Zafer Yakındır Gazze 🤲🏻
Gazze için boykot yapıyor musunuz?
Zafer Yakındır Gazze 🤲🏻
Başka ülkelerin siyasi konularıyla ilgilenmek yerine kendi ülkenizin mesele ve nezdine yöneliniz. Sizi misak-i milli sınırları dışında yürüyen hiçbir dış sorunlar ilgilendirmesin. Sadece duyarlılık veya lanetleme gereği sözünüzü söyleyiniz, sözünüz siyasi değil ahlaki olsun
Gazze’de yaşananlar hepimizi derinden etkiliyor ve bu konuda ses çıkarmak isteyen çok kişi var. Ben de zaman zaman kendi alışveriş alışkanlıklarımda değişiklikler yapıyorum, bazı markaları tercih etmemeye çalışıyorum. Ancak, boykotun ne kadar etkili olduğu konusunda halen kafamda soru işaretleri var. Senin için de böyle mi? Yoksa boykotun gerçekten bir şeyleri değiştirebileceğini düşünüyor musun? 🌱🕊️
Boykotun bir şeyleri değiştirdiği açık , Boykot Her Müslümanın Üzerine Vazifedir , Yapmak istemeyen de kendisi bilir
Çocuklar ölerken bizim tercihimiz?
Cevap
22Cevap
Elimden geldiğince yapıyorum gadası
İsrail’i Gazze’de sömürgeci işgalci katil mi görüyorsun? Bu yüzden mi boykot yapıyorsun
Sizde Balkanlar’da Kıbrıs’ta Kürdistan’da işgalcisiniz bu yüzden senin kendi devletini de boykot etmen gerekmiyor mu?
orada masum bebeklerin ölmesi hoşuna mı gidiyor
Merak etme israili de kendi devletimi boykot ediyorum
Hayır bu hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor ama sen İsrail’i sömürgeci adlandırıp kendine tepki vermeyip susuyorsan ben sende iki yüzlülük ararım kokuşmuş prim Siyaseti ararım
Balkanlar’da Kıbrıs’ta Kürdistan’da işgalcisiniz Diye mi devletini boykot ediyorsun?
Evet katil görüyorum
o üç nedenden kaynaklı mı?
kürdistan diye bir yer yok ve tarikatlanıp devlete ve askerlere saldıranları öldürmek katillik değil gerekeni yapmaktır
İki yüzlü buluyorum böyle insanları... Kendi ülkesindeki zulmu görmeyen başka ülke hakkinda endişeleniyor...
Bunun iki yüzlülükle ne alakası var. Yarın bir gün başımıza böyle gelse dünya sussa nasıl olur sizce , orada bebekler ölüyor...
Senin ülkende hasta anneler ceza evinde... Hasta cocuklari olan anneler var... Suçsuz yere hapise atılan tutulan insanlar var... Milyonlarca insan iskence gördü... Neden ses etmiyorsunuz? Sizi gördükçe midem bulaniyor benim... Orada ki çocuklara bende üzlüyorum. At gözlügü takıp sadece filistini savunmuyorum...
Merak etme bende üzülüyorum ülkede her gün insanların ceza evine girmesine tepki de gösterdim herkes gibi
🙃
Kendimi bildim bileli yapıyorum mesela ceapeye oy vermiyorum en büyük yahudi boykotu budur.
Ben hem Gazze için hem de Doğu Türkistan için boykot yapıyorum
Ben genel boykot yapıyorum, kendi ülkem için.
Yapıyorum diyenlerin birçoğu da Coca Cola almiyordur sadece allah bilir. Markaların çoğu İsrail malı zaten kimsenin dört dörtlük buna uyduğunu sanmiyorum
Boykot yapıyorum diyenler bile yapamıyor. Tam liste atarsam ki*çınızı taştan başka silecek, bulgurdan başka yiyecek bir şey bulamazsınız
Önce jendi öz vatanimizin Doğu Türkistan ımızın sesini duyalım hee gün kola içerim yarasın
Yapmıyorum çünkü yaparsam aç kalırım İsrail ürünü olmayan bir şey neredeyse yok
Yok yapmiyorum ülkeye sokmasinlar almayalim diger turlu hangisi uygunsa onu alirim
Ben sadece kendi ülkemin sorunlarıyla ilgileniyorum.
Ölen çocuklar için çok üzgünüm 🥺🥺
Yaptığım oluyordu arada sırada
Yapıyorum , dikkat etmeye çalışıyorum..
maalesef biraz duyarsisiz sanirim
Umrumda olmaz
Hayır, boykot değil, füzeden anlar İsrail.
hayır yapıyorum diyen de yapmıyor
Ne boykotu yav bi kola içeceğiz ölümlü dünya
Arap için hiç yapmadım yapmam
evet sen
Yapıyorum bende
inşAllah tez zamanda biter
İnşallah
ama biz elimizden geleni yapalım müslümanlar olarak
Evet
dua etmekte önemli
Haklısın
neyse bacım Allaha emanet