Gündem Türkiye uyuma şehitlerin var ve hala yaş ilanı yok neden? Escobar59 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yas ilanı arkadaşlarım yanlış yazmışım Güncellemeler+1 yıl Ey Türk milleti kendine gel Türkiye uyuma şehitlerin var ve hala yaş ilanı yok neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. mekanları cennet olsun 0 1 Yorumla Escobar59 +1 yıl Amin
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. çünkü umursamıyor kansızlar.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim en çok zoruma giden olay yabancı uyruklu insanlar türkiyede gezerken benim askerimin şehit olması en çok içerlendigim bir olay , kime oy verceginizi iyi seçin 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @opoku Daha çok arayacaksınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu ülkedeki insanların zihniyeti degişmedigi sürece daha çok arayacaksınız Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl mülteciler sahillerde nargile içsin bizim askerimiz savaşsın yani bunlar hoş değil. ilk önce onlardan kurtulmalıyız. 0 0 Yorumla
Besiktas256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ölenler Türk, bizim Islamcilar umursamaz Türk cocugu ölünce. Ölenler Arap olsaydi simdi hepsi sokaga dökülürdü. 0 0 Yorumla
_RuleMaker_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Çünkü suudi arabistan kralı değil ölenler :) 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 45 saniye bı gosterdiler bitti 1 5 Yorumla Escobar59 +1 yıl Yas ilanı yok Yorumla seyda028 +1 yıl Ne bekliosun ki Filistin kadr haberi değeri yapilmiyor Yorumla Escobar59 +1 yıl Yazıklar olsun bize Yorumla seyda028 +1 yıl Herkese olsun bu Yorumla Escobar59 +1 yıl Aynen Yorumla
Magniii Takip Et Xper 4 Yaş: 125 +1 yıl Hani bazen kelimeler boğazında kalır cikaramazsin ya o çaresizlik hissi neyse 😞 0 2 Yorumla Escobar59 +1 yıl Yas ilanı yok yazıklar olsun Yorumla Magniii +1 yıl Ben gönlümde yas tutuyorum Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arap değildi kayıplar, ondan hep. 2 0 Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Başta olanlara hesap sorulmalı 0 5 Yorumla Escobar59 +1 yıl Varan evlatları ölüyor yazıklar olsun Yorumla Sandırmayınİnsanları +1 yıl Olsun Yorumla Escobar59 +1 yıl Milletin bağımsızlığını vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz Yorumla Sandırmayınİnsanları +1 yıl 🙏 geri adım atmayan hükumet kahrolsun Yorumla Escobar59 +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
mekanları cennet olsun
Amin
çünkü umursamıyor kansızlar..
Benim en çok zoruma giden olay yabancı uyruklu insanlar türkiyede gezerken benim askerimin şehit olması en çok içerlendigim bir olay , kime oy verceginizi iyi seçin
@opoku Daha çok arayacaksınız
bu ülkedeki insanların zihniyeti degişmedigi sürece daha çok arayacaksınız
mülteciler sahillerde nargile içsin bizim askerimiz savaşsın yani bunlar hoş değil. ilk önce onlardan kurtulmalıyız.
Ölenler Türk, bizim Islamcilar umursamaz Türk cocugu ölünce. Ölenler Arap olsaydi simdi hepsi sokaga dökülürdü.
Çünkü suudi arabistan kralı değil ölenler :)
45 saniye bı gosterdiler bitti
Yas ilanı yok
Ne bekliosun ki Filistin kadr haberi değeri yapilmiyor
Yazıklar olsun bize
Herkese olsun bu
Aynen
Hani bazen kelimeler boğazında kalır cikaramazsin ya o çaresizlik hissi neyse 😞
Yas ilanı yok yazıklar olsun
Ben gönlümde yas tutuyorum
Allah rahmet eylesin evet çok alıştık
Arap değildi kayıplar, ondan hep.
Başta olanlara hesap sorulmalı
Varan evlatları ölüyor yazıklar olsun
Olsun
Milletin bağımsızlığını vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz
🙏 geri adım atmayan hükumet kahrolsun
İnşallah
Allah rahmet eylesin yaş ilanı derken
arap olmadığımız için yas tutmaz bu ümmetçiler