Rabbim şehadetlerini kabul ve makbul eylesin türk askerinin kanının düştüğü topraklar bizimdir er ya da geç orası dümdüz edilmelidir vatan sağolsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Rabbim şehadetlerini kabul ve makbul eylesin türk askerinin kanının düştüğü topraklar bizimdir er ya da geç orası dümdüz edilmelidir vatan sağolsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türk milleti olarak başımız sağ olsun, ruhları şad olsun, yatıklari yer incinmesin. Şu kadar Şehit var deniyor, üzülüyoruz ama onlar işe sayı ve isimlerden çok daha fazlası ama biz yer geliyor aynı gün bile mecbur hayatımıza devam ederken ateş düştüğü yeri yakıyor. Zoruma giden ise ama şu, bir fenomen bir hakem gereksiz bakanlar kadar konu olmuyor Şehitlerimiz senelerdir bu böyle.
Bu ise medyanın en başında ise bu medyaya bu özgürlüğü tanıyan hükümetin suçu boşverin onlar Allah katında şehadet mertebesine erdiler bu kişilerinde yakasına elbette orada yapışacaklar Bizim elimizden şimdilik Rabbim ailelerine sabır versin mekanlarını cennet eylesin birazda olsa mücadele verebilmekten başka bir şey gelmiyor elimizden keşke fazlası gelse benim zoruma giden durumda bu : (
Cevap
4Cevap
Mekanları cennet olsun 🙏
Amin gardaşım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷VATAN🇹🇷🇹🇷🇹🇷sağolsun.
Mekanları cennet olsun onlar ne güzel makama eristiler vatan sağolsun terör bitsin artık Ailelere sabırlar versin Rabbim
Amin inşallah aynen öyle Makamları Âli🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türk askerinin kanının düştüğü yerde tek bir terörist şuanda hala mutlu mesut yaşayabiliyorsa biz türkler eski gücümüzü kaybettik demektir Rabbim bize güç kuvvet versin intikam bahşetsin onlarında cezasını versin🤲🏻
Amin 🤲
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun uzman çavuşlara kadro lazım profesyonel ordu olması lazım
Aynen öyle kardeşim amin amin vatan sağ olsun aynen öyle uzman çavuşlara kadro lazım profesyonel askerler lazım eğitimler güçlenmesi lazım ve usu atılan yerin dümdüz edilmesi lazım intikam kurdun soğuk veya sıcak yediği yemektir
İnşallah bende askere gidecem tecil bitiyor bakalım nasip zorunlu askerlik istemiyorum mecbur gidecez
Geçen günlerde uzman çavuşlar intihar etmiş maalesef
Ruhları şad olsun. Allah ailelerine sabır versin.
Vatan sağolsun amin inşallah ablam.
21yydayız hala asker ölüyor. İha siha diye övünüyorlardı birde. Ölen türk olunca umurlarında değil
He vallaha ya o kadar saldırı uçaklarınız var gönderin kara askerini neden gönderiyorsunuz işte para veriyorlar ya o askerlere canlarını satın almışlar gitsin ölürse ölsün diyorlar neyse ağzımı bozacağım Vatan sağolsun diyelim biz ama bu kişilerin yakasına yapışacak o şehitler ahirette.
Donarak askerler ölmüştü hayorlıyor musunuz? Eski helikopter düşmüştü yine askerler ölmüştü kendilerine para millete yok. keşke kendileri gebersede kurtulsak
Evet evet hatırlıyorum inşallah geberirlerde kurtuluruz kardeşim ya.
Eşitlikten bahsedersiniz asker olan şehit erkek. Biz kadın cinayeti deyince de aynı tepkiyi göstersen güzel olmaz mı?
Sonuçta erkek cinayeti de kötü manyak hatunlar var
Bro 🥺
Efendim?
unuttun beni iyice
Sen kimsin?
hayda 🥴
kanka aşık olduğum kıza hislerimi söyleyeceğini söyledin o an sinirle seni kırmış olabilirim ama benim yerime hislerini söylemenin şakası bile hoş değildi
Arkadaşım beni kimse laflarıyla kıramaz yalanlarıyla kırar sen yalancı adi birisin benim yalancılarla işim yok!!!
Bro adımı söylesem kıza hislerimi söyleyecektin sonra ben kendi hislerini söyleyemeyen korkak bir adam olacaktım kızın gözünde
Arkadaşlığımızı bitirdin yani öyle mi?
Sen bir yalancısın benim yalancılarla olan bir arkadaşlığım zaten hiçbir zaman olmaz!!!
🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘VATAN SAĞOLSUN KARDEŞİM🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
6 değil 3
Ya herneyse medya zaten doğruyu söylemiyor belki de daha fazladır sonuç olarak şehit var
eee?
Bu kadar basit karşılanacak bir durum mu sence?
ölenle ölünmüyor
Çocuğun varsa ya da ailende herhangi birisi öldüğü zamanda aynı şeyleri soylemeni isterim o askerler bizim için orada canını veriyor bu kadar umursamaz davranmamalıyız.
Arkadaşlar sakin olalım, gerilmeye gerek yok. Sen evinde sıcacık yatarken oradakiler soğukta savaşıyor ve can veriyor
Mk ne demek ölenle ölünmüyor sen ölümsüz müsün
@hardestman ya boş ver kardeşim işte böyle kadınlarımız yataklarında daha rahat uyusunlar diye savaşıyor o askerlerimiz orada canını veriyor sonra uğruna savaştığı sırf rahat olsun diye canını verdigi birisi çıkıyor ölenle ölünmüyor diyor ne yapacaksın insanoğlu nankör.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?