Balayi için Fethiye veya Ölüdeniz nasildir?
Otel tavsiyesi olanlar varmi?
Otel tavsiyesi olanlar varmi?
Butik oteller olabilir
Lykia world otel olabilir
Yaaaa çok güzel bir yer hayırlı olsun :)
Eski bı arkadaş vardı Fethiye li sana ozelden mesaj atayım adini bu sitedeyse tabi hala :) dur bakayım
Kusura bakma hesabini kapatmış :( yardımcı olmak isterdim
Sende sağol bı ömür mutluluklar 😊
İnşallah :) 🤗
:) ahahah anladım
Ağabeeeeeeey birini buldum bak :) @KaplanDağ :) ama Marmaris tavsiye ediyor
@KaplanDağ teşekkürler tavsiye için Ölüdeniz ilk tercihimiz hem doğası hemde aktivite çokluğu anlamında bize daha cazip geliyor bodrumda Zaten yazligimiz var o nedenle Ölüdeniz veya en kötü fethiye düşünüyoruz ama gel gör ki oturduğun yerden otel vs secmekde zor biraz o yüzden bilen varsa tavsiye alayim demiştim nereye gidilir neler yapilir nerde yenir nerde eğlenilir vs gibi
@KaplanDağ liberty ye bakicam iki farkli tip tatil düşünüyoruz aslinda ya 5 yildizli Full + Full bir otelde 10 gün ya da 3-4 yildizli butik otellerde (bir kaç farkli otel olabilir) Kalip yamaç paraşütü safari tekne turu vs gibi aktivitelere katılarak ama hangisi daha iyi olur istediğimiz gibi oteller bulabilirmiyiz vs kararsisiz
5 Yıldızlı bir otele yerleşmek mantıklı. Daha sonra zamanınızı otel aramak ya da transfer gibi işlerle harcamak yerine diğer aktivitelere odaklanırsınız. Otel bulmak sorun olmaz internetten beğendiğiniz bir oteli ayırtabilirsiniz. Ama apart tarzı yerleri internetten ayırtmanızı tavsiye etmem netteki resimleriyle pek alakası olmuyor çünkü. 3 yıldız üstü otelleri netten ayırabilirsiniz. Oraya gittiğinizde otel aramakla uğraşmayın hem uğraştırır hemde kapıya gelen müşteriye çok yüksek fiyat veriyorlar odalar için. Paraşüt, jeep safari, tekne turu bunlar en iyi seçenekler onun haricinde başka pek birşey yok zaten.
Rica ederim :)
Teşekkürler eig için :)
Cevap
4Cevap
Güzel
iyi güzel
Güzeldif
balayına karşıyım
güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar