilmedigi gibi filistin halkı için ayaklanmak gereksiz bir eylemdir. Şehitlere saygınız yoksa Ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e saygınız olsun biraz o olmasaydı siz yataklarınızda rahat uyku uyuyamazdınız utanmanız yok ve , saygısızsınız'da yazıklar olsun gibi yenş yetme nesile
18 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Sokakta görsem suratına tükürmem sizin gibi insanların filistin, gazze bir türk devleti degildir. Endişeleneceksen kendi ülkenin kendi vatanının topragı için endişelen , cahllliniz cahllinizi insanlara blştırmayın.
- 1 yıl
Biz şehirlerimizde üzülüyoruz ama gazzede acı çekiyor sen kendi cahil düşünceni başka yerlerde paylaş belki senin gibi cahiler ve caniler çıkar kendi kardeşini filistini düşünmüyorsan ordaki müslüman anıtlarını düşün bukadarmı cahilsin böyle insanlar la muhatap olmaya değmez be
- Cevap sahibi1 yıl
Tüüü senin sıfatına burası türk devleti türk toprakları , gazze, israil, türk degildir ve türk toprakları degildir çok savaşmak istiyorsan Türk vatandaşlıgını bırak , ülkemi terk et git başka ülke toprakları içim savaş hadi seni kirli cahil pis düşünceli şehitlerimizin kanında bogul hain psşik
- Cevap sahibi1 yıl
Hadi yürü git filistine e pislik hain kim bilir kimsin umarım komşumuz akrabam felan degilsindir senin gibi hainleri görünce , saldırmak istiyorum pis hain
- Cevap sahibi1 yıl
Seni doguran ann taş dogursaydı daha iyiyidi
- Cevap sahibi1 yıl
Tüüü sıfatına
- 1 yıl
Abi bi hadi ordan gidin ya sizin içinizde insan sevgisidemi yok caniler onlar müslüman lar ve bizim kardeşlerimizler asıl size yazıklar olsun cahil varlıklar ama işte suç bende niye cahilere canillere laf anlatıyorsam ztn anlamicaksinızda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Niye engelledin beni ya valla kalbim kırıldı
011 Yorumla- 1 yıl
Engelemdim ki seni
- 1 yıl
Engelledin
- 1 yıl
Bak ya bazılarını engeledim amam sen yoksun sjjsjs
- 1 yıl
Yaa ben Yakışikli dediğin çocuk kskdkddk
- 1 yıl
Tamam ya engellemedim dm dn yazsana
- 1 yıl
Benim seviyem yetmiyor ki burada yazmaya ksskdkdkd
- 1 yıl
Bende senin hesabın üzerine tikliyorum ama olmuyo
- 1 yıl
Benimkide yetmiyo jshsjs
- 1 yıl
Garibanlik seviyemiz
- 1 yıl
Yaa benin diğer hesabı takip et ben sana atarim ordan sen takip etmediğinden mesaj Atamıyorum ordan kdkddkdk
- 1 yıl
Diğer hesap
u
1 yılInsanlık sucuna kımse baş eğmemelı
10 Yorumla- 1 yıl
Zaten zulme alışmıyoruz?
10 Yorumla Gazze’den bana ne
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ne oldu İsraili alıyordunuz en son
00 Yorumla Katılırim
00 Yorumla
Devamını Gör(1)