Ben bu ülkenin (hepsi demiyorum) çoğu hukukçuyu kibirli ve egoist buluyorum halbuki eskiden bu kadar kibirli bulmazdım ama son yıllarda öyle düşünmeye başladım özellikle haberlere bakınca bunu görebiliyorum Çünkü kendilerini milletvekili gibi dokunulmaz sanıyorlar ve en ufak bir olayda ki aşağıdaki haber linklerinde yaptığın hareketi tehdit sayabiliyorlar nazikçe park için uyarsan bile ve bu yüzden çoğu hukukçuyu (hepsi değil) kibirli ve egoist buluyorum ve hukukçulara her türlü torpil de geçilebiliyor (Havalimanlarında üst araması yapılmaması gibi) halbuki arama yapılmalı Çünkü onlarda her insan gibi suç işleyebilir ve görevini kötüye kullanabilir Örneğin bir hakim üzerinde uyuşturucu taşıyabilir ve kuryelik yapabilir aranmadığı sürece de yakalanmaz o yüzden aranmalı diyorum Avukatlara gelince avukatlar ise paragöz Çünkü avukatların çoğusunun paragöz olduğunu düşünüyorum Çünkü çoğu boşanma davalarında haklının değil haksızın yanında para için durabiliyorlar keza diğer davalarda da böyle olabiliyor halbuki hukukçular böyle olmamalı sonuçta onlar adaleti sağlamakla mükelleftirler ve vazgeçilmez değildirler milletten üstün değildirler Sizce hukukçuların bu kadar kibirli ve egoist olması sizce normal mi aynı zamanda avukatların paracı olması ne düşünürsünüz bu konuda?
İşte size buna örnek bir kaç haber :
https://www.ensonhaber.com/gundem/orduda-savci-arabasina-not-birakan-kisiyi-gozaltina-aldirdi
https://www.ensonhaber.com/gundem/danistaydan-yeni-karar-hakimlere-artik-ust-aramasi-yapilmayacak
https://www.sabah.com.tr/yasam/hakimler-artik-aranmayacak-6635367
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir kısmı öyle ama hepsi değil ama bugüne kadar tanıdığım 3 hafızlık Medresesi'ne giden kız vardı bunların her biri farklı yerlerde. Ben hafızlara çok saygı duyuyorum ama büyükten küçüğe tanıdıklarımın hepside en azından kadınlar çok kibirli kuranı kerimi başkasının ezberleyemeyeceğini felan zannediyorlar havalanıyorlar ben buna şaşırıyorum kuranı ezberleyenler nasıl bu kadar kibirli olabilir gerçi cehenneme girecek ilk 3 müslümandan biri hafız diğeri şehit diğeri insanlara ve akrabalarına malından bol bol hayır yapan bir zengin olacak.
Avukatların yanında gizli evraklar olabiliyor o yüzden üstünü evini arabasını kolay kolay arayamazsın düşündüğünden fazlasını yapanlar var gizli davalara bakıyorlar bu yüzden bir sakınca görmüyorum.
Evet gizli dosyalar konusunda hemfikirim özel hayatın gizliliği söz konusu fakat üstlerinin aranmaması saçma sonuçta avukatlar da insan peygamber değil onlarda suç işleyebilir Mesela bir terörist avukat kılığında ve avukat cübbesi giyerek adliyeye silah bomba sokabilir ya da uyuşturucu havalimanında da Allah Korusun bunu yapabilir kaçakçılık vs. havalimanında yapabilir Çünkü Savcı Mehmet Selim Kirazda böyle şehit edildi Teröristler avukat cübbesiyle adliyeye girdi ve üzeri aranmadığı için silahı adliyeye soktu ve savcıyı şehit etti bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Ama kadınlar kibirli onu söyleyebilirim Her kadın olmasada çoğusu kibirli ve kendilerini ayrıcalıklı zannediyorlar ve kanunlar da kadınlardan yana
Bu lafı yine bir kadına söylüyorsun farkındamısın?
Farkındayım ama her kadın öyledir demedim ve sizin içinde söylemedim ben genel anlamda söyledim özellikle feministler kibirli oluyor kendilerini üstün görüyor yani senin dediğine hak veriyorum hani demiştin ya kadınlar çok kibirli diye yorumunda ben onun için söyledim evet kibirli kadınlar yok değil senin dediğin gibi
Feminist kelimesinin anlamını çoğu yanlış biliyor feministlik erkek düşmanlığı değil eşit iş paylaşımı kadını ve erkeği eşit görmek. Feministlik evlilik karşıtı değil.