Milletimizin başı sağ olsun..

Milletimizin başı sağ olsun..
Cevap vermek istemezdim ama içim ağlıyor niye biliyormusunuz şehitlerin içerisinde 1 tane uzman çavuş var o bize bakıyordu Allah rahmet eylesin...
Bakın ben 6 yıldır garsonum ünlü restoranlarda çalışıyorum maaşım ne peki?
ASGARİ
Kaç saat çalışıyorum?
12SAAT
gel gelelim hocam sen ne anlatıyorsun?
çalıştığım yerde hep elit insanlar gelir 2 saat oturur yediği senin benim değil sadece 1 ailenin yıllık asgarisini yer gider yediği de öyle 10 kiloluk et değil 1 tane kadeh alır 1 tane rakisini alır gününü gün eder gider biz garibanlar çalışırız hocam bakıyorum ileriye dönük elimde var 100 k lan diyorum asker olsam mi o zaman ayrı problem tek istediğim şu lanet olası ülkeden gitmek
Şehit yakını mısınız
Değilim ama babam kadar sevdiğim insanlar şehit düştü
Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın🙏
Parası olmadığı için mecburiyetten bu mesleği seçiyor çoğu. Başka bir iş becerisi yoksa bu işte de en azından görevlerden ve şark görevinden dolayı iyi para kazanabiliyor.
Cevap
7Cevap
Cunku insanin degeri olmadigi bir ülkede yaşıyoruz.
Vatan sagolsun öğretilmiş bir ezber elbette vatan sagolsun ama insanlarıyla
Zengin bebeleri karı kızla parayı yer hayatını yaşar garip de ne yapar borçtan işsizlikten dolayı asker olur
Maalesef öyle fakiriz
Iş bulamama korkusu gariban yaşamaz ki çünkü bu dünyada yaşama hakkı yok şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim
Aynen zengin askerliği paralı yapar veya sakat raporu alır o lafta gerçeklik payı var
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Başımız sağolsun. Akpye sormak lazım.
Doğuştan kaderimiz belli bizim
Zenginler bedelli askerlik yapıyor çünkü
Bende para yok mecbur gidecez zorunlu askerlik saçma ne zaman kalkacak profesyonel ordu olması lazım
@uyanmakzorundayiz zorunlu askerlik neden saçma olsun gitmek istemiyorsan para biriktir bedelli yap
Profesyonel gönüllü olmalı bence
Uzman çavuşlarada kadro gelmeli
@uyanmakzorundayiz askere gitmek gönüllü olsa kimse gitmez böyle bir ülkede
Benim fikrim bu
Ne alaka
Kürt olmak ile ne alaka
21. yuzyilda zorunlu askerlik saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?