Z kuşağı neden Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiyor?

2002 den beri ülkeyi yöneten, deneyimli bir kadro var. Dost ülkeleri tanıyor, düşman ülkeleri tanıyor, Türkiye'yi nereden nereye getirdi. 2002 den öncesini ben hatırlıyorum. Sürekli su kesintileri, elektrik kesintileri, belediyenin düzgün çalışmaması vesayri. 20 yıldır ülkeyi yöneten birisi... Siz kendinizi bildin bileli bu adam ülkeyi yönetiyor. Amerika'da 4 başkan değişti, bu adam hep başımızdaydı. Obamayı gördü obama iki kere başkan oldu, buşu gördü, oda iki kerebaşkandı, trumpı gördü, bideni gördü... Bu adam Atatürk'den sonra en uzun süre ülke başında olan adam. Ekonomiyi kötüleyenler.. Eskiden zengindikde şimdi mi fakir olduk. 2018 den beri yapılan oyunların ve içimizdeki fırsatçıların farkındayız. Türkiye tarihinde en iyi yönetildiği dönem. Kime sorsanız 2005-2010 dersiniz. O dönemde kim vardı başımızda. 2002 den beri o var. Yarın birgün ölür giderde. Araştıran torunlarınız. Tarih kitabında Erdoğan'ı görünce. Okadarda kötü biri değil miş. Ne güzellikler yapmış diyecekler. Tıpkı bugün erbakan hakkında denilenler gibi... YouTube da erbakanla ilgili konuşan bir kız gördüm. Erbakan'ın hayatını anlatıyor. Hem övmüş, hemde hırsızlıkla suçlamış. Cehepe nin olayı bu. Karşı gördüklerini hırsızlıkla suçlar. Sevdiklerini fakirdi diye över. Tıpkı Ecevit'i övdükleri gibi. Ahmet Necdet Sezer i övdükleri gibi. Adamlar ülkeyi batırdı bir çivi çakmadı. Adamlara kirada oturuyordu fakirdi diyip savunuyorlar seviyorlar. Nerden biliyorsun belki tazminatlar yoluyla devlete ödemekten fakir kalmıştır. Eski cumhurbaşkanı, başbakanı fakir olur mu

Yeni nesil dinden uzak oyüzden Tayyibe oy vermez
Yeni nesil bugün anlamazda 20 yıl sonra tayyip ölünce anlar
Tayyip gider, daha kötüsü gelir, ozaman tayyibin kıymeti anlaşılır
Yeni nesil anlamaz ama torunları tarihi araştırınca anlar değerini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Z kuşağı neden Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiyor?